Hic mutlu olamadım napacagimi bilmiyorum

Haklisiniz gözden çıkarılacak kadar olmuşum onun acisindan

Peki benim ne suçum vardı? Benimde hakkım değilmiydi mutlu bir evlilik seven bir koca bebek sahibi niçin hiçbiri olmadi

Ben senden daha ağır şeyler yaşadım anlatamadıklarım onlar. Ama diyorum ki hatam vardı benim. Sen niye artık yüzleşmiyorsun. Demek ki hakkın değilmiş henüz. Ya da hakedecek bir şey yapmamışsın. Ben mutluyum çünkü hak ettim. Çünkü çok sevdim. Gurbette okurken harçlıklarımı biriktirir 14 saat otobüsle ona giderdim akşama kadar görür gelirdim. O da bana gelirdi. Onun gururunu incittiler ben üzüldüm ağladım. Altı sene sürdü ilişkimiz. Benim kirpiğim düşse onun canı yanardı. E bu adam bana şimdi o dediğin kıymeti veriyor. Dün kızdırdı beni. Ben de küstüm. Dünden beri çabalıyor.

Sen önce o mutlu ilişkin için acıyla piş. Kendini bul. Çok savunmasız ve muhtaç bir halin var. Eşim beni kovamaz. Kovarsa gideceğimi bilir. Vurursa mahkemelik oluruz bilir. Ben ailesini de tanıdım evlenmeden önce. Şimdi eşim evi süpürmese annesi kızar. Kalk yardım et diye.
Bebeğimiz var. Mutluyuz. Çünkü kıymet biliyoruz. Ve bil ki o mutlu aileler önce bedeller ödedi bir şekilde. Hak etti yani mutluluğu. Ya da en azından sevdiler. Belki bir gece sırf aşklarından uykusuz kalmaları yetti bedel adına. Bilemezsin. Bir laf varya beni eleştirmeden önce benim ayakkabılarımı giy ve yürüdüğüm yoldan yürü diye. Sen de önce bizim yaşadıklarımızı yaşa. Bizim gibi acı çek. Bizim gibi sev. Fedakarlık yapın(ama aşktan) sonra benim suçum ne diyebilirsin. Senin suçun ortada. Evlenmiş olmak için evlenmek. Kurban psikolojisinden çık. Onun suçu var ama benim de suçum var diyebilmelisin. Kendi suçunu görmezsen iki seneye kalmaz aynı hatayı yine yaparsın.

Zoruda bu ya herkese iyisi çıkar banaysa

Sana kötüsü çıkmış ama sana kötü o kişi. Bir başkasıyla kimyalar uyacak ve çok mutlu olacak. Sen de bir başkasıyla uyumlu olduğunda çok mutlu olacaksın. Siz birbirinize göre değilsiniz. Sen aşkına değil evliliğe sahip çıktın. Evlilik umrumda değil benim. Sevdiğim adam yanımda olsun. Şey moduna giriyorum “siz hepiniz biz ikimiz”

Biz facebookta tanıştık. Şimdi yaşlar 29-31 teşekkür ederim iyi dileklerin için

Sadece biraz güzel ve olumlu birseyler duymak içinburada sizinle paylaştım yasadiklarimi

Yok artik hala dönmeyi mi düsunuyorsun? Dön de 6 ay içinde okuyalım haberlerde ya intihar ya cinayet haberini. Bak bacım senin hicbir suçun yok bana kalırsa evlendiğin hanzonun da suçu yok, şu anda tek suçlu sana gereken eğitimi sağlamadan,bir meslek sahibi yapmadan üstelik görücü usuluyle evlenmeye yönlendiren ailen. Bi de bosanma aşamasında bile sahip çıkmiyorlar, bir an once bir iş bul,bi avukat tut ,tazminatını nafakanı al, ailenden ayrı, bir erkeğe bağimli olmayan bir hayat kur,35 yaşina kadar da bi daha evlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…