Hic boyle bi evlilik hayal etmemistim :(

Ben hikayeniZde boşluklar olduğunu düşünüyorum.o boşlukları yazmadığınız için hasta bir adam resmi var karşımızda.

Mesala bir arkadaşa yazdığınız cümlede eşinizin "sen kendini hiç bu eve ait hissetmedin" cümlesi bence ilişkinizin ve eşinizin duruşunu ifade ediyor.
Ben eşinizin saygınlık beklediğini düşünüyorum sizden. Bunu ezilmekle karıştırmayın lütfen. Siz ona saygı duymadığınız için o da -doğru olmasa da- sizi ailenizden uzaklaştırmaya çalışıyor.
İyi Bir danışmana gidip üçüncü göz vesilesiyle siz de kendiniZe ve ilişkinize daha objektif bakabilirsiniz.

Canım ben sana paragoz demek istemedim yani sana çalışınca paranı bana ver diyen adam ve üstüne üstlük geliri iyi biri valla allah yardimcin olsun çocuk için de düzelince inşallah güzel bir hediye olarak gelir misafiriniz

Evlilik kumar gibidir derlerdi yaşayınca insan anlıyor ne çıkarsa bahtına hesabı sizinde öyle olmuş ama kötü deneyim olmuş ayrılın demek kolay buna siz karar vereceksiniz ama.ben sonunuzu pek iyi göremedim ne yazikki

kocası mı yapacak çocuğu?
annelik hadi sende işe yaradı. baba olmak hangi adama yaramış, şantaj dışında?
doğursun da çocuğu alırım deyip kadını eve kapatsın.
Pardonda ben git çocuk mu yap dedim. Ben kendi hikayemi anlattım yorum için yorum yapmayın iyi okuyup anlayın. Belki adamın psikolojisi bozuk ? Böyle bişeyi anca psikolojisi bozuk insanlar yapar

Pardonda ben git çocuk mu yap dedim. Ben kendi hikayemi anlattım yorum için yorum yapmayın iyi okuyup anlayın. Belki adamın psikolojisi bozuk ? Böyle bişeyi anca psikolojisi bozuk insanlar yapar
baştan öyle desene.
kendi bozuk psikolojini bebekle düzeltmişsin, örnek veriyorsun. haliyle verdiğin örnek üzerinden gittim.
sinirlenmeye gerek yok.

Valla ruhum darlandi. Artik kimse kimseye katlanmak zorunda falan degil! Bu adamların bu salakca tavırları hala ne iş çözemedim. Valla olmamış guzelim bu evlilik. Oldurabilirsen ne ala. Ama eşinin huyu n.h değişir. Boyle bi hayat hayal etmedigini kendin yazmissin. Hayatin icin cabala bisiler yap. Alttan aldigin kabahat ztn.

Duzelmez
sen cocuk felan yapma biraz dqha dene bakalim
Allahin cezasi pislikler
g...lerine guvenmiyorlarsa neden evleniyorlar

Bence düzelecek gibi değil...

Ben olsam işe girerim, maaşıma da kimsenin el sürmesini istemem. Birazını kendime harcarım, birazını biriktiririm, birazını da çatır çatır yollarım aileme. Madem maaşı iyi, daha ne?

Bir insanın evlenmeden önce melek olup evlenmeden sonra şeytana döndüğüne inanmam. Değişimler olur illa ki ama bu kadar keskin olması gerçekçi değil.

Muhtemelen kısa zamanda evlendiğiniz için yeterince tartamadınız (ben de zamanında yapamamıştım) biraz da flört ederken bazı şeyleri görmek istemediniz.

