- Konu Sahibi mavimavi33
-
neden biz kadınlar diye genelliyorsun ki.Ayrıca ben de çok canım sıkıldıgında eşimin canını sıkıcak laflar söylüyorum. Yoksa o umursamayacak ben içim içimi yiyeceğim birazda o sinirlensin diy esöylüyorum. Biz kadınlar birazcık böyleyiz sinirlendiğimiz kadar sinir ederiz. Sanmıyorum bu lafındna dolayı senden sogumaz.
Eşleri söyleyemez ortalığı yıkarlar çünkü düşünmeden konuşma ayrıcalığı sadece kadınlara veriliyor onların dünyasında.neden biz kadınlar diye genelliyorsun ki.
siz toksik kadinlar öylesiniz. ben hiç oyle degilim valla. neden hayatimdaki insani asagilayacak-kendimin de degerjni düşürecek cümle kurayim ki??
senin kocan sinir aninda "baska kariyla kaçsam haberin olmaz" dese "hee bana sinir oldu ondan dedi" mi diyeceksin?
dusunmeden sirf tahrik etmek icin agir sözler söylemek kendini gelistirmemis- toksik insan davranisidir. annenizden kaynananizdan eltinizden bunu gormeniz "biz kadinlar" diye genellemeniz anlamina gelmez. Kavga gürültü normali olmayan insanlar hakliyken haksiz konuma gelecek agir laflar etmezler
Kısaca konuyu anlatacağim. Kızım okuldan geldi, dershaneye gitti. Tam kaydını yaptirmamistik. Sonra eşim işten geldi yemek yedik. Eşim ben dershaneye gidicem kaydını yaptırayım diye sessizce çıktı gitti. Hava kararmisti. Bende 3 yaşında oğlumla dışarı çıktım bir market gezdik. Eve geldim, eşim kizimi da almış gelmişler. Uzanmış TV bakıyor. Dedim eve gelmişsin bu kadın nerde diye hiç mi merak etmiyorsun, niye arayıp sormuyorsun. Mahalle de cenaze vardı. Cenaze evine gittiniz diye düşündüm dedi. Dedim öyle zannetmekle olmaz ne demek aramamak. O sessiz kalınca hepten sinir oldum. Tam odadan çıkarken, kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur dedim çıktım. Eşim buz gibi oldu hiç konuşmadı, 1 saat sonra falan bana şöyle dedi. Ne konuştuğuna dikkat et benim kimyamı bozma.
Bende dedim bozulsun kimyan, zaten bozulsun diye söyledim. Sen benim kimyamı bozuyorsun ya seninkide bozulsun. Ne demek arayip sormamak merak etmemek, bu ilk değil ki genelde böylesin zaten.
Sonrada küstü zaten, şu an mesafeli, konuşmamaya çalışıyor. İnsan karısını aramaya neden imtina eder. Hep ben sorun çıkaran taraf oluyorum. Ben haksız mıyım.
Söylediğiniz şey gerçekten çok iğrenç aşırı mide bulandırıcı.Kısaca konuyu anlatacağim. Kızım okuldan geldi, dershaneye gitti. Tam kaydını yaptirmamistik. Sonra eşim işten geldi yemek yedik. Eşim ben dershaneye gidicem kaydını yaptırayım diye sessizce çıktı gitti. Hava kararmisti. Bende 3 yaşında oğlumla dışarı çıktım bir market gezdik. Eve geldim, eşim kizimi da almış gelmişler. Uzanmış TV bakıyor. Dedim eve gelmişsin bu kadın nerde diye hiç mi merak etmiyorsun, niye arayıp sormuyorsun. Mahalle de cenaze vardı. Cenaze evine gittiniz diye düşündüm dedi. Dedim öyle zannetmekle olmaz ne demek aramamak. O sessiz kalınca hepten sinir oldum. Tam odadan çıkarken, kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur dedim çıktım. Eşim buz gibi oldu hiç konuşmadı, 1 saat sonra falan bana şöyle dedi. Ne konuştuğuna dikkat et benim kimyamı bozma.
Bende dedim bozulsun kimyan, zaten bozulsun diye söyledim. Sen benim kimyamı bozuyorsun ya seninkide bozulsun. Ne demek arayip sormamak merak etmemek, bu ilk değil ki genelde böylesin zaten.
Sonrada küstü zaten, şu an mesafeli, konuşmamaya çalışıyor. İnsan karısını aramaya neden imtina eder. Hep ben sorun çıkaran taraf oluyorum. Ben haksız mıyım.
