hiç burda okuduklarınızdan etkilenip...

milletin kocası böle yapıyomuş.sen niye bu kadar duygusallıktan noksan kocasın diyom...aceyip kızıyo.benim böle huyum ne yapayım diyo.olayda bitiyo.fazla uzatmıyom...:uhm:

Olmazmi, cogunuz hatirlarsiniz burda birkac ay önce bi arkadasimiz hamile oldu dönemde esinin onu aldattini ögrenmisti.
Bende esime dedim birisi böyle böyle yapmis diye gözüm üzerinde.
Simdi cok klasik olacak ama benim esimin aklinda bebegimiz, ben sonrada isi gelir baska biseye kafa yoramaz kocacigim.

Ben biraz muzip yaklasıcam +18 bölumune bakıp etkileniyorum oda gayet hayatından memnun dermişim naniknanik işin şakası biyana ara ara bende bak böle olmus kadında bunu yapmış oh etmiş erkekler vs die basını şişirmiyor degilim ama saolsun benim gevezeliklerime bizimki alışkın çıt yok

Son düzenleyen: Moderatör:
aldatılma hikayelerinden etkilendiğim olmuşdur ama hiç eşime kızdığım çattığım olmadı sadece ne yapmamam yada ne yapmalıyım bundan kendime nasıl pay çıkarmalıyım diye düşünüyorum çok safdım çoook kk bi nebzede olsa gözümü açtı :enbuyukkk:

bende bazen etkilenip çatıyorum
şaşırıyor tabi nerden çıktı filan diye
nerden aklına geliyor böyle şeyler diyo
ben demiyorum tabi kk da okudum filan diye naniknanik
duysa kesin yasak koyar​

Ben yeni uye oldum.Fakat 8 aydir takip ediyordum.Burada okuduklarim ister istemez bilinc altima yerlesiyor.Hemen olmasada kavga falan ettigimizde sanki okuduklarimin sinirini esimden cikariyorum gibi geliyo bana.Bende pek fazla takip etmiyorum artik.Cunku kotu oluyorum.

olmazmı tabi oluyo insan etkileniyo elinde olmadan.durduk yere tartışma çıkardığım oldu bikaç kere ama anlam veremiyo tabi nerden aklına geliyo böle şeyler diyo tabi ben burda okuduğumu sölemiyorumjeyyar

X