Anket hiç telefon sapıklığı yaptınız mı?

hiç telefon sapıklığı yaptınız mı ?

• Ankete Katılan
    153
benden cok kardesim yapardi
onun cok eglenirdim :d:d:d
bi kez yaptim bir yabanciya cocuk havaya girmisti bayagii bii..

Son düzenleme:
itiraf ediyorum evet yaptım
çok küçüktüm amatatlicadiarzu
ilkokula gidiyordum:icecream:

bu telefon sapıklıgına gırmıyor tabi :roflol: tebrık etmek ıstıyorum cano mukemmelsın vallahi :roflol:

hic yapmadim bugüne kadar gerek de görmedim bende bir gariplik mi var nedir?

benyaptım küçükken.... ya bir tv'in haber ajanları olurdur, yada yarışmalarda bişeyy kazandınızzzz, bilin bakalım:sm_cool: diye qülerdik... ama sonra telefoon şakasııı hiiii derdik
ya benim bi arkadaşım vardı o biraz tuaff sapıklık ediodu :roflol: kadınn aloo diyorduu ooo ise kadına karşılık meeeee cevap veriyordu:roflol: kadın aloo diyorduu o yine o bu sefer inek qibi möööö demeye başladı:roflol: kadın en sonunda dedi
burası dinqonun ahırı deqil yawrum qett başka samana:roflol::roflol:

ama şimcik qeçtii o işler pehh yaşlandıkkk senağlama

Evet yaptım ve çok eğlenmiştim. En yakın arkadaşımı bir güzel işletmiştim.
Birde işyerimizde çok sinir olduğum bir kız vardı onunlada az uğraşmadım.
Gerçekten çok zevkli oluyor
:roflol:

Yapmistim yapiyorum yapicam muhahahahaha :roflol::roflol::roflol:

biz küçükken kuzenlerle bir araya geldiğimizde telefonda milleti işletirdik çoooooookkkkkkkk eğlenirdik ne güzel günlerdi yaaaa :))))))))

eskiden çok modaydı itiraf edin :) sapıklıktan ziyade aklımız sıra rastgele numara çevirip eğlenmek işte. olan bize oluyordu zaten faturalarda :) çocukluk işte :)

ben nişanlımla çıkmaya başlamadna önce ona yapmıştım lisedeydim ozamnalarda :) sesini dinleyip kapatıyodum sonra söledim tabi benim yaptığımı ama hiç utanmadım şakkıdı ah ahhh

bikerede küçükken masal dinleme hattı vardı :))))) onu arar orda masal anlatan adam gerçekmiş gibi onunla konuşurduk :roflol: heheheh çocukluk işte

ayy ben yaptım arayıp horlama sesi çıkarıp kapatıyodum yada hazırmısın geliyorum falan die böle azdırıcı şeyler sölüyoduk nasıl eğlenceli kopuyoduk arkadaşlarla aslında övünülücek bişey değil ama napalım biz eğleniyoduk

evet yaptim bir komsumuzun ogluydu annemle canimiz cok sikilmisti ne yapalim diye dusunuyorduk aklimiza malum sahis geldi acayippp islettik superdiii yaaaaa bir de aramiz iyiydi bize de anlatti o gittikten sonra cookkk gulduk!!!

Evet,ilk telefonumla cooook vukuatim vardir bu hususta tatlicadiarzu
Hayir direk tanidigima da degil, tanimadigim insanlari taciz ederdim
Alirdim telefonu,rastgele bir numara cevirir,ugrasirdim iste sırnaşık şey

Ergenlik iste, bu gün olsa yapar miyim hic :icecream:

Evimizin tam karşısında telefon kulubesi vardı.Kulübenin numarasını biliyoruk.Yaz oldu mu balkona çıkıyor,ordan kulübeyi arıyorduk.Gelen geçen çoktu.Önce bi şaşırıyorlardı.))Kimi dönüp dönüp bakıyordu,kimi de açıp konuşuyordu bizle .))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…