Hiç kimsenin göremeyeceği kaynana hikayesi(uzun)

Hiç kimsenin göremeyeceği mi
Ha kötüsünü de gördük

evlenınce geçmiyormuş demekki de senin kaynanan bir melek sen bide başkalarının kaynanalarını gör .

Ziyaretten sonrasını alabilir miyim noldu tam olarak

Ablanız bağımlı bir ilişki sürdürmüş, yazık olmuş 18 yıla...

Felaket ben geliyorum demiş resmen. Şöyle adamlarla evleniyorsunuz sonra da ah vah. Fark edilmeyecek gibi değil yani her şey ortadaymış evlenmekle büyük hata yapmışsınız zaten bu saatten sonra da yapılacak pek bir şey yok.

kayınvalide istememiş sizi o kadar belli ki
bile bile evlenmişsiniz ne bekliyordunuz?
ben olsam aileme yapılan saygısızlıklardan sonra ayrılırdım zaten ailem de evlenmemi istemezdi

Yazık hayatında kaynana görmemiş Hiç kimsenin göremeyeceği kaynana kendisinin sanıyo

Başınız sağ olsun, ablanıza sabırlar dilerim.
18 yıl dile kolay ama çekene çok zordur eminim, yalnız eş adam gibi biriyse kadın da sınırlarını baştan koyar gördüğü haksızlıkları sineye çekmezse kayınvalide kayınpeder elti görümce kayın hiç kimse hiçbir şey yapamaz.

Rahmetli olmuş arkasından konuşuyoruz lakin enişteniz karısının parasına göz dikmeseydi ailesine ezdirmeseydi, ablanız da olanlara dur deseydi eş ailesi avucunu yalardı.

Bunca şey yazmışsın saadete gelme kisminda birakmissin ? Şimdi ne oldu şimdi ? Her şeyi sineye çekmişsin geçmişte.

Bu mu uzun konu? Ben burda okurken gözlerimin şaşı olduğu konular bilirim. Gerçekten de görmediğimiz bir kaynana hikayesi, magazin programı gibi az sonra, böylesini görmediniz

Anlamadım ne yapsınlar maaş kartlarını mı versin insanlar. Düğün salonunu tutmuş ki dünya para altınları yapmış hadi kendin yap bakalım altın kaç yılda yaparsın bohça da yapmış eeee. Aç gözlü olmadığın zaman hayatta mutlu olmaya başlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…