Dil bilginiz hakkinda hic dusunmedim, dil kursu ile yurt dışına cikis cok kolay hatta pek cogu hediye olarak veriyor diye kurs fikrimi söyledim. Bir TOEFL iyi oluyor :)
Fransa nin krizi vurdu bizi :))) kafiyeli oldu hee :)))
Seni sasirtmamis ama biz yaklasik ( taseronlarda calisanlar dahil) 350 kisi epey şaşırdık :)))
Kolay degil haklisin. KPSS bir sans olarak görülmemeli ama tabloya bakınca en az isten cikarma devlette oluyor, en fazla maas, en rahat izin onlarda. Yani basit bir raporla haftalarca ise gitmeyen memur ornegi verebilirim... Patronculuk yok devlet isinde, sendikali oldugun icin kovulmazsin misal. Ozel sektorde bu biraz sorun oluyor tabi. Hem eskiden memura kiz verilmezmis ya hani, simdi memur epey one gecti :))
Risk evet hep var ama ben riski sevmiyorum. Eskiden severdim ama annelik daha kontrolcu yapti beni
Simdi calismiyorum, iki cocugum var bir suredir onlarla ve okullari ile ilgileniyorum. Zira ikiside ilkokula basladiklarinda yanlarinda 1 saat bile olamayip cok uzulmustum. Ayrica özel durumu olan bir cocugum var ve artik daha ozel ilgilenmem lazim.
Is gorusmelerine gidiyorum arada. Eski şartlarda calismak istemediğim icin simdilik kendime uygun bir is bulamadim.
Yani esnek calisma saati dediklerinde nasil yani saat 10.oo da ise gelip 5.oo te cikabilir miyim diyorum olmuyor tabi :) Ben kendime gore esnemek istiyorum :)))
Eskisi gibi seminerler, konferanslar, tanitim toplantilari, egitim planlari, kocluk programlari istemiyorum hayatımda. Aksam herkes uyumadan evde olayim, gunduzleri okula ugrayayim, pazar uykum olsun diyorum :)) Gecenlerde oldu bu tarifime yakin bir is ama pozisyonu askiya aldik diye mail attilar. Sanirim beni görünce dukkani kapatip gittiler :)))
Aklima yatan bir is olana kadar evdeyim yani boyle kpss dedigime bakma, sen en basindasin diye soyluyorum kpss yi. KPSS benim planlarimin hic birinde yok, sinav vs bana gore degil yaslandim ben :) Esneyecek is yeri bulamazsam evde devam ben :)))