- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi pirayegibi
-
Yaa aslında anlatmak istediğim şeyi tam anlatamıyorum galibaKıskançlık bence (hastslıklı zihinleri ayrı tutuyorum) güvensizlikle ilgili. Kendine ve karşısındakine. Demekki eşinizin güven problemi yok. Dert aramayın
Aslında ilk önce bozulmuştum ama dün akşam bende aynısını düşündümOnun kıskanmamasından ziyade kıskanacak bir şey yapmıyorsunuz da ondan.
Anladım tatlım beğenildiğini hissetmek istiyorsunda, konuş. Beni kuskan deme de, hissettiklerini söyle. Çok sevdiğin belli eşini. Hepp mutlu olYaa aslında anlatmak istediğim şeyi tam anlatamıyorum galiba
Dediğim gibi öyle manyakça bir kıskanma değil
Benimde eşime güvenim tam ama ister istemez bazen onu aşırı beğendiğim için içsel olarak kıskançliģim oluyor
Ya mesela, bu adam ne yakışıklıymış desem filan eşim kıskanmaz ama azıcık dar giyinsem hemen bi bakış atar, huzursuzlanır. Bana pek bir şey demez ama alttan alttan hissettirir. Dediğiniz şey bu tarz olaylar heralde di mi?Aslında ilk önce bozulmuştum ama dün akşam bende aynısını düşündüm
Acaba söylemek istediğim kıskançlik değilde beğeni mi ayy duyguları mi bile tam anlayamadım ki
Eşiniz de sizi begeniyor hatta onun için en güzel sizsiniz.Yaa aslında anlatmak istediğim şeyi tam anlatamıyorum galiba
Dediğim gibi öyle manyakça bir kıskanma değil
Benimde eşime güvenim tam ama ister istemez bazen onu aşırı beğendiğim için içsel olarak kıskançliģim oluyor
+katılıyorum..Onun kıskanmamasından ziyade kıskanacak bir şey yapmıyorsunuzdur da ondan.
Sabah sabah buda mı dert diyebilirsiniz
Ama öyle bir kaç gündür aklımı kurcalıyor
Kıskançlık deyince de öyle manyaklik seviyesi değil tabiki
Yani bir erkek hiç eşini kıskanmazmı
Tamam çok abartılı bir güzelliğim ve iddiam yok
Geçen gecelerin birinde en son beni ne zaman kıskandın dedim ama düşündü düşündü düşündü
Çok önce ki o kadar uyduruk birseyi söylediki sırf söylemek adına
Hani mesela bende öyle manyaklik derecesinde kıskanç biri değilim ama eşimi böyle yakışıklı hissederim ister istemez içimde kiskanclik oluşur ama eşimde bu durumun zerre si yok
Bilmem çok üzüldum sanki bu duruma
ben tek başına markete bile gidemiyorum değil market balkona çıkamıyorum eşimin kıskançlığın dan siz de tam tersi şaşırdım valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?