Saygıyı yitirmişsiniz ve sizi baskı altına almış. Yuva kolay kurulmuyor al karşına konuş diyenleri hiçbir zaman anlamıyorum anlamayacağım. Saygısızlık sevgisizlik gibi şeylerin konuşmakla halledileceğine inanan romantik arkadaşlarımız var burada. Eğer boşanmayacaksanız da bunu eşinize belli etmeyin ve evlilikteki tavrınızı 180 derece değiştirin. Ancak bu durumda -belki- bişeyler değişebilir. Olmuyorsa da hiçbir şey canınızdan kıymetli değil.

Ben ilişkilerde saygiya cok onem verdiğim icin iliskinizi hos bulmadim
Care nedir derseniz, çift terapisi derim, net!

Evliliğin 2 yılını gözden çıkar düzelir evliliğin ilk yılları böyle benim çektiklerini görsen intihar ederdin.Savaş yada y kaç seçim senin ana ilk 2 yıl genelde boyle

Bu adamla bir ömür nasıl gecer ki? Resmen psikolojinizi bitirmiş. Amannn bu adama hemencecik de bi çocuk yapıverme...

İyi de borcunu o ödemiyor ki, sen veriyorsun maaşı. Keşke ilk başta susmasaydın, sinmeseydin bu kadar...
Aranızda saygı yok, anlayış yok, küfürler, şiddet almış başını gidiyor. Sence düzelir mi? Düzelse bile bi daha olmayacağının garantisi var mı?

Evliliğin 2 yılını gözden çıkar düzelir evliliğin ilk yılları böyle benim çektiklerini görsen intihar ederdin.Savaş yada y kaç seçim senin ana ilk 2 yıl genelde boyle
nasılmış ilk iki yıl?
herkesin kocasıyla döverek söverek mi geçiyor? her evlilikte annesine mi küfrediliyor, maaşa el mi konuluyor ne oluyor?
ben konu sahibinin yaşadıklarını yaşamadım hiç 12 yıllık evliliğimde.
sadece standart her şeye karışmak isteyen kv sorunu.

Paragoz maddiyatci cirkef insan ayril arkadasim degmez annene babana yardim etsen evinde otursan hayir duasini alirsin bu adama katlanip napacan Allah askina sinir hastasi yapmis seni Allah kurtarsin bosan ozgurluge kos ...

1 yıl olmadan neler yaşamışsınız ani duygu geçişleri tabi bayılırsınız böyle attan inip eşeğe binmek gibi çok zor canım Allah sabır versin,ama çabala daha sakin ,güleryüzlü olmaya çalış biraz netten bak nefes ve sakinlik için egzersizler yap olumlu düşün ,ailenede yaklaşmışsın eşini yavaş yavaş işle ısındır ailene karşı,boşanma ya sabret herşey düzelir

Moralinizi bozmak istemem ama düzelmez gibi..hakaret ve şiddet..

Al benden de o kadar... Aşıkken gözümün önünde olan şeyleri görmedim.. Şimdi pişman değilim hala aşığım... Ama insanın sabrı taşıyor bekarken asla yapmam dediğim şeyleri yapmaya başladım... Kimseyle kavga etmem eşimle kavga edip duruyoruz.. Eften püften sebepler nedeniyle hemde.. Erkekler bizden çok farklı biz sevgi ilgi şefkat beklerken onlar sınırsız sadakat istiyorlar.. Sınırsız... Aldığın kilodan giydiğin eteğin boyuna kadar... Belki de sadece benimki öyledir... Üç aydır evliyim.. İnanabiliyor musunuz...

Bir işe gir ve çalış, çalışırsan özguvenin yerinde olur ve istediginde rest cekebilirsin ama calismazsan maddi olarak hayatini nasil duzene sokacagini dusunup katlanirsin yaptiklarina, bu durum o adami daha da cesaretlendirir, birbirinize sayginiz cok erken bitmis, bana kalirsa bugun degil se de yarin biter bu evlilik, bari cocuk falan yapma, boyle insanlar cocukla tehdit edip seni köleleştirmeye calisir, mutsuz olmak icin evlenmedin, onu anne dogurduysa sen agac kovugundan cikmadin! Bencil erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…