Elbette geldi başıma. 2 sevgilimde yaşadım bunu. Çok aşıktım, öyle ki ayrılacağımızı hissettiğim zamanlarda otobüste milletin içinde hüngür hüngür ağlamıştım, durduramadım kendimi. O derece rezil ettim kendimi. Neredeyse yalvardım ama olmadı. İlişki bitti, aradan aylar geçti, yenisine başladım hooop tekrar aklımı karıştırdı. Beni yine sarsıp gitti. Alay ettiğini, oynadığını düşündüm ki işin açığı öyleydi zaten. Çok gücüme gitmişti. Diğeri de eski nişanlımla evlilik arifesinde yaşanan gerilim sırasında oldu. Adam resmen kendisine ulaşabileceğim tüm kanalları kapadı ve ben aptal gibi tekrar tekrar arayıp en azından durumu anlatabilmek için yalvardım. Sadece aşkta değil işte, alışverişte, komşulukta... Ne yazık ki böyle insanlar var. Çok gururlu insanlar olabiliriz ama bu işler trafiğe benziyor. Siz çok iyi sürücüsünüzdür ama beyinsizin teki gelip size çarpabilir. Ve sebep kim olursa olsun bir kazanın içinde bulursunuz kendinizi. Ya da gururunuzun kırılmasına engel olmak için savunmaya geçersiniz ama bu sizin saldırıya uğramış olduğunuz gerçeğini de değiştirmez. Elbette ders almakta fayda var. Böyle seviyesiz, kalitesiz insanları tekrar hayatımıza almamak, aynı acıları tekrar yaşamamak için biz de ayağımızı denk alırız.