- 27 Nisan 2012
- 15.284
- 17.993
- 498
- Konu Sahibi pirayegibi
-
Kız arkadaşlarımla dışarı çıkabilirim gece dahil , alkol alabilirim abartmadan, eve geç gelmem sorun olmaz , istediğim yere yanımda arkadaş yiğen kuzen vs biri olduktan sonra hrrrryere gidebilirim.. istediğimi giyebilirim popomu dışarı firlatmayan giysiler haricinde . Kiskanmasini gerektirecek birşey yapmıyorum uyarmak durumunda kalmıyor, aynı şekilde eşimde istediği yere gidebilir , havuza ,denize erkek.erkege turlara örn yarın arkadaş grubuyla istanbul turu yapacaklar . Ilgi istiyor olabilirmisiniz kıskançlığın dozu yoktur yaşam kalitesini düşürür gereksiz gerginlik yaşanmasına sebeb olurSabah sabah buda mı dert diyebilirsiniz
Ama öyle bir kaç gündür aklımı kurcalıyor
Kıskançlık deyince de öyle manyaklik seviyesi değil tabiki
Yani bir erkek hiç eşini kıskanmazmı
Tamam çok abartılı bir güzelliğim ve iddiam yok
Geçen gecelerin birinde en son beni ne zaman kıskandın dedim ama düşündü düşündü düşündü
Çok önce ki o kadar uyduruk birseyi söylediki sırf söylemek adına
Hani mesela bende öyle manyaklik derecesinde kıskanç biri değilim ama eşimi böyle yakışıklı hissederim ister istemez içimde kiskanclik oluşur ama eşimde bu durumun zerre si yok
Bilmem çok üzüldum sanki bu duruma
Biraz mantıklı olun, belki kiskanilacak hiçbir şey yapmadiginiz icin eşiniz de doğal olarak kiskanmiyordur. Çıkın şu hastalikli dusunce yapisindan normal olan ortada bir durim yoksa kiskanmamaktir zaten. Kiskanmak için sebep gerekir.Sabah sabah buda mı dert diyebilirsiniz
Ama öyle bir kaç gündür aklımı kurcalıyor
Kıskançlık deyince de öyle manyaklik seviyesi değil tabiki
Yani bir erkek hiç eşini kıskanmazmı
Tamam çok abartılı bir güzelliğim ve iddiam yok
Geçen gecelerin birinde en son beni ne zaman kıskandın dedim ama düşündü düşündü düşündü
Çok önce ki o kadar uyduruk birseyi söylediki sırf söylemek adına
Hani mesela bende öyle manyaklik derecesinde kıskanç biri değilim ama eşimi böyle yakışıklı hissederim ister istemez içimde kiskanclik oluşur ama eşimde bu durumun zerre si yok
Bilmem çok üzüldum sanki bu duruma
Ben seni çok iyi anlıyorum. Arada gururn okşansın beni düşünüyor aklındayım gibi şeyler hissetmek istiyorsun. Yani misal bu bluz çok yakıştı bakarlarmı sana dese hoşuma gider ama bu bluzu giyme açık dese kıl olurum. Ama malesef değişmiyorlar. Bizde üzüldüğümüzle kalıyoruz.Yaa aslında anlatmak istediğim şeyi tam anlatamıyorum galiba
Dediğim gibi öyle manyakça bir kıskanma değil
Benimde eşime güvenim tam ama ister istemez bazen onu aşırı beğendiğim için içsel olarak kıskançliģim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?