Hiç kimsenin göremeyeceği kaynana hikayesi(uzun)

onlyblackhell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
1
0
1
27
Eşimle iş yerinde tanıştık ve 1 yıl içinde (annesine rağmen)severek evlendik.Eşimin ailesi şehir dışında yaşıyorlar.Sevgiliyken İstanbula geldiklerinde bir tanışma olsun istedik. Sevgilim ailemle tanışmıştı ve her şey güzel geçmişti.Tanışma da kayınpederim ve kaynımı sevmiştim eşimin teyzesi ise sessizdi fakat kaynanam sürekli laf sokuyordu sessiz kaldım saygımı korudum.Eşim annesi ile babasının tartıştığını bu sebeple annesinin bana parladığını söyledi.Ailemle tanışmaya geldiklerinde de kaynanam transa geçmiş gibi eşimin teyzesine bakıyor kaş göz hareketi yapıyorlar konuşmayı bir kenara bırak sorulara bile cevap vermiyorlar.Eşime sorunca teyzesinin ailesinin evine yerleştiğini, annesinin teyzesine çok bağlı olduğu gibi şeyler anlattı.Daha sonra nişan zamanı annesi para yok demeye başladı altın alamayız nişan bohçası yapmayalım falan dedi.Sonrasında altınları kayınpeder aramış babama adetimizi sormuş babam da durumunuza göre yapın deyince yaptı kayınpederim.Bohçayı da sen getirme ben sana getireceğim adetimizde var dedim sonra eşime yap demiş ama nişan sonrası bohçayı açınca ne görelim ürünlerin fiyat etiketleri üstünde.Onu da sineye çektim eşimi sevdiğim için.Nişanlıyken ailemle eşimin ailesini ziyarete gittik bizi çok kötü ağırladılar.Yemeklerde aç kalmayı falan bir kenara bırakın evdeki çikolatayı kahve yanına vermiyorlar.Yemekten sonra ne bir tatlı ne bir çerez artık babam gitti 2 kilo tatlı aldı ikram etsinler diye onu da bir gün ikram edip ertesi gün komşularına yolladılar.Orada kayınpeder düğün İstanbul’da olacak burada imam nikahı olsun dediğinde dini nikahımız kıyıldı.Resmi nikah düğünde olacaktı eşimin babası düğün salonunu ödedi onun haricinde el emeğiyle hiç bir işe elini atan olmadı şehir dışındayız diye ve insanın konu komşusu hiç takı göndermez mi gelemeyen kimse bir şey de göndermedi sadece benim çevrem ve eşimin amca dayı bir kaç kişisi takı taktı.Evlenince geçer sandım huzurluyduk da ama ta ki yılda 1-2 kez kayınvalideme ziyarete gidene kadar çok uzun oldu isterseniz devamını yazarım

Kaynana hikayeleri uzun olur genelde ve herkesin kaynanası benzer hareketlerle gündemi meşgul eder.sixe gelince sevdim ,sevdiğim insan için umursamadım geçer dedim yapıcı ama geçici düşünler evlilik motivasyonu evlenince bitiyor adapte olana kadar karşı tarafın bu olduğunu kabul edene kadar insanı oyalıyor ..
Sizde oyalanmış kabullenme sürecine girmişsiniz umarım bu aile böyleydi böyle kalacaklar dersiniz

Kahvenin yanına evdeki çikolatayı koymayan sana altın yapar mı sandın ?
Napalım şimdi olmuş bitmiş üstünden geçmiş 1 sene konu açma amacınız nedir ? Altın mı takalım ?

Şunu öğrenin artık, evlenince geçmez, değişmez hatta daha beter olur herşey, en baştan susup susup evlenince de görmediğiniz herşeyi görür duyar oluyorsunuz, yine 3 maymunu oynamaya devam edeceksin aksi taktirde yapacağın şey belli ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…