hiç burda okuduklarınızdan etkilenip...

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
Bayanlar hiç burda okuduklarınızdan etkilenip eşinize çattığınız oldu mu, ya da ne bileyim huylanıp sen böyle yapmıyorsun değil mi falan diye sorguladığınız hiç oldu mu?

ben bazen şunu yapıyorum. bi adam varmış şunu yapmış böyle olmuş.... vs gibi kulağa küpe olsun diye konuşuyorum, gerçi pek umursadığını yada ilgilendiğini görmedim ama neyse....

ya ben konular degilde nickler hep aklima geliyo surekli kafami mesgul ediyolar ......aklim hep burdakilerin nickleriyle dolu......kafayi yicem kk`da....a.s.

hiç bir zaman dış etkenler nedeni ile eşime sataşmadım. Yok illaki sataşıcaksam kendim bir bahane yaratabilme potansiyeline sahibim...

aldatılma hikayelerini okuyunca bende çok etkileniyorum her yaptığı hareketten bişey çıkarıyorum şimdi bile aklımda bir sürü soru işareti var ona güveniyorum ama yinede okuduklarım etkilio beni

Ben kızmak ya da sorgulamak değil de burdaki bazı şeyleri onunla paylaşıp fikirlerini alıyorum.Ne düşünüyo bakalım diye. Ama baazen aldatılma hikayelerini okuyunca aklıma da kurt düşmüyo değilkafamçokkarıştı

yok etkilenmiyorum ama arada şaka yollu takıldığım oldu. örneğin ver şu telefonunu bi kurcalayayım bakayım ,bak millet telefonda mesaj buluyormuş ,erkek ismine kayıtlı kadın numaraları varmış gibi....

ben etkilenmekten ziyade halime binlerce kere şükrediyorum. KK sayesinde neler varmış şu hayatta dediğim çok oldu....KK'ya takılmadan önce resmen eşimin burnundan getiren bir tiptim. şimdi kıymetini anladım. (çok şımartmadan tabi..:)) KK sağolsuna.s.:enbuyukkk:

ben cok fazla etkileniyorum tabi k.k.da okdum falan demem asla buraya giremem yoksa tartısırız böle bisite oldugunu bile sölemedim ben ona sadece nişan düğün hazırlıkları ypanm bi siteye üyeyim demiştim:) malum düğünümüze bir bucuk ay kaldı:) vallabende okumak istemiyorum aldatılma konuslarını ama elimde değil hemen dikkatimi onklar cekiyo sonra bilinç altıma yerleşiyo.

walla bende cok etkılenıom bı ara cok azıtmıstım hele banada esım az kaldı yasaklıodu orada okuyup okuyup bım uzerıme gelıosun dıe bende bıraktım artık kısmen:teytey: caktırmıyorum en azından ama artık bende okumamaya ozen gosterıyorum

Vallahi kulağına küpe olabilecek ne varsa anlatıyorum... Adam böyle yapmış başına bunlar gelmiş...
Zavallı kadın bunları yaşamış bak ne hallere düşmüş gibi gibi...
Ya da okuduğum konuya kendimi kaptırıp siz erkekler var ya siz erkekler diye çıkışmalarım oluyor tabii...
Zavallı adam bütün gün yanımda dinleyip duruyor...

her okuduğum forumda ne kadar şanslı olduğumu düşünüp kocama bir kez daha sarılıyorum iyi tarafindan bakmak lazım..a.s

KK'ya üye olduktan sonra kimi zaman şükrettim kimi zaman da eşime çattım..:mymeka:
Bir ara tam paranoyak olmuştum,sürekli adamın mail adreslerini tarıyordum hem de hergün yapıyordum. İş edinmiştim kendime.benneyaptımki
Şimdilerde saldım kendimi,daha iyiyim yani..yerimseniben

yok öyle bişey yapmadım
burada yaşananlarlan benim ve eşimlen alakası yok
bizim kendi hayatımız var başkalarının yaşadığı bizi ilgilendirmezki
ama bazı konuları okuduğumda eşimin öyle olmadığı için allah'a şükür etmişliğim var yani

