Hiç başına gelen var mı?

Çok ekstra bir şey olmadı ama vücudumun şu tepkisine bakınca bayağı fırtınalar kopmuş içimde herhalde:KK53:

Hani öyle birkaç saniye olup geçse aklıma takılmazdı da birkaç dakika sürdü, ellerimin uyuşukluğunu açmak için salladım falan yani. Konuşurken sanırım konuşmam bozulmadı gerçekte ama ben Yıldız Tilbe gibi ağzımın yana çektiğini hissettim:KK70:

Giz tobe allahm yarebbim yaa o kadarmi ates basti felc inecek kadar yaa hey yarebbim:rolleyes::KK53:

Anammmm asude'ye böyle bi msj yazdiracak mıydı kader:eek: ben senden çok tırsıyorum biliyon mu:KK17:

S shot bak nette ne yazıyor

baş ağrısı ve yüzde uyuşma yapan bir çok hastalık vardır ve hepsinin tanısı ve tedavisi birbirinden farklıdır.

Yorucu fiziksel aktivite (koşma, egzersiz, cinsel ilişki)
• Hapşırma veya öksürme
• Anevrizma veya tümör
• Migren veya demet(küme) baş ağrısı ile birlikte görülebilir.

yine yüz uyuşması yapan pek çek nedende vardır.
yüz felcinin başlangıcından tutunda , kulak iltihapları , bazı nörolojik hastalıklara varıncaya kadar pek çok sebebi vardır.
Hatta yanlış yastık kullanmak , düzgün uyumamak bile buna neden olabilir..

Özetle bu şikayetiniz için nöroloji uzmanına muayene olmalısınız. Yapılan muayene sonucuna göre gerekli tetkikler istenebilir.
Haha benden niye korkuyosun ya

Gözümde; eli sopalı,saçlarını ortadan ikiye ayirmiş,ensede topalayip sıkıca lastikle bağlamış agresif bır öğretmensin. Ilk okul yillarima dönüyorum seni gördüğümde,hemen kaçıyorum o konudan:eek:
Ben boyle degildim bdvden oldum :d ya ben ikizlerim nerede takiliyosam oranin ruhuna uyarim simdi burasi geyik topici olsa ooo asude ne fena geyigin var ooo dersin yani bdv olunca ciddi takiliyorum

X