• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç kıskanmayan koca

bizde de pek kıskançlık yok öyle
sadece eşim az dar vs giyinirsem o ne kız tarzı kızar :)

bu zamana kadar aramızda çok çok kıskanılacak bişey olmadı
ama bir durum olsaydı (bir kadından ben bir adamdan o rahatsız olsaydı) ikimizde 10 kaplan gücüne döneriz kesinlikle :KK70:
Allah korusun

Kıskanıldığını görmek istiyorsan birgün onun beğendiğini bildiğin kıyafetlerle özenli giyinip, hafif süslenip en güzel gülümsemenle dışarıda gez dolaş bakalım. Sana bakan ilk erkeği gördüğünde sessizce küfürü basacaktır
Denendi, onaylandı. :dondurma:

Bende kıskanmam niye kıskanıyımkı tabi kıskandırıcak bı durum yok oda ayrı bı mevzu

Ne güzel işte ne eşim beni kıskanır ne ben onu kıskanırım. Kıskanmanın sevgiyle alakası yok. Ben eşimi çok seviyorum çok çekici ve yakışıklı buluyorum ama kıskanmıyorum. Bunun karşındakini güzel veya çirkin görmekle alakası yok

Bizde birbirimizi pek kızkanmayız ama bazen giydiğim şeylere sorun çıkarıyor o bile benim çıldırmama yetiyor ne kıskanması bacım allasen mis gibi daha nr istiyorsun

Hanımlar kusura bakmayın
Sanki böyle konuyu açıp kaçmış gibi oldum
Bebekle uğraşırken yazamadım
Hepinizi tek tek alıntılayamıyorum telefonla yazdığım için
Bir çoğunuzun söylediği gibi galiba hissetmek istediğim beğenilmek duygusudur
Çünkü anne olanlar bilir doğumdan sonra kadın sanki biraz daha bekliyor böyle şeyler
Ben bunu eşime damdan düşer gibi sormadım tabiki
Bir konu üzerine konuşurken böyle ilerledi
Eşim benim onu kıskandığımı tabi ki bilmez benim iç dünyamda yaşadığım şeyler onlar

Eşiniz size fazlasıyla güveniyordur sebep bu.
Hiçbir zaman tam güven vermemek gerekiyor. Birazcık kaybetme korkusu olmalı.

Dogum dan sonra dediğiniz gibi biraz daha ilgi bekliyoruz. Bu yüzden bazı taktikleri uygulamak gerekiyor. Eşinize beni koskanıyor musun, en son ne zaman kıskandın gibi cümleler ters tepen cümlelerdir ve biraz ilgiyi onun üzerinden çekerseniz bu sefer onda merak uyandırır, ilgi görmeye başlarsınız daha çok.

Benim esim ilk zamanlar cok kiskancti ve benim o siralar dusundugum sey "acaba bana mi guvenmiyor yoksa kendine mi?" idi. Suan cok sukur kiskanmiyor. Ben de ayni sekilde. Kafaniza takacaginiz son sey bu olmali.

Surekli neyin kiskancligi olacak? Esimi en son 3 sene once cok kiskanmistim. Esimin cok az mesafesinde ve ben baska birseyle ugrasirken yanina bir kadin gelmisti. :KK70: Sacma sacma muhabbet acmaya calisiyordu. Mudahale etmedim yine de, eşimde kadinin lafini kesip geldi gittik.

Çok bariz birseyler yoksa kiskanclik yapmam. Kaldi ki yukaridaki kiskandigim durum icin esime ne diyebilirdim?

Eşim de benim giyimime, gezmeme vs karismaz. Kiskancliktan kavga etmeyiz ve bana cemkirmez. Anca yolda veya biyerde bazilari bana dikkatli bakiyorsa "taniyacak misin bakiyorsun" diye cikisabiliyor o kadar.

Nişanlım da hiç kıskanmaz. Çok güvenir çünkü kendine. Adamdaki özgüven hiç kimsede yok. Bir keresinde bize İranlı bir arkadaşı gelmişti birlikte dışarı çıkacaktık ben hazırlandım ve adam beni görünce elini masaya vurup "Maaaşallahh" dedi ama öyle içten dedi ki =)) Nişanlımın göğsü kabardı güldü geçti =)) Ben hiç şikayetçi değilim bu durumdan. Bu yaştan sonra kıskançlık tribi çekemem çünkü..

Ya insan biraz kıskanılmak istiyor yaa... Şüphelenilmek değil bakın "kıskanılmak". Yani "sen kiminle konuştun, kime bakıyordun, nereye gittin" değil de ara sıra bazı bazı "bugün çok güzel görünüyorsun, sanki pek çok kişi sana bakıyor gibi geliyor, daha sakin biyere mi gitsek" gibisinden böyle şaka yollu kıskanmalar istiyor insan... İçinden gelmiyorsa çok büyük bir değişim yapmadığınız sürece yine kıskanmaz ki. Ha kıskanmaması sevmediği anlamına gelmez ama insan beğendiğini başka bakışlardan az da olsa uzak tutmaya çalışır diye düşünüyorum ben.

