hiç burda okuduklarınızdan etkilenip...

ayyyyyyyyyy çok sevindim demek ben normalmişim. kendi kendime kızıyordum bir de kafayımı yedim acaba diye. demek yanlız değilim. çok sevindim:)))

bende etkilenenlerdenim özellikle çok fazla kocasına aşık olan kocasını dillerinden düşürmeyenlere hayranım doğrusu nasıl bu kadar sırılsıklam aşık oluyorlar hayret doğrusu...

dahada neler burada okuduklarımdan etkilenip neden eşimle papaz olayımki.
Asla böyle bir şey yapmadım yapmamda.

kızlar okuduğum aldatılma hikayeleri beni etkilemiyo,çünki erkeklerden umulan şeyi yapıyolar.sadece böyle eşine hediyeler alan,ev işlerinde,çocuklarda yardım eden ya da buna benzer şeyleri yapan erkekleri duyunca üzülmüyo değilim benimki niye böyle değil diğe.akşam işten gelip yüzünü görünce hepsi geçiyo.hatırlamıyorum bile.akşama kadar kendimi yediğim de yanıma kar kalıyo

bende öyle sadece bunlardan etkileniyorum ama kendisine bir şey demiyorum

ben de bu aldatılma konusunda benim kocam yapmaz diyenlerdendim ..kk ya girip bu konuları duyunca hııııııııı dedim ..gözümdeki perdeleri açtım...ama bu gidişle kocam bana kk yı açtırmayacak ...sen değiştin deyip duruyo....acaba ..:uhm:.

yok hayır ben hiç hoşlanmam kıyaslanmaktan eşime de yapmam
ama şöyle yaptım arada okuduklarımı sordum şöyle olsa ne yapardın diye
o da güzel güzel cevap verdi saolsun

bende okurum ama etkisi altında kalmam şartlar ve mekanlar çok farklı herkesin yasantısı deişik çok etkilenmem okur gecerim alcam dersler varsa alırım ama eşimn üstüne niye gidiyim

ne yalan söyliyim
ben etkilenip sevgilime sataşıyorum
o da her seferinde yine birşeyler okudun di mi nette diye soruyor
zaman zaman erkek milleti değil misiniz size güveneni pişman edersiniz,sizin aklınız dürüstlük dışında herşeye çalışır,sizden herşeeyyy beklenir,dünyada dengeler bile sizin yüzünüzden değişiyo,hatta açlık kuraklık hep siizin yüzünüzdenn diye saymaya başlıyorum:icecream:
evet sanırım ben birazcık etkileniyormuşum:roflol:

etkilenmiyorum,ama bazı şeyleri okuyunca eşimin değerini daha iyi anlıyorum diyebilirim
yalnız etkilenenler olduğunu düündüğüm için yorumlarımda yangına körükle gitmemeye ve topik sahibine olayı her yönüyle göstermeye çalışıyorum.kimi zaman bencilce ve sert yorum yaptığımı söylüyorlar ama sorun değil...:1closedeyes:

etkilenmez olurmuyum haliyle etkileniyoruzz
hayatim boyunca esimin teline bakmak aklima gelmezdi hatirlamiyorum ama kizlardan biri esim teline erkek ismiyle kiz arkadasini kayit etmis diye yazdii seytan bu ya bende dedim bakim benimkinde öyle bir sey varmi aaaa birde ne görüm dünya diye yazmis ahhhh ahhhhh dellendim ama adam uyuyor bunun hesabini nasil soram sabaha kadar yatakda döndüm adami bogasim geliyor neyse telden numarayi aldim esim ise gidince aradim ayyyy bu dünya kimse kafasini batlatacam esiminde onunda diyorum
aradim karsimda alooooooo ben dünya araba tamircisiiiiii hic seslenmeden teli kapadim amaaa gülmekten yikindim arabamiz bozulmustu tamirdeydi tamircinin adi dünyaymis

ne gördüğüm bir olaydan dolayı,nede duyduğum bir olaydan dolayı eşimle huzurumu hiç bozmadım bozmamda..kk da o kadar güzel ve seviyeli bir paylaşım var ki birbirimize hep olumlu yönde mesajlar veriyoruz,,bazen tabiri caizse akıl veriyoruz.dolayısıyla ben okuduğum yada gördüğüm kötü olaylardan olumlu ders çıkarmayı severim ve eşimede,evimede olumsuz yönde bir yaklaşımım olamaz...

Konulardan etkileniyorum bazen sinirleniyorum kızıyorum ama sevgilime çattığım hiç olmamıştır. Akıla bi kurt düştümü zaten Allah muhafaza gerisi geliyor. Psikoloji bölümünden çok etkileniyorum zaten çok çabuk bunalıma giren bir tipim. Bir süre kendime engellesem diye düşünüyorum.

Hiiiç etkilenmiyor ve burada okuduklarımı kendi hayatıma adapte etmeye çalışmıyorum.
Duygusuz muyum neyim :uhm:

duygusuz değilsin cnm
aksine çok normalsin olması gerektiği gibisin
ben herşeyden çabuk etkilenirim
başkalarının laflarından değil
yani kötü olaylardan
sanki hemen benim de başıma gelecek gibi
ne zaman kötü bir olay olsa etrafımda
sevgilim bana 1 hafta özel ilgi gösterira.s

bende etkilenenlerdenim özellikle çok fazla kocasına aşık olan kocasını dillerinden düşürmeyenlere hayranım doğrusu nasıl bu kadar sırılsıklam aşık oluyorlar hayret doğrusu...

aynı şekillde bende sana katılıyorum bazıları çok aşık oluyo :)))))))

kesinliklee etkilenmiyorumm bazennn burdakii sorulardan soruyorumm özelllee aile evlilikk konularındann beraberr konuşuruzz
etkilenipp tartışmadımm etrkilenipp paranoyadaa yapmadımmm

Eşime çatmadım ama doktoruma çattım, burada bazı arkadaşların yazdıkları, ve başına gelmiş şeyler üzerine onu baya sıkıştırdım. Onların dr ları böyle yapmış siz de yapıcakmısınız gibi...

erkeklerin eşlerini msn de aldatma hikayelerini okuyunca eşimin msn şifresini kırmıştım iletilerini kaydetmek için ama sonra vazgeçtim zaten daha sonra msn şifresini sorunca kendisi söyledi yapmak istedikten sonra başka msn adresiyle de yapabilir zaten eşimin açığını yakalamak da istemiyorum onu çok seviyorum ve güveniyorum artık onun vicdanına kalmış...

bazen etkileniyorum tabii ama esime çatmiyorum yoksa o evdeyken bu siteye bakmami istemezklava::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…