• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic duydunuz mu ?

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.471
En iyi cevaplar
1
2.846
333
31
Merhaba bayanlar...
Hamam otu diye birsey duydunuz mu ? İstenmeyen tüyler için. Dün aktardan aldık arkadaşlarla ama kullanmadan önce size bir sorayım dedim.
Toz şeklinde sıcak su ile karıştırıp krem haline getiriyormussun o şekilde kullaniliyormus.

Aktar bana da tavsiye etti onu. Ama denemeye fırsatım olmadı henüz. Azaltıyor falan dedi ama bilmiyorum. Bu ay deneyeyim olmazsa...

Aktar bana da tavsiye etti onu. Ama denemeye fırsatım olmadı henüz. Azaltıyor falan dedi ama bilmiyorum. Bu ay deneyeyim olmazsa...
Bir de alınca pürüzsüz yapıyormuş galiba

Merhaba bayanlar...
Hamam otu diye birsey duydunuz mu ? İstenmeyen tüyler için. Dün aktardan aldık arkadaşlarla ama kullanmadan önce size bir sorayım dedim.
Toz şeklinde sıcak su ile karıştırıp krem haline getiriyormussun o şekilde kullaniliyormus.

cok uzun yillar once kullanmistim ancak nasil hazirlandigini hatirlamiyorum.
ben kokusuna dayanamadim o kadar igrenc kokuyor ki belki dayanabilsem faydasi olurd, kalici degil gecici cozum oldugunu hatirliyorum.

Bir kez kullandım çok eskiden bekarlık dönemimde, ancak kokusu iğrenç ayrıca daha gürleştiriyor ve çabuk çıkıyor bilginize :)

bildiin tüy dökücü çok iğrenç kokuyor vede gür çıkartyıro

Ayyyyy iğrenç kokuyor o hamam otu ben 1 2 denedim kokusuna dayanamayıp attım valla

Back