- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
- Konu Sahibi pirayegibi
-
bende eşimin beni kıskandığına şahit olmadım hiç şuana kadar, gerçenlerde şakayla karışık sen beni neden kıskanmıyorsun dedim ve bana kıskanılacak bir hareketini görmedim ben sana güveniyorum kıskanmamı gerektirecek birşey yok dedi. Bende eşimi çok severim hatta haddinden fazla severim ama hiç öyle çok büyük kıskançlıklara girmedim, canınızı sıkmayın boşa dert aramayın kendinizeSabah sabah buda mı dert diyebilirsiniz
Ama öyle bir kaç gündür aklımı kurcalıyor
Kıskançlık deyince de öyle manyaklik seviyesi değil tabiki
Yani bir erkek hiç eşini kıskanmazmı
Tamam çok abartılı bir güzelliğim ve iddiam yok
Geçen gecelerin birinde en son beni ne zaman kıskandın dedim ama düşündü düşündü düşündü
Çok önce ki o kadar uyduruk birseyi söylediki sırf söylemek adına
Hani mesela bende öyle manyaklik derecesinde kıskanç biri değilim ama eşimi böyle yakışıklı hissederim ister istemez içimde kiskanclik oluşur ama eşimde bu durumun zerre si yok
Bilmem çok üzüldum sanki bu duruma
bende onu demek istedim zaten keşke benim ki de öyle olsa.. bunu dile getirmek istedim bende memnun değilim elbette bu durumdan. arkadaşlar tepsi göstermiş ama durum bu. çok aşırı kıskanç ben zamanla bıraktırdım amaBir de şaşırdım demiş..
Hanımefendi eşiniz kıskanç değil, hasta. Zihniyeti de hiç temiz değil. Normal olan konu sahibinin eşi, sizin eşinize ise anormal kelimesi bile az kalır. Kişi kendinden bilir işi demişler..
O nedenle konu sahibine şaşırmanıza gerek yok.
ben eşim normal demedim ki zaten amasenin eşin hasta normal olan konu sahibinin eşi ağlanacak haline de gülmüşsün ben de ona şaşırdım :)
sen gülücükler koyunca halinden memnunsun sandık :)bende onu demek istedim zaten keşke benim ki de öyle olsa.. bunu dile getirmek istedim bende memnun değilim elbette bu durumdan. arkadaşlar tepsi göstermiş ama durum bu. çok aşırı kıskanç ben zamanla bıraktırdım ama
Ben seni anlıyorum canım...aynısından bende de var...Sabah sabah buda mı dert diyebilirsiniz
Geçen gecelerin birinde en son beni ne zaman kıskandın dedim ama düşündü düşündü düşündü
Hani mesela bende öyle manyaklik derecesinde kıskanç biri değilim ama eşimi böyle yakışıklı hissederim ister istemez içimde kiskanclik oluşur ama eşimde bu durumun zerre si yok
aaaa yok her akşam kavga ediyorum tabi ki hiç memnun olur muyum kim memnun olmaz. keşke benim eşim de konu sahibinin eşi gibi olsaydı çok isterdimsen gülücükler koyunca halinden memnunsun sandık :)
:))Ben seni anlıyorum canım...aynısından bende de var...
Ama ben özgür ruhlu bir kadınım, işime geliyor bu durum...
Arkadaşıma gidip gece 2 de eve dönerim, 60 km lik yoldan tabi... neredeydin, nerede kaldin demez...bu saatte gelinir mi bile demez...hatta ben derim ki "sitenin güvenlikçileri bana acayip acayip baktılar, nereden geliyor bu kadın der gibi" diyorum.. "baksınlar, salla" diyor...
Kıskançlık güven problemidir. Karşınızdakine duyduğunuz güvenin etkisi olduğu kadar kendi özgüveninizin de etkisi vardır. Eşiniz özgüvenli bir insan, siz de kendinizi betimleme tarzınıza bakılırsa özgüven problemi yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla.Sabah sabah buda mı dert diyebilirsiniz
aslında konunun önceki kısımlarında asıl anlatmak istediğimi yani aslında hissetmek istediğimin kıskanılmaktan daha çok beğenilme arzusu olduğu kanaatine girmiştimKıskançlık güven problemidir. Karşınızdakine duyduğunuz güvenin etkisi olduğu kadar kendi özgüveninizin de etkisi vardır. Eşiniz özgüvenli bir insan, siz de kendinizi betimleme tarzınıza bakılırsa özgüven problemi yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla.
benim de eşim hiç kıskanmaz bunu ona söylediğimde sen farkında olmadan yürürken otururken başın sağa sola döner bunu kıskanmam ama birinin sana baktığını hissedince kıskanıyorum bunu sana söylemem o adama bir bakış atarım baktığına bakacağına pişman olur dedi. belki sizin de eşiniz öyledir
yani bende sizin gibi düşünüyorum aslındakıskanmıyan erkekten hayır gelmez diyen bir hadis var. Benim eşinde kıskanmaz hemde hic sıfır yani. Hatte bir keresinde tepem öyle atmıştiki cıplak sokaga cıksam niye cıktın demiceksın dedim şok oldu:)
bir çok arkadaş herhalde manyaklık derecesinde kıskanılmayı istediğimi düşündüBelki belli etmiyordur.
Anliyorum sizi ben, insan arada iliskiye renk getirecek kucuk tatli bir kiskancligi isteyebiliyor, bence cok abes bir istek degil.
Esim de beni kiskanmaz.
Hani oyle ki daha yeni ise baslamis is arkadasim goz kirpmisti bana ben de gayri ihtiyari gulumsemistim.
Kotu niyetli demiyorum elbette, bazi insanlar fazla sosyaller ama her sey dozunda guzel diyen biri olarak bir miktar rahatsiz olmustum.
Esim bunu asla sorun etmemisti ve ben birazcik bozulmustum.
Esimse belli etmedim sadece ama kiskandim vs demisti.
Yine de insan birazcik gormek istiyor.
Boyle bariz durumlar haricinde cok dert etmiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?