Hic boyle bi evlilik hayal etmemistim :(

Anlayissiz dusuncesiz saygisiz bencil bir insanla omur gecermi sence kimseye kalkipta bosan diyemem ama sakin cocuk yapma bu adama sonunuz iyi gorunmuyor allah kolaylik versin

Erken evlenmişsiniz tanıyamadan belki 1-2 sene ilişki yaşasanız anlardınız ,eğer bu tavırları devam ederse boşanın sağlığınız iyi değil.

Ben karşılıklı konuşun hatalarınızı düzeltin diyorum çünkü bir şans daha vermesi taraftarıyım tabiki benim düşüncem. daha oturmamış bir evlilik karşılıklı fedakarlık yapılması gerekiyor konu sahibi düzelirmi diyor ayrılacak olsa zaten sormaz! Böyle devam et demiyorum düzeltilebilir diyorum eğer düzelmiyor isede o zaman zaten bitecektir şuanki durumu kabul edilebilir gibi değil ancak son bir kez konuşulmalı yoksa sizde haklısınız, bende.. Bu durum tartışmaya açık...

Hiç böyle evlilik hayal etmemiştim demişsiniz ya işte sorun bu cümlede yatıyor
bir evlilik yaratiyorsunyz kafanızda ve ona hiç uygun olmayan biriyle onu yaşamaya calısıyorsunuz

bence işe kesinlikle dönün
çocuk istese de gizli korunun
çünkü bir çocuk böyle bir babayı hak etmez kendiniz için ileride sinirden stresten hasta olmayin diye psikolog a gidin
ya da kökten çözüm yapabiliyorsaniz boşanin

kocasının özelliklerini okudunuz mu yorumlarda? dedikoducu, fesat ve en önemlisi asla haksız olduğunu kabul etmeyen biriymiş. böyle biriyle ancak susarak anlaşır konu sahibi. döverse eline sağlık, söverse diline sağlık, ne isterse emrin olur kocacım derse anlaşır. ha bu arada konu sahibi hem akıl hem beden sağlığını kaybeder ama olsun. sonuçta boşanmamış olur. ne büyük başarı.

eşiniz aileniz düğünde maddi destek olmadığı için onlara bu konuda öfkeli tartışmalarda hep bundan çıkmış.bende aynı şeyi eşime demiştim bir kuruş veremezsin diye çünkü evlendiğimizde kendimizi borcun içinde bulduk. ailesi destek olmadığı için.ailenize karşı garazı olsa onların olduğu şehire taşınmaz ve annengile yakın bir ev tutmaz. paranızıda istemesi ondan habersiz ailenize para göndermenizden korktuğu için olabilir.çünkü bende acaba benden habersiz gönderir mi diye her şeyi hesapladım giderler kalan falan.yani eşini anlıyorum.bu konuyu kapatın artık.sende tedavi ol.

Canım ben okudum o nedenle yorum yaptım ama sen benim yorumumu yanlış değerlendirdin nys tamam fikrine saygım var konu sahibi en doğrusuna karar verir. Allah yâr ve yardımcısı olsun...

Canım ben okudum o nedenle yorum yaptım ama sen benim yorumumu yanlış değerlendirdin nys tamam fikrine saygım var konu sahibi en doğrusuna karar verir. Allah yâr ve yardımcısı olsun...
yok canım.
aslında benim yorumlarım,
kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla hesabı.
senin fikrini eleştirme amacım yok.

Evlilik degil ki bu!! Siz niye her lafinda bayiliyorsunuz onu anlamadim, biraz daha kuvvetli durmaniz lazim 1 seneden az tanidigin bi herifin laflari bu kadar koymamali. Birbirinize karsi siddet kufur vs hersey var. Bu evlilige sakin cocuk yapayim deme. Hikayede oturmayan taslar var bazi detaylar eksik gibi

Kendi ailesinin de ayaklarina serilmeni bekliyor degil mi?

ne demek tüm parayı eşinize vermeniz? hadi ortak hesap olsa ordan harcasanız anlıycam ama sizin eşinizin tüm harcamalarından haberiniz var mı ki? bence sorun olduğunda kavgaya çevirmeden kararlı durun . çalışın ve paranızı kendiniz harcayın . resimleri tekrar koyun evinize kaldırmasını istemediğinizi söyleyin . ısrarla devam ederse psikiyatriste gitmesini istediğinizi söyleyin. evlilik terapisini önerin .

ne karar verirsin bilmem ama sakın çocuk yapma

evlilik terpstine gitmelisiniz bnce burdan destekle esınızın durumu duzelcek gıbı degl

Evliligimizin ilk ayı geldi aklıma. Bizde tam tersiydi ben eşime sayıp sövüyodum hatta vuruyodum ama onun sesi bile çıkmıyordu. Bana bi kere bile el kaldırmadi. Ailesiyle görüşmesini falan hep yasaklamıştım. Ama sonra öyle bi vicdan azabı çektim ki şu an kendimi hiç affetmiyorum. Ben düzeldiyem esinde düzelir. Ama ben anne olduktan sonra düzeldim. Ah canım kocam gerçekten vicdan azabının dibine vurdum

kocası mı yapacak çocuğu?
annelik hadi sende işe yaradı. baba olmak hangi adama yaramış, şantaj dışında?
doğursun da çocuğu alırım deyip kadını eve kapatsın.

Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar.. bana desteginiz ve yorumlariniz icin.. rabbimden sabir ve guc diliyorum cocuk yapma planlarimi erteyecegim ve daha sakin olacagim iyiki varsiniz. Eger bu surecte olursa olur olmazsa birdahaki tartismada ayrilma karari almayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…