• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç kıskanmayan koca

Sabah sabah buda mı dert diyebilirsiniz
Ama öyle bir kaç gündür aklımı kurcalıyor
Kıskançlık deyince de öyle manyaklik seviyesi değil tabiki
Yani bir erkek hiç eşini kıskanmazmı
Tamam çok abartılı bir güzelliğim ve iddiam yok
Geçen gecelerin birinde en son beni ne zaman kıskandın dedim ama düşündü düşündü düşündü
Çok önce ki o kadar uyduruk birseyi söylediki sırf söylemek adına
Hani mesela bende öyle manyaklik derecesinde kıskanç biri değilim ama eşimi böyle yakışıklı hissederim ister istemez içimde kiskanclik oluşur ama eşimde bu durumun zerre si yok
Bilmem çok üzüldum sanki bu duruma
bende eşimin beni kıskandığına şahit olmadım hiç şuana kadar, gerçenlerde şakayla karışık sen beni neden kıskanmıyorsun dedim ve bana kıskanılacak bir hareketini görmedim ben sana güveniyorum kıskanmamı gerektirecek birşey yok dedi. Bende eşimi çok severim hatta haddinden fazla severim ama hiç öyle çok büyük kıskançlıklara girmedim, canınızı sıkmayın boşa dert aramayın kendinize :KK51:

Bir de şaşırdım demiş.. :işsiz:

Hanımefendi eşiniz kıskanç değil, hasta. Zihniyeti de hiç temiz değil. Normal olan konu sahibinin eşi, sizin eşinize ise anormal kelimesi bile az kalır. Kişi kendinden bilir işi demişler..

O nedenle konu sahibine şaşırmanıza gerek yok.
bende onu demek istedim zaten keşke benim ki de öyle olsa.. bunu dile getirmek istedim bende memnun değilim elbette bu durumdan. arkadaşlar tepsi göstermiş ama durum bu. çok aşırı kıskanç ben zamanla bıraktırdım ama

Oturmuşsun kendine ne dert açarım demişsin:) Kocam olsa beni kıskansın istemem.Gelemem kafeslere..Kıskançlık sezince soğuyorum zaten bir ilişkiden.

Benim eşim çok kıskanç biliyorum ama asla bu aramızda problem olmadı çünkü ben kıskançlığa teşvik edecek herhangi bir davranışta bulunmadım. Eşim beni neden kıskanmıyor diye de dert edinmiyorum biliyorum ki beni çok seviyor. Bunu belli etmek için bana balkona çıkma , dışarıda dolaşma gibi saçma sapan kısıtlamalar yapmasına gerek yok. Arada güven olduktan sonra zaten kıskançlik olmaz ne güzel ki eşinize o güveni verebilmissiniz. Başınıza dert çıkarmayın dışarı çıkmanıza veya kıyafetini karışması size değer verdiği anlamına gelmezki. İlişkinizin kıymetini bilin. Rabbim huzurunuzu daim etsin

Geçen gecelerin birinde en son beni ne zaman kıskandın dedim ama düşündü düşündü düşündü
Hani mesela bende öyle manyaklik derecesinde kıskanç biri değilim ama eşimi böyle yakışıklı hissederim ister istemez içimde kiskanclik oluşur ama eşimde bu durumun zerre si yok
Ben seni anlıyorum canım...aynısından bende de var...

Ama ben özgür ruhlu bir kadınım, işime geliyor bu durum...

Arkadaşıma gidip gece 2 de eve dönerim, 60 km lik yoldan tabi... neredeydin, nerede kaldin demez...bu saatte gelinir mi bile demez...hatta ben derim ki "sitenin güvenlikçileri bana acayip acayip baktılar, nereden geliyor bu kadın der gibi" diyorum.. "baksınlar, salla" diyor...

Son düzenleme:
Ya kıskançlığın dozajını abartıp bindiğiniz otobüstekilerden bile kıskansaydı?

Ben seni anlıyorum canım...aynısından bende de var...

Ama ben özgür ruhlu bir kadınım, işime geliyor bu durum...