YOK ARTIK OKADARDA PARANOYA DEĞİLİMM :) NEDEN BURDAKİ YAZILANLARI OKUYUNCA SEVDİĞİM ADAM HAKKINDA OLUMSUZ DÜŞÜNCELERE KAPILİMKİ?? GÜVENİYORUMKİ HAYATIMA SOKTUM GÜVENESEM 3 YILDIR YANIMDA İŞİ NE?? ARTIII BURDAN ETKİLENEN KADAR REAL HAYATTADA ETKİLENİCEK Bİ SÜRÜ SEBEBİM OLABİLİRDİ YANİ BEN UFUKLAKIRGIN KIZGINKEN ABLAMA SEVDİĞİ ADAMDAN ÇİÇEK GELDİĞİ ANLAR OLUYORDUU ETKİLENSEM BUNDAN ETKİLENİRİMM NEBİLİM KUZENLERİMLE AYNI BİNADAYIM ONLARIN İLİŞKİSİNDENDE ETKİLENEBİLİRDİMMM SEVDİĞİ ERKEK ONU ALDATMIŞŞTI TELEFONLARINA CEVAP VERİYORDU BUNDANDA ETKİLENİP UFUĞA ÇATABİLİRDİM YOK YOK BUKADAR PARANOYA DEĞİLİM BENN

Yok Allahtan öyle etkilenme huyum yok.

Sadece bana lazim olan fikirleri kendime filtre gibi aliyorum, digerlerini gecirmeye calisiyorum.

Neme lazim, birde durduk yerde adama niye catayim simdi.

ben çok çabuk etkileniyorum etkilenenlerin hepside kalpten dınledıklerı ve kalpten hissedikleri için bende öyleyim burda okuyupta eşime çok anlattığım oldu k.k tanımadan önce ne safmışım dıyorum eşimde diyor sen bu sıteye gırınce değiştin vede tartışmalarımız felan olunca k.k duydun bunları yapmayı dıyor:roflol:kısacası benı cok etkılıyor ya burası baktımki yasaklıyor izin vermıyor gırmeme artık daha bahsetmıyorum bile burda olanları anlatıyordum onaa hep amann dıyıp geçiyordu bosver derdı dınlemezdı bileKötü Kazen su varki burda özellikle eylemin hikayesi çok etkilemişti beni aklımda kalan o...

eşime sonsuz güvenirim ama bu olmayacağı anlamına gelmez okuduklarımın etkisinde kalsamda eşime belli etmem

bazen etkileniyorum ama tutuyorum kendimi
mesala geçenlerde maviş çocuk konusuyla ilgili mutlaka eşlerinizle önceden konuşun yazmıştı
kafamda kalmasın işimi garantiye alıyım dedim laf arasında söylemek istediklerimi söyledim....

ben zaten erkeklerin ipiyle asla kuyuya inilmeyecegine inananlardanım. ozellikle aldatılma hikayeleri beni cok ilgilendiriyor.erkeklere guvenilmeyecegine dair bir centik daha atıyorum. oldum olası erkegi cok bos bırakmama taraftarıyım. ama caktırmadan...
ben memnunum. etrafta neler oluyor bilmek lazım. yoksa her an salak yerine konabilir ve cok gec farkedebilirsin. kaın dedigin azıcık uyanık olacak. saf saf benim kocam yapmaz diyen yanılır. yapmasaydı benim babam yapmazdı.

size bir fıkra anlatayım. bilmeyenler icin, bilenler de hatırlamıs olur.

bir anket yapmıslar cesitli milletlerin kadınlarına soru soruyorlar kocanı bir kadınla yatakta yakalasan ne yaparsın diye.

italyan diyor. ceker ikisini de vururum.
yunan diyor: ceker kocamı vururum.
fransız diyor. bir sey yapmam sevgilimin kollarında teslli ararım.
ispanyol diyor kadını vurrum

Turk'e diyorlar kocanı bir kadın ile yatakta yakalasan ne yaparsın.

El cevap: benim kocam yapmazzzzzzzzzzzzz..........

ay inanmıyorum yaaa bende sanıyordum ki birr ben böyleyim :roflol: konuyu açan arkadaşımızdan allah razı olsun :roflol: bende aldatılma hikayelerinden etkilenip paronayaya bağlayanlardanım... zor vallahi..... :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…