Hiç mi sevmemiş beni hayatımı mafhetti lütfen okuyun

Hic mi sevmemiş beni bi insan nasıl bu kadar kötü olabilir

• Evet

OY: 12 85,7%
  • Hayır

OY: 2 14,3%

• Ankete Katılan
    14
Değişik, kaç kişi çıkar burdan sevgiliyken düzenli cinsel hayatı olup evlenen, alacağını almış evlenmez falan eskidendi, ha karşındakini seçmek sana kalmış doğru yanlış sana kalmış

İşte o zaman ilk sevişmeden sonra bitiyorsa aşk/evlilik demek

al birini burdan yak. bacim sana kim. diyecek bu m. seni seviyor diye . sadece gencliginize bedeninize zihninize yazik . bak ne guzel okuyorsunuz guzelce okulunu bitir insalar sizin yerinizde olmak icin. neler yapmazlar ki 5 para etmez. hayati 5 dk zevk icin. yasayan insanlara deger mi. kimse sizden degerli degil ilerde. diyeceksin ki ben ne yapmisim kendime. hala beni sevmemis derdine dusmussun karartma hayatini atilgan. neseli .azimli .bir kiz. ol

İşte o zaman ilk sevişmeden sonra bitiyorsa aşk/evlilik demek

işte bazı kadınlarda halen bu kafa var cinselliği erkeğe sunulacak armağan gibi görüyorlar ve ilişki yaşarlarsa erkeğin soğuyup kaçacağına inanıyorlar sonra evlendikten sonra kocam eve gelmiyor diye konular açıyorlar burada bak sen şu işe

Biraz bu işleri bıraksan da kendini geliştirsen?
Yurtta kaldığına göre üniversite okuduğunu düşünüyorum ama kusura bakma da yazı yazmaktan haberin yok. Ayrıca bu kadar psikopat bir adamın çok iyi olduğunu falan düşünüyosun. Adamı bırak da biraz kendinle ilgilen.

Aa cinsellik kendime armağanım ayol erkeğe mi ödül görücem o beni ödüllendirsin

Ayrıca evet vajinismus/erken boşalma konuları da cabası

Alllahını seven özet geçsin:)

Ortada iki adam var küfrediyor itiyor kakıyor yurttan atılıyor arkadaş sonra yine bu adamlarla muhattap oluyor. Böyle birşey mümkün olamayacağı için anlayamadım.

Alllahını seven özet geçsin:)

Ortada iki adam var küfrediyor itiyor kakıyor yurttan atılıyor arkadaş sonra yine bu adamlarla muhattap oluyor. Böyle birşey mümkün olamayacağı için anlayamadım.

İkisi aynı adam ahaushdjdfs

Olay orada kopuyor zaten

Yol ortasında kızımızı çekiştiren üzerine araba süren cillop gibi bir damat adayı var konuda

bence fake konu özel üniversite mğrenci yurdu da olsa ülkemizde kız özel yurdu ayrı erkek öğrenci yurdu ayrı olur. karma yurt yok aynı kampüste olabilir ama binalar farklı olur

bence fake konu özel üniversite mğrenci yurdu da olsa ülkemizde kız özel yurdu ayrı erkek öğrenci yurdu ayrı olur. karma yurt yok aynı kampüste olabilir ama binalar farklı olur

Almanyadaymış zaten orada olur karma yurt

Ben İstanbulda da yaşadık

Sorun şehirlerde değildi tarzı deyince

Sevişirdik anal da yapardık kısmından işkillendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…