Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin. Dediklerini uygulucam canim insaallah
Kocanın sevgisi, ayı sevgisine benziyor. ayı da sevdiğini pençe darbesiyle öldürürmüş ya eşin de seni yavaş yavaş öldürüyor. daha bu genç yaşında dert hastalık sahibi oluyorsun.
ben sevgisine delil göremedim gerçi.
sen eşine sevginden, saygından ailesine hürmette kusur etmezken, eşin ailen hakkında kötü davranıyor.
o ailesine harcarken sen ses çıkarmazsın ama o sen ailene yardım etmek isteyince hakaret şiddet uyguluyor.
çocuğu mutlu yuvanız için değil, boşanmaman için istiyor, çünkü çocuk istememeni ayrılmak istemene bağlıyor.
seven insan üzmez, dövmez, hakaret etmez.
eşini düzeltmek mi istiyorsun? önce sen iyileşmeli ve güçlü olmalısın. ayılıp bayılan sinir krizleri, öfke patlamaları yaşayan ve şiddete uğrayan sensin, önce sen önemlisin bu hayatta.
önce sen kendini kurtar, sağlığına dikkat et. eşinin sana hakaret etmesine, dövmesine bir daha müsade etme. gerekirse şikayetçi ol ki korksun.
sen kendini iyi hissettiğinde aslında değmeyecek bir insanla boşa zaman geçirdiğini anladığında doğru kararı vereceksin.
ayrıca eşinin ailesine iyi davranman çok güzel, zaten kötü davranma gibi bir şansın da yok. eşin seni mahveder. ailesine şikayet etmesi ise ayrı rezillik.
umarım bir an önce kendini kurtarırsın.