Herkesee selam hanımlar... Ben aylardır yaşadığım bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum;
Ben henüz 20 yaşındayım (BELİRTMEMİN SEBEBİ KENDİMİ ARTIK YAŞLI GİBİ HİSSETMEM)
Bir kaç ay önce konu açmıştım burada, arkadaş ortamım yüzünden istediğim liseye gidemedim puan tutturamadım vs diye. Akşam lisesine yazıldım sonra okullar kapandı işte virus sebebiyle. Bir yandan kurslarada gidiyordum.
4 ay ara verdik ve ben ciddi anlamda 'ASOSYAL' oldum. kendimi bilgisayar oyunlarına adadım, geç yattım, akşam kalktım. sürekli böyle gitti
bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafaasında oldum hep. Herkes dışarı çıktı gezdi ama ben çıkmadım markete gidecek halim bile yok anneme dokunma bana diyorum hep.
Bir ilişkim var o saat sabah 10'da kalkıyorsa ben öğleden sonra 2'de kalkıyorum, erken yatsam bile bu şekilde gidiyor çok uyuyorum.
Ben ya hostes yada polis olmak hayalimdi; (EVDEKİLER HOSTES OLMAM KONUSUNDA İSRARLIYDI)
Sonra tam hedefimi koydum polis olmak.
Bana dediler alıştırman için seni polis kursuna gönderelim ona bile hayır dedim hayalim olan bir şeye.
Ben çok bitkinim kızlar, mutsuzum,huzursuzum. Bir sebebide yok bunun. Kendimi toparlayamıyorum enerjik hissedemiyorum.Artık hedeflerimin üstüne gidemiyorum. Sürekli yatmak, uyumak istiyorum. kimse bana dokunmasın hep yatayım istiyorum son zamanlarda hep böyleyim.
Daha lisedeyim, ailem beni polislik kursuna göndermek istiyor. bundan öncede türlü türlü kurslara gönderiyorlardı (YABANCI DİL)
ama bu sefer sanki hiç isteğim yok gibi, istiyorum ama istemiyorum sanki karışık bir ruh halindeyim.
BANA YARDIM EDİN KIZLAR YA, DÜNYADAN BAĞLANTIMI KOPARMIŞ GİBİYİM ARTIK BEN MEMNUNİYETSİZ OLDUM NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM NASIL TOPARLAYACAĞIM. Bazen diyorum kendime hiç bir derdin yok millet ne acılar çekiyor diyorum senin ki ne diyorum motive etmeye çalışıyorum kendimi hiç bir derdim yokken mutsuz oluyorum üzülüyorum