• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç kıskanmayan koca

Benim eşim çok kıskanç biliyorum ama asla bu aramızda problem olmadı çünkü ben kıskançlığa teşvik edecek herhangi bir davranışta bulunmadım. Eşim beni neden kıskanmıyor diye de dert edinmiyorum biliyorum ki beni çok seviyor. Bunu belli etmek için bana balkona çıkma , dışarıda dolaşma gibi saçma sapan kısıtlamalar yapmasına gerek yok. Arada güven olduktan sonra zaten kıskançlik olmaz ne güzel ki eşinize o güveni verebilmissiniz. Başınıza dert çıkarmayın dışarı çıkmanıza veya kıyafetini karışması size değer verdiği anlamına gelmezki. İlişkinizin kıymetini bilin. Rabbim huzurunuzu daim etsin
ya kıskançlık deyince neden kısıtlama olarak algılıyorsunuz ki
bende eşimi kıskanırım
tabi manyaklık derecesinde değil ama onu kısıtlamam ki

Sabah sabah buda mı dert diyebilirsiniz
Ama öyle bir kaç gündür aklımı kurcalıyor
Kıskançlık deyince de öyle manyaklik seviyesi değil tabiki
Yani bir erkek hiç eşini kıskanmazmı
Tamam çok abartılı bir güzelliğim ve iddiam yok
Geçen gecelerin birinde en son beni ne zaman kıskandın dedim ama düşündü düşündü düşündü
Çok önce ki o kadar uyduruk birseyi söylediki sırf söylemek adına
Hani mesela bende öyle manyaklik derecesinde kıskanç biri değilim ama eşimi böyle yakışıklı hissederim ister istemez içimde kiskanclik oluşur ama eşimde bu durumun zerre si yok
Bilmem çok üzüldum sanki bu duruma

Kikanacagi ortamlar olmuyordur, düzeniniz oturmustur.
Emin olun baska bir ortamda baska bir erkegin gözlerini üzerinizde hissederse kiskanir.
Ama günlük hayatta kiskanma gerektirecek durumlar yasamiyoruz hep. Cok sükür ki cevrenizde sizi rahatsiz eden tipler yok.
Seviyorsa sizi o duygu icinde vardir merak etmeyin.

Ya insan biraz kıskanılmak istiyor yaa... Şüphelenilmek değil bakın "kıskanılmak". Yani "sen kiminle konuştun, kime bakıyordun, nereye gittin" değil de ara sıra bazı bazı "bugün çok güzel görünüyorsun, sanki pek çok kişi sana bakıyor gibi geliyor, daha sakin biyere mi gitsek" gibisinden böyle şaka yollu kıskanmalar istiyor insan... İçinden gelmiyorsa çok büyük bir değişim yapmadığınız sürece yine kıskanmaz ki. Ha kıskanmaması sevmediği anlamına gelmez ama insan beğendiğini başka bakışlardan az da olsa uzak tutmaya çalışır diye düşünüyorum ben.
hah tamda tarif etmek istediğim şey
aslında bizim kıskanmak olarak tanımladığımız şey galiba beğenilmek arzusu

aslında konunun önceki kısımlarında asıl anlatmak istediğimi yani aslında hissetmek istediğimin kıskanılmaktan daha çok beğenilme arzusu olduğu kanaatine girmiştim
valla doğum yapmış 2-3 kilo da olsa halen verememiş
her gece bin kere kalkıp uykusuzluktan yüzü gözü şişmiş
saçları dökülmekten süpürgeye dönmüş bir kadın olarak evet eskisi kadar kendime özgüvenim yok
Kilolar önemli değil eninde sonunda verilir, verilmese de kendinizi 3 kilo fazlayla da sevebilirsiniz.
Çocuğun yükünü eşinizle paylaşın, kadınların en büyük hatasıdır bu. Muhtemelen eşiniz çalışıyor yoruluyor diye ona sorumluluk vermiyorsunuz. İş dönüşü bikaç saat ilgilense siz de o arada kendinizle ilgilenseniz eminim daha mutlu olursunuz. Tamamen tahmine dayalı yazdım bu arada, ev içindeki durumları bilmiyorum tabi ki.

Kilolar önemli değil eninde sonunda verilir, verilmese de kendinizi 3 kilo fazlayla da sevebilirsiniz.
Çocuğun yükünü eşinizle paylaşın, kadınların en büyük hatasıdır bu. Muhtemelen eşiniz çalışıyor yoruluyor diye ona sorumluluk vermiyorsunuz. İş dönüşü bikaç saat ilgilense siz de o arada kendinizle ilgilenseniz eminim daha mutlu olursunuz. Tamamen tahmine dayalı yazdım bu arada, ev içindeki durumları bilmiyorum tabi ki.
bende çalışıyorum canım
eşim evet malesef ki benden daha hafif işi olmasına rağmen benden çok yoruluyor
o yüzden belkide bunca yıpranmışlığın içinde istediğim iki çift güzel sözdür

Kikanacagi ortamlar olmuyordur, düzeniniz oturmustur.
Emin olun baska bir ortamda baska bir erkegin gözlerini üzerinizde hissederse kiskanir.
Ama günlük hayatta kiskanma gerektirecek durumlar yasamiyoruz hep. Cok sükür ki cevrenizde sizi rahatsiz eden tipler yok.
Seviyorsa sizi o duygu icinde vardir merak etmeyin.
ne diyeyim inşaallah seviyordur

bende çalışıyorum canım
eşim evet malesef ki benden daha hafif işi olmasına rağmen benden çok yoruluyor
o yüzden belkide bunca yıpranmışlığın içinde istediğim iki çift güzel sözdür
Nazlı beylerden biri demek ki.
Konuşun o zaman derdinizi anlatın. İletişim evliliğin temelidir. Ama kıskanıyor musun gibi sorularla değil, ben diliyle ne istediğinizi, ne beklediğinizi anlatın.

ne diyeyim inşaallah seviyordur

Dünyanin en mülayim kocasi var bende, cayima kadar getirir cogu zaman. Macolugun yanindan gecmez ama yeter ki bir erkek rahatsiz edici baksin. Biz önlem olarak cevremizi temiz tutuyoruz gittigimiz ortamlari daha nezih yerlerden seciyoruz.
Ha biri benim kocami kesse gözüyle ben de deliririm.
Yasamamaya calisiyoruz ki bence güzeli de bu.
Kiskanmak insani yipratir hic gerek yok.

Kıskançlık kadar insani yıpratan birşey yok
Bnce kiskanmasin
Bazen kiskanilcak bisey yapmasan da kıskanç insan kiskanacak birşey illa buluyor

Belki belli etmiyordur.
Anliyorum sizi ben, insan arada iliskiye renk getirecek kucuk tatli bir kiskancligi isteyebiliyor, bence cok abes bir istek degil.

Esim de beni kiskanmaz.
Hani oyle ki daha yeni ise baslamis is arkadasim goz kirpmisti bana ben de gayri ihtiyari gulumsemistim.
Kotu niyetli demiyorum elbette, bazi insanlar fazla sosyaller ama her sey dozunda guzel diyen biri olarak bir miktar rahatsiz olmustum.
Esim bunu asla sorun etmemisti ve ben birazcik bozulmustum.
Esimse belli etmedim sadece ama kiskandim vs demisti.
Yine de insan birazcik gormek istiyor.

Boyle bariz durumlar haricinde cok dert etmiyorum ama.
hicta kiskanmadi. Normal bir erkek tepki verirdi. Bir hödükte bende:)

Back