Hmm... O da kötü gerçi de... Pek ihtimal vermiyorum çünkü temasım pek olmadı. Yine de göz önünde bulunduracağım, teşekkür ederim.sperm alerjiniz olabilir.bir araştırın isterseniz.
Tamam dudakta uyuşma olanı buldum, diğer yerleri de tutturursam içim rahatlayacakBenim dudaklarımda uyuşma oluyor sadece oda orgazm sonrası işte
Orgazm sonrasi uyusma normal bi sey ya tirsilacak bi sey yokFazla sağlam oldu bu galibaDakikalarca uyuştu kaldı, insaf yani insan biraz uyuşur geçer. Valla tekrar uyuşup kalacağım diye tırsıyorum.
Hayır sonrası derken tam sonrası, yani aradan hiç vakit geçmedi. Öyle saçım ıslak kalacak, rüzgar alacak bir süre olmadı. Zaten dünkü veya bugünkü bir olay değil.İliskiyle alakasiz yuz felci geciriyor olabilirsiniz.
Dustan sonra saclariniz islak kaldiysa ve fark etmeden ruzgar aldiysaniz cok cok buyuk ihtimal teshis budur.
Bir doktora gorunmelisiniz.
Butterfly Effect'teki esas kızın da uyuşuyordu hatta bundan bir sır gibi bahsediliyordu.ayak parmakları uyuşan duymuştum. ama benim başıma gelmedi bilemiyorum.
ahahah şimdi hatırladım evet gerçek hayatta değil orda duymuşum:) kız o sayede inanıyordu..Butterfly Effect'teki esas kızın da uyuşuyordu hatta bundan bir sır gibi bahsediliyordu.
orgazm olmuşsun .Öğrenemedim işteBir umut dedim benzer bir şeyi yaşayan varsa en azından tek değilim derim : (
Hahahahahahah şimdi hatırladım evet gerçek hayatta değil orda duymuşum:) kız o sayede inanıyordu..
Cnm iyi akşamlar ilk evlendiğimde bende yaşadım 2_3 defa ilişki esnasında bi anda nefes alışverim hızlandı (normaldede olur ama bu sanki nefes ciğerime girmiyo gibi) ilişki bittiğinde orgzm olmama Ramen bi anda heryerim uyuştu gözlerim büzüştü yüz felci geçiriyorum sandım bi kaç dk sonra geçti başka bi prb.için dr.gittiğimde sordum daha doğrusu psikologtu.panik atak geçirdiğimi söyledi tabi o sadece küçük bi başlangıçtı daha sonraları tamamen sinir krizi falan başladı bende ihmal etme
vışşşş babo ne dersun...Cnm iyi akşamlar ilk evlendiğimde bende yaşadım 2_3 defa ilişki esnasında bi anda nefes alışverim hızlandı (normaldede olur ama bu sanki nefes ciğerime girmiyo gibi) ilişki bittiğinde orgzm olmama Ramen bi anda heryerim uyuştu gözlerim büzüştü yüz felci geçiriyorum sandım bi kaç dk sonra geçti başka bi prb.için dr.gittiğimde sordum daha doğrusu psikologtu.panik atak geçirdiğimi söyledi tabi o sadece küçük bi başlangıçtı daha sonraları tamamen sinir krizi falan başladı bende ihmal etme
Hayır sonrası derken tam sonrası, yani aradan hiç vakit geçmedi. Öyle saçım ıslak kalacak, rüzgar alacak bir süre olmadı. Zaten dünkü veya bugünkü bir olay değil.
Teşekkür ederim ama ilginize.
Anammmm asude'ye böyle bi msj yazdiracak mıydı kaderSaglam orgazm oluyosun galiba
Çok ekstra bir şey olmadı ama vücudumun şu tepkisine bakınca bayağı fırtınalar kopmuş içimde herhalde
Hani öyle birkaç saniye olup geçse aklıma takılmazdı da birkaç dakika sürdü, ellerimin uyuşukluğunu açmak için salladım falan yani. Konuşurken sanırım konuşmam bozulmadı gerçekte ama ben Yıldız Tilbe gibi ağzımın yana çektiğini hissettim