Hiç kıskanmayan koca

ya kıskançlık deyince neden kısıtlama olarak algılıyorsunuz ki
bende eşimi kıskanırım
tabi manyaklık derecesinde değil ama onu kısıtlamam ki

Kikanacagi ortamlar olmuyordur, düzeniniz oturmustur.
Emin olun baska bir ortamda baska bir erkegin gözlerini üzerinizde hissederse kiskanir.
Ama günlük hayatta kiskanma gerektirecek durumlar yasamiyoruz hep. Cok sükür ki cevrenizde sizi rahatsiz eden tipler yok.
Seviyorsa sizi o duygu icinde vardir merak etmeyin.

hah tamda tarif etmek istediğim şey
aslında bizim kıskanmak olarak tanımladığımız şey galiba beğenilmek arzusu

Kilolar önemli değil eninde sonunda verilir, verilmese de kendinizi 3 kilo fazlayla da sevebilirsiniz.
Çocuğun yükünü eşinizle paylaşın, kadınların en büyük hatasıdır bu. Muhtemelen eşiniz çalışıyor yoruluyor diye ona sorumluluk vermiyorsunuz. İş dönüşü bikaç saat ilgilense siz de o arada kendinizle ilgilenseniz eminim daha mutlu olursunuz. Tamamen tahmine dayalı yazdım bu arada, ev içindeki durumları bilmiyorum tabi ki.

bende çalışıyorum canım
eşim evet malesef ki benden daha hafif işi olmasına rağmen benden çok yoruluyor
o yüzden belkide bunca yıpranmışlığın içinde istediğim iki çift güzel sözdür

ne diyeyim inşaallah seviyordur

bende çalışıyorum canım
eşim evet malesef ki benden daha hafif işi olmasına rağmen benden çok yoruluyor
o yüzden belkide bunca yıpranmışlığın içinde istediğim iki çift güzel sözdür
Nazlı beylerden biri demek ki.
Konuşun o zaman derdinizi anlatın. İletişim evliliğin temelidir. Ama kıskanıyor musun gibi sorularla değil, ben diliyle ne istediğinizi, ne beklediğinizi anlatın.

ne diyeyim inşaallah seviyordur

Dünyanin en mülayim kocasi var bende, cayima kadar getirir cogu zaman. Macolugun yanindan gecmez ama yeter ki bir erkek rahatsiz edici baksin. Biz önlem olarak cevremizi temiz tutuyoruz gittigimiz ortamlari daha nezih yerlerden seciyoruz.
Ha biri benim kocami kesse gözüyle ben de deliririm.
Yasamamaya calisiyoruz ki bence güzeli de bu.
Kiskanmak insani yipratir hic gerek yok.

Kıskançlık kadar insani yıpratan birşey yok
Bnce kiskanmasin
Bazen kiskanilcak bisey yapmasan da kıskanç insan kiskanacak birşey illa buluyor

hicta kiskanmadi. Normal bir erkek tepki verirdi. Bir hödükte bende:)

hicta kiskanmadi. Normal bir erkek tepki verirdi. Bir hödükte bende:)

Ben aslinda bozuldugum zaman sunu kendime sordum: ne beklerdim acaba ya da ne yapsa kiskanmis derdim?
Cok uzatsa bunalirdim, uzatmasa kiskanmadin derdim ben de bilemedim.
Siz ne yapsa kiskanmis derdiniz mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…