- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 24
-
- Konu Sahibi Tamamdrdik
Bu fikirde birini kimse sevmez ki,Beni kim napsın ya
Ya işte ne diyorum size o kadar şeytan insanlar varken ben neden sevilmiyorum anlamıyorumBu fikirde birini kimse sevmez ki,
Kesinlikle katiliyorum. İse kendini sevmekle basla. Kendini sevdikten sonra diger hicbir insani umursamayacaksin. Ayrica lisedesin bu bunalim gececek. Bir gun evleneeksin ve anne olacaksin. O zaman seni seven bir kisi olacak omur boyu da sevecek :)Bnce ilk önce sen kendini sev..sonra seni severler elbette
Kendimi seviyorum dedim sevdim ne yapabilirim ben daha zaten kimseyi umursamıyorum. Sevmekten başka bir çözüm yolu yokumu ben laftan Başka çözüç yolları mesela ve beni kim sevecek böyle sessiz silik oldukça konuşmayı bilmedikce beni köle gibi görürler sessiz sakin erkeklerKesinlikle katiliyorum. İse kendini sevmekle basla. Kendini sevdikten sonra diger hicbir insani umursamayacaksin. Ayrica lisedesin bu bunalim gececek. Bir gun evleneeksin ve anne olacaksin. O zaman seni seven bir kisi olacak omur boyu da sevecek :)
o şeytan dediklerin kendisini seviyordur ama.Ya işte ne diyorum size o kadar şeytan insanlar varken ben neden sevilmiyorum anlamıyorum
Yaa işte güzelim herşeyim Harika ama tek şeyim insan ilişkilerinde sıfırım kimseyi anlamıyorum hatta uzaylı gibisin diyen oldu hiç gülmüyorsun dediler sevgilim falan zaten olamaz hemen anlıyorlar insanlar benim sessiz pısırık olduğumu erkekler kullanmak istiyorLisedesin değil mi kuzum?Geçer bu dönemler üzülme.Sen önce kendini seveceksin.Kendine güveneceksin.Gerisi kendiliğinden olacak.
Merak etme erkekler her turlu oyle goruyor zaten. O yapida olmayan birisi de senin sessiz sakin kisiligine takilmaz.Kendimi seviyorum dedim sevdim ne yapabilirim ben daha zaten kimseyi umursamıyorum. Sevmekten başka bir çözüm yolu yokumu ben laftan Başka çözüç yolları mesela ve beni kim sevecek böyle sessiz silik oldukça konuşmayı bilmedikce beni köle gibi görürler sessiz sakin erkekler
Erkekler sevmek zorunda değil ki. Kimseye kendini sevdirmek zorunda değilsin.Kendimi seviyorum dedim sevdim ne yapabilirim ben daha zaten kimseyi umursamıyorum. Sevmekten başka bir çözüm yolu yokumu ben laftan Başka çözüç yolları mesela ve beni kim sevecek böyle sessiz silik oldukça konuşmayı bilmedikce beni köle gibi görürler sessiz sakin erkekler
Ben insanlara çok değer verdim hepsi beni ezdi geçti işte sevgili olsun erkek arkadaşlarım olsun bu sensizliğimden sevgilime bile göz diktiler herkes beni ezmeye çalışıyor ağzımdan bir kelime çıksa kimse dinlemiyor yada gülüyorlar komik bişey varmış gibi babam da konuşman itici diyor bende susuyorum artık herkes nasıl seviliyor bu kadar ya bende ne eksikYazını sonuna kadar okumadım. Bu hayatta ilk önce sen kendine değer verirsin sonra da başkaları değerini. Sen kendine yeteri kadar değer veriyorsan değerini düşüren insanları çevrende tutmamaya çalış.