Hiç başına gelen var mı?

shot

Hüseyin Şevki Topuz Fan Club
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
10.690
26.447
Kızlar selam,

Mümkün olduğunca üstü kapalı yazacağım çünkü +18e taşınmasını istemiyorum Siz de bunu gözeterek yazarsanız pek sevinirim : )

İlişki sonrası ellerinde ve yüzünde -özellikle çene, ağız ve burunda- yoğun uyuşma olan oldu mu hiç? Böyle birkaç dakika geçmeyecek kadar, hatta bana hiç geçmeyecek gibi geldi. Konuşurken ağzım yamuluyor gibi hissettim, dişçiden çıkmış gibi. Bir kere oldu ve nette doğru düzgün bir şey bulamadım ama aklıma takılıyor bir süredir.

Hiç başına böyle bir şey gelen var mı?

ayak parmakları uyuşan duymuştum. ama benim başıma gelmedi bilemiyorum.

İlişki de tüm sinirler harekete geçiyor onunla ilgilidir muhtemelen...
Orgazm olmuşmuydun onunla ilgili olabilir mi acaba

İlişki de tüm sinirler harekete geçiyor onunla ilgilidir muhtemelen...
Orgazm olmuşmuydun onunla ilgili olabilir mi acaba
Çok ekstra bir şey olmadı ama vücudumun şu tepkisine bakınca bayağı fırtınalar kopmuş içimde herhalde

aaa ilk defa duydum böyle bir şey, ben de merak ettim neden olurki
Hani öyle birkaç saniye olup geçse aklıma takılmazdı da birkaç dakika sürdü, ellerimin uyuşukluğunu açmak için salladım falan yani. Konuşurken sanırım konuşmam bozulmadı gerçekte ama ben Yıldız Tilbe gibi ağzımın yana çektiğini hissettim

ay çok hoşsun güldürdün beni ne ilgiiiiiiiç, öğren bana da söyle, ben çok meraklı melehatım

Yok ya böyle iki elim, yüzüm falan gitti. İnternette de yazmıyor hiç de o yüzden takıldı aklıma.
hani orgazm öncesi baya vücut kasılıyorya, sonra rahatlamayla hücrelere yeniden bol miktarda kan gidiyor ona bağlı olabilir.

Benim de ayaklarıma kramp giriyor ama yüz falan acayipmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…