hiç tadım tuzum yok

zamana ihtiyacımız var. gerçekten başkasının acısını hissedebiliyorsan insansın sözü çok doğruymuş. kalbim acıyor bu sebeple artık bakamıyorum haberlere falan.

Ben kotu sureclerde kendime zaman veririm. En son bosandigimda kendime sure verdim, durusmadan sonra 1 ay. Bu 1 ay icinde hersey serbest. Duzensiz uyku, yemek, sigara, kahve, asosyallik ama 1 ay sonunda hersey normale dönecek. O sure benim sindirme ve kabullenme zamanim. Bunlari bunlari yasadim, hayatta hersey var, hayat devam ediyor gibi telkinlerde bulunurum kendime. Sizede tavsiye ederim bunu. Yasadiginiz acıyı birgunde, bir haftada aşmak mumkun olmayabilir. Onemli olan düştüğünüz yerden ayaga kalkip devam edebilmek

Bu ara hepimiz de var bu mutsuzluk zamn lazım.

yani hayatımın çok da aşırı parlak olmadığı bir döneme denk gelmesi kötü oldu. çünkü ayrıldığımda ben sadece sevgilimi değil aynı zamanda en yakın arkadaşımı da kaybettim. daha doğrusu o beni kaybetti. böyleymiş nasip, ne yapalım.

çok haklısın. sürekli stres stres de bir yere kadar. arkadaşın için çok üzüldüm, başın sağolsun... allah erken almış onu yanına. kaç günümüz var bilmiyoruz, mümkün olduğunca iyi geçirmek boynumuzun borcu bence.

Kimin tadı tuzu var ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…