- 23 Ağustos 2012
- 14.392
- 37.938
- 798
- Konu Sahibi mavimavi33
-
bence siz yanlis yapiyorsunuz.Kısaca konuyu anlatacağim. Kızım okuldan geldi, dershaneye gitti. Tam kaydını yaptirmamistik. Sonra eşim işten geldi yemek yedik. Eşim ben dershaneye gidicem kaydını yaptırayım diye sessizce çıktı gitti. Hava kararmisti. Bende 3 yaşında oğlumla dışarı çıktım bir market gezdik. Eve geldim, eşim kizimi da almış gelmişler. Uzanmış TV bakıyor. Dedim eve gelmişsin bu kadın nerde diye hiç mi merak etmiyorsun, niye arayıp sormuyorsun. Mahalle de cenaze vardı. Cenaze evine gittiniz diye düşündüm dedi. Dedim öyle zannetmekle olmaz ne demek aramamak. O sessiz kalınca hepten sinir oldum. Tam odadan çıkarken, kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur dedim çıktım. Eşim buz gibi oldu hiç konuşmadı, 1 saat sonra falan bana şöyle dedi. Ne konuştuğuna dikkat et benim kimyamı bozma.
Bende dedim bozulsun kimyan, zaten bozulsun diye söyledim. Sen benim kimyamı bozuyorsun ya seninkide bozulsun. Ne demek arayip sormamak merak etmemek, bu ilk değil ki genelde böylesin zaten.
Sonrada küstü zaten, şu an mesafeli, konuşmamaya çalışıyor. İnsan karısını aramaya neden imtina eder. Hep ben sorun çıkaran taraf oluyorum. Ben haksız mıyım.
Cok terbiyesizce bir cümle kurmussunuz !Kısaca konuyu anlatacağim. Kızım okuldan geldi, dershaneye gitti. Tam kaydını yaptirmamistik. Sonra eşim işten geldi yemek yedik. Eşim ben dershaneye gidicem kaydını yaptırayım diye sessizce çıktı gitti. Hava kararmisti. Bende 3 yaşında oğlumla dışarı çıktım bir market gezdik. Eve geldim, eşim kizimi da almış gelmişler. Uzanmış TV bakıyor. Dedim eve gelmişsin bu kadın nerde diye hiç mi merak etmiyorsun, niye arayıp sormuyorsun. Mahalle de cenaze vardı. Cenaze evine gittiniz diye düşündüm dedi. Dedim öyle zannetmekle olmaz ne demek aramamak. O sessiz kalınca hepten sinir oldum. Tam odadan çıkarken, kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur dedim çıktım. Eşim buz gibi oldu hiç konuşmadı, 1 saat sonra falan bana şöyle dedi. Ne konuştuğuna dikkat et benim kimyamı bozma.
Bende dedim bozulsun kimyan, zaten bozulsun diye söyledim. Sen benim kimyamı bozuyorsun ya seninkide bozulsun. Ne demek arayip sormamak merak etmemek, bu ilk değil ki genelde böylesin zaten.
Sonrada küstü zaten, şu an mesafeli, konuşmamaya çalışıyor. İnsan karısını aramaya neden imtina eder. Hep ben sorun çıkaran taraf oluyorum. Ben haksız mıyım.
En nefret ettigim insan tipi ne huzur verirler ne mutlu ederler hergün insanin ici buruk olur bunlarin yüzüne!!! Benim esimde eskiden böyleydi bigün biraktim gittim hic telefonlara cikmadimmm simdiii sıkıyosa yapsın bakalım akıllandı allaha sükürKısaca konuyu anlatacağim. Kızım okuldan geldi, dershaneye gitti. Tam kaydını yaptirmamistik. Sonra eşim işten geldi yemek yedik. Eşim ben dershaneye gidicem kaydını yaptırayım diye sessizce çıktı gitti. Hava kararmisti. Bende 3 yaşında oğlumla dışarı çıktım bir market gezdik. Eve geldim, eşim kizimi da almış gelmişler. Uzanmış TV bakıyor. Dedim eve gelmişsin bu kadın nerde diye hiç mi merak etmiyorsun, niye arayıp sormuyorsun. Mahalle de cenaze vardı. Cenaze evine gittiniz diye düşündüm dedi. Dedim öyle zannetmekle olmaz ne demek aramamak. O sessiz kalınca hepten sinir oldum. Tam odadan çıkarken, kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur dedim çıktım. Eşim buz gibi oldu hiç konuşmadı, 1 saat sonra falan bana şöyle dedi. Ne konuştuğuna dikkat et benim kimyamı bozma.
