- Konu Sahibi Lawyergirl97
-
Canım benim o döner, hele biraz zaman geçsin sizin gibi iyi niyetli her dediğini yapan birini bulmuş vazgeçer mi ? Bunu kendinize en önemlisi sizi okumaya yollamış ana babanızi düşünün ve numara ne varsa değişip hayata devam edinHayır asla onu sildim ben hayatımdan o da zaten geri dönmez biliyorum nasılsa hevesini aldı işi bitti benimle yurt sahibide benimle görüşmesine izin vermez
hah şimdi anladım baştan böyle yazsaydınız yaaYok adam çalisan o yurtta ve kiz erkek karisik ozel bi yurt adam almanyada büyümüş olduğum yere gelmişti
o iki erkek aynı kişi değil miymiş ya biri yurt sahibi öbürü sevgili valla ben konuyu hiç algilayamadimGerçek mi bu konu?
Konuda 2 erkek var sanırım. Biri size çok iyi davranıyormuş; diğeri de küfür edip yol ortasında çekiştirmiş, tokat atıp o...pu demiş.
Allah akıl fikir versin.
hiç bir şey anlamamışsınnnnGerçek mi bu konu?
Konuda 2 erkek var sanırım. Biri size çok iyi davranıyormuş; diğeri de küfür edip yol ortasında çekiştirmiş, tokat atıp o...pu demiş.
Allah akıl fikir versin.
Ya çok mu safsınız kullanmış bariz bedavaya getirip kendi egosunu erkekliğini tatmin etmiş ya diyorum seven adam evlenir seksi önce yaşamış,evlenmeden almış alacağını bırakmış erkekler düz mantık.İrtibata geçmeyin unutun gitsin.Yaşanmadı sayın.
Evet o bahsettiğim kişi aynı kişi başta böyleydi iyi davranırdı bana sonradan başka türlü başka bi insan oldu sankio iki erkek aynı kişi değil miymiş ya biri yurt sahibi öbürü sevgili valla ben konuyu hiç algilayamadim
Ya kusura bakma da "ben bu adamla sevişiyordum anal da yapmıştım" da ay çekirdekleri ağzımdan fırladı gülerken
Daha gerçekçi yazamaz mısınız şu konuları
Yanlış anlama tabiri caizse bı laf vardır köprüyü geçene kadar misali takma kafana ve bu olanlardan kendine ders çıkar ve hemen herkese guvenmeEvet o bahsettiğim kişi aynı kişi başta böyleydi iyi davranırdı bana sonradan başka türlü başka bi insan oldu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?