Bende eşimi kıskanmam :)
Eşimde çok net kıskanclık yapmaz niye yapsın yada yapayım bi hatası veya hatam yok ki
Yok yere darlamasını istemem asıl

Kiskanilacak birsey yapmiyorsunuzdur. Kiskanclik bazen guvensizlikliktir.
Bazen kendi icindeki kotuluktendir.
Bazende senin yaptigi yanlis hareketlerden kaynaklanir. Kiskanilmaktan hoslanmak kiskanilip sorun cikartan kisiden hoslanmak pek saglikli bisey degil bence.

Sabah sabah buda mı dert diyebilirsiniz
Ama öyle bir kaç gündür aklımı kurcalıyor
Kıskançlık deyince de öyle manyaklik seviyesi değil tabiki
Yani bir erkek hiç eşini kıskanmazmı
Tamam çok abartılı bir güzelliğim ve iddiam yok
Geçen gecelerin birinde en son beni ne zaman kıskandın dedim ama düşündü düşündü düşündü
Çok önce ki o kadar uyduruk birseyi söylediki sırf söylemek adına
Hani mesela bende öyle manyaklik derecesinde kıskanç biri değilim ama eşimi böyle yakışıklı hissederim ister istemez içimde kiskanclik oluşur ama eşimde bu durumun zerre si yok
Bilmem çok üzüldum sanki bu duruma
Kız arkadaşlarımla dışarı çıkabilirim gece dahil , alkol alabilirim abartmadan, eve geç gelmem sorun olmaz , istediğim yere yanımda arkadaş yiğen kuzen vs biri olduktan sonra hrrrryere gidebilirim.. istediğimi giyebilirim popomu dışarı firlatmayan giysiler haricinde . Kiskanmasini gerektirecek birşey yapmıyorum uyarmak durumunda kalmıyor, aynı şekilde eşimde istediği yere gidebilir , havuza ,denize erkek.erkege turlara örn yarın arkadaş grubuyla istanbul turu yapacaklar . Ilgi istiyor olabilirmisiniz kıskançlığın dozu yoktur yaşam kalitesini düşürür gereksiz gerginlik yaşanmasına sebeb olur

Sabah sabah buda mı dert diyebilirsiniz
Ama öyle bir kaç gündür aklımı kurcalıyor
Kıskançlık deyince de öyle manyaklik seviyesi değil tabiki
Yani bir erkek hiç eşini kıskanmazmı
Tamam çok abartılı bir güzelliğim ve iddiam yok
Geçen gecelerin birinde en son beni ne zaman kıskandın dedim ama düşündü düşündü düşündü
Çok önce ki o kadar uyduruk birseyi söylediki sırf söylemek adına
Hani mesela bende öyle manyaklik derecesinde kıskanç biri değilim ama eşimi böyle yakışıklı hissederim ister istemez içimde kiskanclik oluşur ama eşimde bu durumun zerre si yok
Bilmem çok üzüldum sanki bu duruma
Biraz mantıklı olun, belki kiskanilacak hiçbir şey yapmadiginiz icin eşiniz de doğal olarak kiskanmiyordur. Çıkın şu hastalikli dusunce yapisindan normal olan ortada bir durim yoksa kiskanmamaktir zaten. Kiskanmak için sebep gerekir.

Kiskanmak : sahiplenmek, korumaya almak demektir bence.
Bi insan sevdiginin basina kotu birsey gelmesine üzulur. Kotuluge bulasmasindan korkar. Yani kiskanmak fitratimizda var. Kadinlar yapı olarak daha cok kıskanctir. Kocalar hanimlarini diger erkeklerden korumali bence. Kiskanmali kollamali özellikle bu fitne çağında...

kıskançlık dozundaysa bunun güvenle ilgili olduğunu sanmıyorum ve bana göre kıskanmayan erkekten hayır gelmez .

Yaa aslında anlatmak istediğim şeyi tam anlatamıyorum galiba
Dediğim gibi öyle manyakça bir kıskanma değil
Benimde eşime güvenim tam ama ister istemez bazen onu aşırı beğendiğim için içsel olarak kıskançliģim oluyor
Ben seni çok iyi anlıyorum. Arada gururn okşansın beni düşünüyor aklındayım gibi şeyler hissetmek istiyorsun. Yani misal bu bluz çok yakıştı bakarlarmı sana dese hoşuma gider ama bu bluzu giyme açık dese kıl olurum. Ama malesef değişmiyorlar. Bizde üzüldüğümüzle kalıyoruz.

Back