O kadar haklısın kineden biz kadınlar diye genelliyorsun ki.
siz toksik kadinlar öylesiniz. ben hiç oyle degilim valla. neden hayatimdaki insani asagilayacak-kendimin de degerjni düşürecek cümle kurayim ki??
senin kocan sinir aninda "baska kariyla kaçsam haberin olmaz" dese "hee bana sinir oldu ondan dedi" mi diyeceksin?
dusunmeden sirf tahrik etmek icin agir sözler söylemek kendini gelistirmemis- toksik insan davranisidir. annenizden kaynananizdan eltinizden bunu gormeniz "biz kadinlar" diye genellemeniz anlamina gelmez. Kavga gürültü normali olmayan insanlar hakliyken haksiz konuma gelecek agir laflar etmezler
Aynen bende ona takıdım. Ben karşı komşuya bile giderken arıyorum haber veriyorum. Kaldı ki yanında çocuk da var.Ben sizin durumunuzda eşime mesaj atıp çıkardım evden. Sonuçta her beraber evdeyken çıkmışlar onlar, sonradan çıkan olarak şuraya gidiyoruz diyebilirsiniz.
Siz genel olarak eşinizden değer, ilgi görmüyorsunuz anladığım kadarıyla. Bu olayda kendinizce bir şey çıkarmış ve çok başka yere gidecek bir cümle kullanmışsınız. En fazla tatlı bir sitem edilir sizin durumunuzda.
Ben bir yere gidince eşim aramaz mesela hiç. Çok geç kalırsam ayrı. Bir şey olursa sen ararsın ben rahatsız etmeyeyim der. Bunu da sorun edecek kadınlar vardır sanırım. İlişkinin geneliyle alakalı. Sorunu da saçma bir yere takılıp anlamsız şeyler söyleyerek çözemezsiniz.
Saniyesinde aramam, bir yere uğramıştır derim. Ama dikkat çekecek kadar bir süre geçtiyse tabii ararım. Ama bu olayda siz abartmışsınız kusura bakmayın, bir yere uğradığınızi düşünmüştür keza cenaze evine uğradığınızı düşünmüş. Elbette dikkat çekici bir zaman geçtiyse merak edip arayacaktır. Genel olarak ilgisiz , gamsızsa zaten bu bugünün konusu değil, genel bir sorununuz var demektir. Bilemedim, sizi tanımıyoruz sizin yapınız da pireyi deve yapmak varsa size yorum yapıp iyice yükseltmek de adama haksızlık olabilir..Eşiniz hergun aynı saatte işten eve geliyorsa, o gün gelmediyse haber de vermediyse merak edip aramaz mısınız.
Anında aramasını beklemek çok anlamsız. Belirgin bir süre geçer de hala aramazsa anlarim. Adam da günün yorgunluğu var, bi üzerini giysin, elini yüzünü yıkayıp kendine gelsin..Nefes alsın..zaten merak edince arar..Hayır, eve geldiğinde kapı duvarsa bir arayıp nerdesiniz demesini istiyorum, çağımızda o kadar zor değil hani 24 saat elimizde ya o telefon. Kızım arkadaşıyla gezmeye çıktığında aramamistim.Aklı başında ve güvendiğim için rahatsız etmiyim diye (16 yaşında). Eve geldi bir kere bile aramadın,arkadaşımın annesi kaç kere aradı dedi. Bu erkek kadın ilişkisinde değil, tüm ilişkiler için geçerli. Herkes ilgi bekliyor. Beklentim de haksız olduğumu düşünmüyorum.
Evet haksızsınız, sanki yıl geçmiş adam aramamış gibi davranıyorsunuz.Kısaca konuyu anlatacağim. Kızım okuldan geldi, dershaneye gitti. Tam kaydını yaptirmamistik. Sonra eşim işten geldi yemek yedik. Eşim ben dershaneye gidicem kaydını yaptırayım diye sessizce çıktı gitti. Hava kararmisti. Bende 3 yaşında oğlumla dışarı çıktım bir market gezdik. Eve geldim, eşim kizimi da almış gelmişler. Uzanmış TV bakıyor. Dedim eve gelmişsin bu kadın nerde diye hiç mi merak etmiyorsun, niye arayıp sormuyorsun. Mahalle de cenaze vardı. Cenaze evine gittiniz diye düşündüm dedi. Dedim öyle zannetmekle olmaz ne demek aramamak. O sessiz kalınca hepten sinir oldum. Tam odadan çıkarken, kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur dedim çıktım. Eşim buz gibi oldu hiç konuşmadı, 1 saat sonra falan bana şöyle dedi. Ne konuştuğuna dikkat et benim kimyamı bozma.
