Yok ya böyle iki elim, yüzüm falan gitti. İnternette de yazmıyor hiç de o yüzden takıldı aklıma.ayak parmakları uyuşan duymuştum. ama benim başıma gelmedi bilemiyorum.
Çok ekstra bir şey olmadı ama vücudumun şu tepkisine bakınca bayağı fırtınalar kopmuş içimde herhaldeİlişki de tüm sinirler harekete geçiyor onunla ilgilidir muhtemelen...
Orgazm olmuşmuydun onunla ilgili olabilir mi acaba
Hani öyle birkaç saniye olup geçse aklıma takılmazdı da birkaç dakika sürdü, ellerimin uyuşukluğunu açmak için salladım falan yani. Konuşurken sanırım konuşmam bozulmadı gerçekte ama ben Yıldız Tilbe gibi ağzımın yana çektiğini hissettimaaa ilk defa duydum böyle bir şey, ben de merak ettim neden olurki
ay çok hoşsunÇok ekstra bir şey olmadı ama vücudumun şu tepkisine bakınca bayağı fırtınalar kopmuş içimde herhalde
Hani öyle birkaç saniye olup geçse aklıma takılmazdı da birkaç dakika sürdü, ellerimin uyuşukluğunu açmak için salladım falan yani. Konuşurken sanırım konuşmam bozulmadı gerçekte ama ben Yıldız Tilbe gibi ağzımın yana çektiğini hissettim
Öğrenemedim işteay çok hoşsungüldürdün beni ne ilgiiiiiiiç, öğren bana da söyle, ben çok meraklı melehatım
hani orgazm öncesi baya vücut kasılıyorya, sonra rahatlamayla hücrelere yeniden bol miktarda kan gidiyor ona bağlı olabilir.Yok ya böyle iki elim, yüzüm falan gitti. İnternette de yazmıyor hiç de o yüzden takıldı aklıma.
sadece bir kere mi oldu? öncesinde olmuyormuydu?Öğrenemedim işteBir umut dedim benzer bir şeyi yaşayan varsa en azından tek değilim derim : (
Bir kere oldu.sadece bir kere mi oldu? öncesinde olmuyormuydu?
edit: bunu şu an ben uydurdum. ama bence mantıklı:)hani orgazm öncesi baya vücut kasılıyorya, sonra rahatlamayla hücrelere yeniden bol miktarda kan gidiyor ona bağlı olabilir.
Haha hiç açıklama bulamazsam bunu kabul edeceğim : )edit: bunu şu an ben uydurdum. ama bence mantıklı:)
Fazla sağlam oldu bu galibaSaglam orgazm oluyosun galiba
Sorma kuzum ya.Benim de ayaklarıma kramp giriyor ama yüz falan acayipmiş :)
o adamı bırakma!Fazla sağlam oldu bu galibaDakikalarca uyuştu kaldı, insaf yani insan biraz uyuşur geçer. Valla tekrar uyuşup kalacağım diye tırsıyorum.