Katiliyorum.Manyak bir koca o laftan sonra kadını dovebilir ,öldürebilir... Söylenecek söz var soylenmeyecek söz var !Eşleri söyleyemez ortalığı yıkarlar çünkü düşünmeden konuşma ayrıcalığı sadece kadınlara veriliyor onların dünyasında.
Bir erkeğin (insanın) huzurunu kaçırarak ilgi görebileceklerini sanmaları da beni benden alıyor.
Ortada bir sorun yok,siz sıkıntı çıkartmışsınız.Olabilir geldiğinde görmeyince market, komşu vs diye çıktığınızı düşünmüştür ki cenaze yerine gittiğini düşündüm demiş.Siz ilgi bekliyorsunuz, genel olarak ilgisiz biriyse anlayabilirim sizi.Kısaca konuyu anlatacağim. Kızım okuldan geldi, dershaneye gitti. Tam kaydını yaptirmamistik. Sonra eşim işten geldi yemek yedik. Eşim ben dershaneye gidicem kaydını yaptırayım diye sessizce çıktı gitti. Hava kararmisti. Bende 3 yaşında oğlumla dışarı çıktım bir market gezdik. Eve geldim, eşim kizimi da almış gelmişler. Uzanmış TV bakıyor. Dedim eve gelmişsin bu kadın nerde diye hiç mi merak etmiyorsun, niye arayıp sormuyorsun. Mahalle de cenaze vardı. Cenaze evine gittiniz diye düşündüm dedi. Dedim öyle zannetmekle olmaz ne demek aramamak. O sessiz kalınca hepten sinir oldum. Tam odadan çıkarken, kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur dedim çıktım. Eşim buz gibi oldu hiç konuşmadı, 1 saat sonra falan bana şöyle dedi. Ne konuştuğuna dikkat et benim kimyamı bozma.
Kadınlar da eşlerini arayıp veya mesaj atıp şuraya buraya gidiyorum diyebilir. Onlara da ulaşılır bir şey telefon teknoloji. Evden çıkarken haber vermemek normal ama eve gelip eşim heralde şuraya buraya gitmiştir rahatsız etmeyeyim demek anormal.Valla burdaki her konuda kadinlarin birbirini haksiz bulma durumu nedir hic cozemedim de resmen millet stresini birbirinin ustune kusuyor konu sahibinin nesi haksiz ? Telefon etmek artk cok kolay cok ulasilabilir bisey eve gelmissin esin yok tabi ki aricaksin nerdesin diceksin evet belki konu sahibinin “kocaya kacsam “ kismi yakisik almamis ama kadinin demek ki ilgi gormek icin aklina son raddede bu geldi artik sanki hicbirimiz yerli yada yersiz hayatimizdaki erkekten ilgi, merak beklemedik de bu com absurd bisey gibi yazmis bazi uyeler
Hatan tam olarak şurası adam bu zaten adam birden değişmedibu ilk değil ki genelde böylesin zaten
HaksizsinHep ben sorun çıkaran taraf oluyorum. Ben haksız mıyım.
Ne değişik bir üslup?!Tam odadan çıkarken, kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur dedim çıktım.
çok mu geç saatti 12 1?Ay sağolun valla, bende mi gariplik diye düşünüyorum bir an. Arayıp hesap sorsun demiyorum bende ama evdeki insan yok yani hiç mi merak etmiyorsun be adam nerdesiniz diye.
E aynısını kocanız size yapmış,Kızım arkadaşıyla gezmeye çıktığında aramamistim.Aklı başında ve güvendiğim için rahatsız etmiyim diye (16 yaşında).
Kadin merak edildigini hissetmiyorsa neden haber versin ki simdi ben esime “markete gidiyorum” yazsam karsiliginda da “ee yani” tarzi bi tepki alsam bende haber vermem zaten hanimefendinin derdi de bu merak edilmek istiyor merak edildigini dusunse haber verir zaten diye dusunuyorumKadınlar da eşlerini arayıp veya mesaj atıp şuraya buraya gidiyorum diyebilir. Onlara da ulaşılır bir şey telefon teknoloji. Evden çıkarken haber vermemek normal ama eve gelip eşim heralde şuraya buraya gitmiştir rahatsız etmeyeyim demek anormal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?