Bir de ben istiyorum diye yapılan sahte şeylerden hiç haz etmem mesela. Adam öyleyse onu değiştiremem, bazı yönlerini kabullenirim..Ancak önemli ve evliliğe temelden zarar verecek konulardan bahsetmiyorum. Evde olmadığımda anında telefona sarılması benim için çok mühim değil. Ancak eşim genel olarak ilgili bir adamdır , belki ondan takılmazdim aramamasina. Konu sahibinin eşinde genel bir ilgisizlik/kayıtsızlık varsa bu ayrıca değerlendirilebilir konu sahibi tarafından. Tabii o zaman da 2 seçenek olur. Deveyi gütmek veya diyardan gitmek, çünkü insanlar değişmez..İyi de kaç senedir evlisiniz adamın huyu suyu bu demekki böyle kabul edeceksiniz böyle beni ara beni sor diye diye başının etini yemekle adam birden sizin istediğiniz gibi biri olmayacak kaç yaşına gelmiş insan karekteri değişmez
Bakın sapla samanı birbirine katmayın. Anlattığınız olayda abartıyorsunuz ve boş yere huzursuzluk çıkarıyorsunuz. Saatlerdir ortada olmasanız ve aramasa, haklısınız. Adam sizi cenaze evinde sanmış, düşünmüş demek ki neredesiniz diye.Hayır, eve geldiğinde kapı duvarsa bir arayıp nerdesiniz demesini istiyorum, çağımızda o kadar zor değil hani 24 saat elimizde ya o telefon. Kızım arkadaşıyla gezmeye çıktığında aramamistim.Aklı başında ve güvendiğim için rahatsız etmiyim diye (16 yaşında). Eve geldi bir kere bile aramadın,arkadaşımın annesi kaç kere aradı dedi. Bu erkek kadın ilişkisinde değil, tüm ilişkiler için geçerli. Herkes ilgi bekliyor. Beklentim de haksız olduğumu düşünmüyorum.
Bence sonuna kadar haklısın insan evindeki kedi bile görünmeyince acaba nerededir diye merak ediyorKısaca konuyu anlatacağim. Kızım okuldan geldi, dershaneye gitti. Tam kaydını yaptirmamistik. Sonra eşim işten geldi yemek yedik. Eşim ben dershaneye gidicem kaydını yaptırayım diye sessizce çıktı gitti. Hava kararmisti. Bende 3 yaşında oğlumla dışarı çıktım bir market gezdik. Eve geldim, eşim kizimi da almış gelmişler. Uzanmış TV bakıyor. Dedim eve gelmişsin bu kadın nerde diye hiç mi merak etmiyorsun, niye arayıp sormuyorsun. Mahalle de cenaze vardı. Cenaze evine gittiniz diye düşündüm dedi. Dedim öyle zannetmekle olmaz ne demek aramamak. O sessiz kalınca hepten sinir oldum. Tam odadan çıkarken, kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur dedim çıktım. Eşim buz gibi oldu hiç konuşmadı, 1 saat sonra falan bana şöyle dedi. Ne konuştuğuna dikkat et benim kimyamı bozma.
Siz haklısınız bencede, konuyu hesap sorsa vs.. diye anlamışlar ama bu hesap sorma değil merak edikmeyi hangimiz istemeyiz.Ortam artık kötü insan bi arar naptın diyeEşiniz hergun aynı saatte işten eve geliyorsa, o gün gelmediyse haber de vermediyse merak edip aramaz mısınız.
Aynen öyle,bende konuya güvensizlik olarak bakmadım,insan ne oldu diye merak eder,oradaydın buradaydın diye düşündüm demekle olmaz,belki evde başına bir kaza geldi eli kesildi bişey oldu vs hastaneye gitti,yani gerçekten bende anlayamadım insan merak eder ya.Siz haklısınız bencede, konuyu hesap sorsa vs.. diye anlamışlar ama bu hesap sorma değil merak edikmeyi hangimiz istemeyiz.Ortam artık kötü insan bi arar naptın diye
Çok büyük bir iletişim hatası yapmışsınız, bu şekilde derdinizi anlatamazsınız...Kısaca konuyu anlatacağim. Kızım okuldan geldi, dershaneye gitti. Tam kaydını yaptirmamistik. Sonra eşim işten geldi yemek yedik. Eşim ben dershaneye gidicem kaydını yaptırayım diye sessizce çıktı gitti. Hava kararmisti. Bende 3 yaşında oğlumla dışarı çıktım bir market gezdik. Eve geldim, eşim kizimi da almış gelmişler. Uzanmış TV bakıyor. Dedim eve gelmişsin bu kadın nerde diye hiç mi merak etmiyorsun, niye arayıp sormuyorsun. Mahalle de cenaze vardı. Cenaze evine gittiniz diye düşündüm dedi. Dedim öyle zannetmekle olmaz ne demek aramamak. O sessiz kalınca hepten sinir oldum. Tam odadan çıkarken, kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur dedim çıktım. Eşim buz gibi oldu hiç konuşmadı, 1 saat sonra falan bana şöyle dedi. Ne konuştuğuna dikkat et benim kimyamı bozma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?