Arkadaşıma gidip gece 2 de eve dönerim, 60 km lik yoldan tabi... neredeydin, nerede kaldin demez...bu saatte gelinir mi bile demez...hatta ben derim ki "sitenin güvenlikçileri bana acayip acayip baktılar, nereden geliyor bu kadın der gibi" diyorum.. "baksınlar, salla" diyor...
:))

o kadar gel gitlerim oldu ki
ki benim öyle uzun çalışma hayatım olmamasına rağmen
sadece yavrumu birine bırakıp gelmek öyle ağır geliyor ki
ama benim eşime güvenim yok
bide kamuda çalışıyorum
işi bıraksam bir daha bu standartlarda iş bulmam imkansız

kıskanmıyan erkekten hayır gelmez diyen bir hadis var. Benim eşinde kıskanmaz hemde hic sıfır yani. Hatte bir keresinde tepem öyle atmıştiki cıplak sokaga cıksam niye cıktın demiceksın dedim şok oldu:)

Belki belli etmiyordur.
Anliyorum sizi ben, insan arada iliskiye renk getirecek kucuk tatli bir kiskancligi isteyebiliyor, bence cok abes bir istek degil.

Esim de beni kiskanmaz.
Hani oyle ki daha yeni ise baslamis is arkadasim goz kirpmisti bana ben de gayri ihtiyari gulumsemistim.
Kotu niyetli demiyorum elbette, bazi insanlar fazla sosyaller ama her sey dozunda guzel diyen biri olarak bir miktar rahatsiz olmustum.
Esim bunu asla sorun etmemisti ve ben birazcik bozulmustum.
Esimse belli etmedim sadece ama kiskandim vs demisti.
Yine de insan birazcik gormek istiyor.

Boyle bariz durumlar haricinde cok dert etmiyorum ama.

Kıskançlık güven problemidir. Karşınızdakine duyduğunuz güvenin etkisi olduğu kadar kendi özgüveninizin de etkisi vardır. Eşiniz özgüvenli bir insan, siz de kendinizi betimleme tarzınıza bakılırsa özgüven problemi yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Kıskançlık güven problemidir. Karşınızdakine duyduğunuz güvenin etkisi olduğu kadar kendi özgüveninizin de etkisi vardır. Eşiniz özgüvenli bir insan, siz de kendinizi betimleme tarzınıza bakılırsa özgüven problemi yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla.
aslında konunun önceki kısımlarında asıl anlatmak istediğimi yani aslında hissetmek istediğimin kıskanılmaktan daha çok beğenilme arzusu olduğu kanaatine girmiştim
valla doğum yapmış 2-3 kilo da olsa halen verememiş
her gece bin kere kalkıp uykusuzluktan yüzü gözü şişmiş
saçları dökülmekten süpürgeye dönmüş bir kadın olarak evet eskisi kadar kendime özgüvenim yok

benim de eşim hiç kıskanmaz bunu ona söylediğimde sen farkında olmadan yürürken otururken başın sağa sola döner bunu kıskanmam ama birinin sana baktığını hissedince kıskanıyorum bunu sana söylemem o adama bir bakış atarım baktığına bakacağına pişman olur dedi. belki sizin de eşiniz öyledir
 :KK9:

kıskanmıyan erkekten hayır gelmez diyen bir hadis var. Benim eşinde kıskanmaz hemde hic sıfır yani. Hatte bir keresinde tepem öyle atmıştiki cıplak sokaga cıksam niye cıktın demiceksın dedim şok oldu:)
yani bende sizin gibi düşünüyorum aslında
ama bilemedim demekki dedim ben yanlış düşünüyorum
yani kıskançlık deyince manyaklık derecesi demedim ama

Belki belli etmiyordur.
Anliyorum sizi ben, insan arada iliskiye renk getirecek kucuk tatli bir kiskancligi isteyebiliyor, bence cok abes bir istek degil.

Esim de beni kiskanmaz.
Hani oyle ki daha yeni ise baslamis is arkadasim goz kirpmisti bana ben de gayri ihtiyari gulumsemistim.
Kotu niyetli demiyorum elbette, bazi insanlar fazla sosyaller ama her sey dozunda guzel diyen biri olarak bir miktar rahatsiz olmustum.
Esim bunu asla sorun etmemisti ve ben birazcik bozulmustum.
Esimse belli etmedim sadece ama kiskandim vs demisti.
Yine de insan birazcik gormek istiyor.

Boyle bariz durumlar haricinde cok dert etmiyorum ama.
bir çok arkadaş herhalde manyaklık derecesinde kıskanılmayı istediğimi düşündü

Back