Bence bir evlilikte aldatma yoksa.. hala ümit var demektir. deneyin ve Allaha sığıının Allah yardımcınız olsunCok tesekkur ederim canim yorumun icin. Sevdigine inaniyorum gizlisi saklisi olmayan gozu disarda olmayan evine bagli bi adam. Ve bana olan ilgisi hala az da olsa var. Sanirim konusmamiz gerekiyor.
Haklisin canimBen olsam çalışmayı bırakmazdım bir kadının ekonomik özgürlüğü olmalı mutlaka bana göre...Daha da önemlisi aileme laf edemez ama bunların ilişkinin başında sağlanması gerekir şu anda çözüm düşünmek bile içinden gelmez insanın şahsen benim gelmedi
Ben 25 esim 28Yaşlar kaç?
Cocuk istiyor ve buna engel olamiyorum yani istemedigimi soyleyince ayrilmak mi dusuncen. Sen zaten hic bnmle,aile olaamdin ki diyor . Ama suan bi gebelik soz konusu degil.3 tavsiyem var:
1. Sakın çocuk yapma
2. Adamdan koparabildigin kadar para kopar ve köşeye koy (çanta al 100 tl adama 200 tl de)
3. Evlilik danışmanına gidin (nasıl ikna edersin onu bilmiyorum)
Esimin ailesi bana gore ellerinden geleni yaptilar benim ailemde elinden geleni yaptilar. 5 ay icinde onlari hic hazirliklari yokken dugun yapmaya mecvur eden bizdik ve onlsrin bizi kirmamasina,sevinecegi yerde onu yapmadialr bunu almadilar hep soylendi hep sikayet etti..Merak ettim eşinizin ailesi düğününüze çok mu masraf etti,her şeyi dört dörtlük mü yaptı ki,sizin ailenize laf ediyor.Ailenizin durumu zaten ortada.Onlar da isterdi elbet kızına herşeyin iyisini yapmak.Kaldı ki,siz çalışıyormuşsunuz,kendiniz çeyiz hazırlığı yapmıştırsınız az olsa da.Bir kadın kendine hakaret edilmesinden çok,ailesine hakaret edilmesi ağır gelir.Keşke tavrınızı ilk başta koysaydınız,ailenize laf söylediğinde susmasaydınız.Çok üzüldüğünüzü bildiği,bayılmalarınızı gördüğü halde devam ettirmesi hareketlerine ,olumsuz düşüncelere itiyor insanı.Hiç özür dilemiyor mu?Çoğu erkek ailesi evlendikten sonra eşinin artık ailesini unutmasını istiyor ne yazık ki..Anneniz zaten rahatsızmış,daha da üzülür.Bari Ona söylemeyin aranızda geçenleri,daha çok üzülmesin.
Sen büyüt ,gözünden sakın,evlendir.Sonra elin oğlu senden esirgesin.Çok zor annelik çoooooook....
Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin. Dediklerini uygulucam canim insaallahBunun erken evlenme, maasini esine verme gibi şeylerle ilgisi yok. Bende 5 ayda nisanlanip 11 ayda evlendim. Maasimi hep esim çekti. Ne bir hakaretini duydum, ne bir para kavgası yaptık. Borç yapsak ikimizin oldu, para artsa yine ikimizin.
Kötü huylu bir adam cikmis sansiniza. Duzelme ihtimali yok. Ancak hafifler belki tablosu.
Cocuk yapmamaya calisin bir sure daha. Terapi alin, kendinize hobi edinin. Psikolojinizi duzeltmeye çalışın.
Ailenize her olumsuzlugu bildirmeyin. Idare etmeye çalışın evliligi. Ayni sekilde ailenizin hic bir sorununu eşinize açmayın. Evliliginiz su an ne disaridan gelen ne de esinizden ailenize gidecek sıkıntılara hazir degil. Once birbirine bagli, sevgi içinde bir ilişki kurmaya gayret gosterin.
Sizde esinize siddet uygulamayin. Siddeti evliliginizde mesru hale getirmeyin.
Bir sure boyle deneyin, olmuyorsa o zaman ki sartlara gore degerlendirin evliliginizi.
Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin. Cok haklisin dediklerini dikkate almam gerekiyir canimEvlilik danışmanı , çiftlerin birbirlerinin gözünden kendilerini görmek için, ortak dili kullanmak için ise yarar.
Ortalığı sakinleştirir.
Ancak karakterler asla değişmez.
Eşinizle hayat asla devam etmez, edemez.
Senelerdir bu forumdayim, bosan kelimesini çok çok nadir kullanmisimdir.
Sizinkide bosanilmasi gereken evliliklerden.
Herseyden önce sizi bu yaşa getiren ailenize, hiç bir derdi yokken bu kadar saygısızlık yapması asla affedilemez.
Heleki bir erkeğin maddi konular yüzünden kavga etmesi çok asagilikca bir şey.
Maasinizi elinizden alması çok onursuzca, adam olan adama asla yakışmaz.
Sizi bu öfke niyetlerini yaşatacak hale kadar getiren adamdan asla hayat arkadaşı olmaz, olamaz. Sagliginizdan olmuşsunuz, daha da ilerleyecek bu durum.
Bir erkek ile kadın gücü bir mi ? Sizin vurmanın çok büyük hata, ayıp yaptığınız ancak bunun karşılığı vurmak değil belki kollarinizi tutmak olmalı, orayı terk etmek v.s
Bu aranızdaki şiddet varsa , daha da büyüyecek bu durum. Bir gün canınızı çok yakacakSaygı kalmamış çünkü.
Bu kadar olay yaşayıp aynı evde yaşamak, yüzünüze bakmak basitlestirmiyor mu sizce birseyleri.
Hani yuzgoz olmak vardirya işte o oluyor.
O çocuk istiyor demişsiniz. Istesede gizli korunacaksiniz. Bu sizin annelik göreviniz.
Böyle bir evliliğe çocuk getirme hakkınız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?