Hiç kıskanmayan koca

durduk yere beni en son ne zaman kıskandın diye sorulur mu

öyle büyük bir kıskançlık duygusu hatırlamıyorum

bundan 20 yıl önce bir kız ile ilgili kıskanmıştım zira kıza çok garip bakmıştı

kız tanıdığım birisi idi okuldan o hala inkar eder öyle bakmadım diye

onun dışında da hatırlamam kıskandığımı

sorsan bunu anlatsam çok eski dersin

yaşam oturduktan sonra durduk yere birini kıskanmaz ki insan sınırlarını vs öğrenmişsindir

Gecen annemle bu konuyu konustuk..
Kızım evden çıktıgın mı var ki dedi. Ne ortama girip çıktıgın var ne bir karışık çevren var. Ev hanımısın, türbanlısın. Evde giyinip saçıni başını yapınca harika oluyorsun onu da bir eşin görüyor. Oda sadece kendisinin gördüğünü bildiği için sana belli edemiyor. Belli edecek ortam olmuyor çünkü. Sen o kokoş hallerinle dışarıda gezsen bak neler oluyor dedi :) yani misal verdi.

Yani düşününce bir kadın olarak bunu hissetmek hosumuza gidiyor. Bizim eşimiz habire işe gidip geliyor adamı kıskanıyoruz. Güven ve kıskançlık aynı sey degil bazı durumlarda. Ben eşimi eltimle aralarında gülerek konustuklarndan eltimden bile kıskanıyorum. Çünkü çok güzel gülüyor :) ha gidip de demem ben seni eltimden kıskandım ne diye öyle gülüştünüz diye. Bu demek değil ki ona güvenmiyorum. İçimde yasayıp bitirdiğim ufak güzel hisler. Eltime mi yazacak yani.. O kadar midesiz bir düşünce tarzı olamaz bence. Bana göre ayrı şeyler o yüzden.

Kıskançlık başta çok tatlı geliyor ama sonra gerçekten hayatı zehir edebilir . Abartı olmadığı sürece güzel diyoruz ama nedir bu abartı ?bence çok şanslısınız İnanın çok büyük bir artı bence sizin sorun kıskanmaması değil , eşinizin sizi beğendiğini hissetmemeniz...

ben tek başına markete bile gidemiyorum değil market balkona çıkamıyorum eşimin kıskançlığın dan siz de tam tersi şaşırdım valla :)
senin eşin hasta normal olan konu sahibinin eşi ağlanacak haline de gülmüşsün ben de ona şaşırdım :)

Canım benim kıskançlık zaten iyi bişey değil. Ayrıca sen kıskanılmaya sebep bişey yapmadığın halde kıskanırsa zaten o adam ruh hastası demektir. Giyimini, güzelliğini de zaten emin ol zaman zaman kıskansa da sana bişey demiyodur sıkmamak adına belki Bu da emin ol çok güzel bişey sana güvendiğini ve saygı duyduğunu gösterir. Allah bozmasın

Kıskançlıkla beğenilmenin veya hoş bulunmanın hiç alakası yok önce onu söyleyeyim. Eşiniz olgun bir insan demek ki ama sizin beni en son ne zaman kıskandın diye sormanızı saçma buldum. Kıskanılacak bir şey yapmıyorsunuz demek ki bu da zaten olması gereken. Kıskanılmak isteyeni de ilk defa duydum

ben tek başına markete bile gidemiyorum değil market balkona çıkamıyorum eşimin kıskançlığın dan siz de tam tersi şaşırdım valla :)
Bir de şaşırdım demiş..

Hanımefendi eşiniz kıskanç değil, hasta. Zihniyeti de hiç temiz değil. Normal olan konu sahibinin eşi, sizin eşinize ise anormal kelimesi bile az kalır. Kişi kendinden bilir işi demişler..

O nedenle konu sahibine şaşırmanıza gerek yok.

Benimkide kıskanmaz ve bende bu durumu çok severim ..
Zaten başlarda söylüyordum eşime .
Ben kıskanç beni kısıtlayan insanla olamam diye ..

Siz davranışlarızla tavrınızla esinizi kıskandıracak birşey yapmadığınız için kiskanmiyordur bunun sevmemekle ilgili oldugunu düşünmüyorum. Şöyle de olabilir biz nasilsa evliyiz esim benden başkasına göz ucuyla dahi bakmaz beni seviyor ve beni hic birakmaz. Bu güvenle de kıskançlık yapmiyordur. Bende aşırı derecede kıskanç bir insan olduğum halde bu düşüncelerle kiskancligimi yendim zaten sevgilim beni kıskandiracak rahatsız edecek birşey yapmıyor o yüzden kıskançlık tartışması yapmıyoruz Ama bazen sakayla karışık atıyorum bi sarkiciyi çok begendim dediğim zaman kıskanır bende gülerim hoşuma gider aynısını oda yapar ama bu kadar öyle sokağa çıkma onu giyme önüne bak saga sola bakmadan yürü cama pencereye çıkma gibi düşünceler hastalıklı zihinlerin ürünü sizin eşiniz son derece normal bence. Kiskanilmak istediginiz zaman güzel bir makyaj saç ve güzel bir kiyafetle çıkın dışarı zaten sen ne guzel olmuşsun bugün der farkeder ve kiskanir :)

Tan tamina 10 senelik evliyim artık bende kışkanipmiyorim ama bana dokunmuyor çünkü mantaklik derecesinde kiskancti eşim doğumda alınan kilolar falan artık güzel bulmuyor beni sanırım ://

Belki kıskandıracak bir şey yapmıyosunuzdur. Karşı cinsle alenen bi durum yaşanır o zaman tepki koymazsa bence sıkıntıdır. O kadar da olmamalı. Diğer kıskançlıklardan nefret ediyorum ben..

Eşim de beni kıskanmıyor geçen hafta komşumuzla karşılaştık bir yere davetliydik. Komşumuz bana bir değişiklik yapmışsınız saniyorum ki saçınız harika olmuş, çok güzel görünüyorsunuz gerçekten cok yakışmış büyüleyici dedi :)) Teşekkür ettim ben de. Bindik arabaya eşim tek kelime etmedi :)) Yurt dışındayız tabii Türkiye de olsa kan çıkar :)))) Sevgisinden şüphem yok karakter meselesi galiba biraz da dile getirilmek istenmiyor her zaman ben cok kıskancımdır ama öyle görünmekten nefret ederim.

ne guzel ıste
esım benı kıskansa bana guvenmıyor musun sen derım
nerde ne zaman ne yapmanız gerektıgını bılıyorsunuz oda sıze bu konuda guvenıyor demek kı
aynı zamanda kendıne de guvenı var demek kı
bunda rahatsız olunacak bırsey goremıyorum sahsen kıskanılmaya tahammul edemezdım

Gayet basit aslında.
Eğer eşinizi çok yakışıklı bulduğunuzu ve kıskandığınızı söyleyip, hissettiriyorsanız bir ego, rahatlık seviyesine ulaşıyorlar.
Arada rahatlarını bozmak lazım :)

Kıskançlık bir hastalık bence eşimden çekiyorum bu konu yüzünden sürekli tartışıp kavga ediyoruz. Aşırı kıskanç bazen hastalık derecesinde olmadık şeyler söylüyor çıldırıyorum...
İlgi istiyor olabilirsin her kadın gibi

eşim de beni kıskanmaz ama neden kıskansın? sizin istediğiniz şey beğenilme arzusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…