hiç bir derdim yokken üzülüyorum okuyun lütfen

İki gün falan uyumayıp akşam 10 gibi değil de akşamüstü 6-7 gibi yatınca sabaha karşı 4 gibi kalkıyordum ben. Hayatım boyunca oluşturamadığım uyku düzenini evden çıkmadığım zamanda oturttum iki kez. 22-00 arası yatıp sabah 6-8 arası kalkıyorum.

İmkansız diyebiliriz. Elinde sperm kalıntısı varsa bile hava temasıyla ölür zaten sperm. Bosuna takıntı yapma.
Hava temasıyla ölmez, o şehir efsanesi. Belli bir süre sonra hareketleri, kalitesi azalır. Soru soranın ne yaptığını anlamadım gerçi. Eline meni bulaşmış olmasından şüpheleniyor ve o elini saatler sonra şeyine mi sürmüş

Şehir efsanesi dediğiniz şey doktorların yorumları.. ve evet anladığınız gibi konu

Canım kronik yorgunluk geçiriyorsun sanırım, buda seni mutsuz umutsuz yapıyor. Emin ol çok basit bi vitamin düşüklüğü vardır sende. Sana tek diyeceğim gidip kan tahlillerini yaptırman. Hangi değerin düşükse üstüne düş ilaçlarını kullan. Bence D
yada b12 vitaminin düşük.

Bende de vardı bir dönem, misal su içicem mutfağın kapısına kadar gider sonra amaaan boşver deyip geri döner yatardım. Depresyon bu anlattığınız. Psikiyatriye gitmeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…