Hiç başına gelen var mı?

İliskiyle alakasiz yuz felci geciriyor olabilirsiniz.
Dustan sonra saclariniz islak kaldiysa ve fark etmeden ruzgar aldiysaniz cok cok buyuk ihtimal teshis budur.
Bir doktora gorunmelisiniz.

İliskiyle alakasiz yuz felci geciriyor olabilirsiniz.
Dustan sonra saclariniz islak kaldiysa ve fark etmeden ruzgar aldiysaniz cok cok buyuk ihtimal teshis budur.
Bir doktora gorunmelisiniz.
Hayır sonrası derken tam sonrası, yani aradan hiç vakit geçmedi. Öyle saçım ıslak kalacak, rüzgar alacak bir süre olmadı. Zaten dünkü veya bugünkü bir olay değil.

Teşekkür ederim ama ilginize.

Cnm iyi akşamlar ilk evlendiğimde bende yaşadım 2_3 defa ilişki esnasında bi anda nefes alışverim hızlandı (normaldede olur ama bu sanki nefes ciğerime girmiyo gibi) ilişki bittiğinde orgzm olmama Ramen bi anda heryerim uyuştu gözlerim büzüştü yüz felci geçiriyorum sandım bi kaç dk sonra geçti başka bi prb.için dr.gittiğimde sordum daha doğrusu psikologtu.panik atak geçirdiğimi söyledi tabi o sadece küçük bi başlangıçtı daha sonraları tamamen sinir krizi falan başladı bende ihmal etme

Cnm iyi akşamlar ilk evlendiğimde bende yaşadım 2_3 defa ilişki esnasında bi anda nefes alışverim hızlandı (normaldede olur ama bu sanki nefes ciğerime girmiyo gibi) ilişki bittiğinde orgzm olmama Ramen bi anda heryerim uyuştu gözlerim büzüştü yüz felci geçiriyorum sandım bi kaç dk sonra geçti başka bi prb.için dr.gittiğimde sordum daha doğrusu psikologtu.panik atak geçirdiğimi söyledi tabi o sadece küçük bi başlangıçtı daha sonraları tamamen sinir krizi falan başladı bende ihmal etme
:KK57::KK57:
Çok geçmiş olsun.
Bende bir kere oldu, bakayım bir dahakinde olacak mı...

vışşşş babo ne dersun...:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
ben hamileyken bu sürekli olurdu. panik atak mı geçiriyordum o zaman. o yüzden mi berbat bir lohusalık geçirdim acaba:KK43::KK43:

Içinde volkanlar patlıyor demekki, yada depremler, ondan sonrada artçılar... Falan

İlişki sırasında değil de tansiyon düşüklüğünde aynı durum bende de oluyor ilişki sırasında hızlı nefes hareket falan olunca tansiyon düşmüş olabilir mi ben de böyle bir yorum getireyim olaya :)

Orgazm olurken cok mu kastin ki kendini?
Evli yada cinselligi yasamis biri degilim :KK70:
O yuzden aklima ilk bu geldi.. :)

Hayır sonrası derken tam sonrası, yani aradan hiç vakit geçmedi. Öyle saçım ıslak kalacak, rüzgar alacak bir süre olmadı. Zaten dünkü veya bugünkü bir olay değil.

Teşekkür ederim ama ilginize.

Ama illa ki bu ilişkiden sonrası için bahsetmedim.
1 hafta öncesinde de bahsettiğim gibi, soğuk almış olabilirsiniz, bugün hissettirmiş olabilir.

Gözlerinizi sıkıca yumup birine gösterin.
Biri diğerinden daha az kısılıyorsa bir doktora gitmelisiniz demektir..

Alerji belirtisi olabilir... Korunmadiysaniz sperme alerjiniz oluşmuş olabilir..

Saglam orgazm oluyosun galiba :KK8:
Anammmm asude'ye böyle bi msj yazdiracak mıydı kader:eek: ben senden çok tırsıyorum biliyon mu:KK17:

S shot bak nette ne yazıyor

baş ağrısı ve yüzde uyuşma yapan bir çok hastalık vardır ve hepsinin tanısı ve tedavisi birbirinden farklıdır.

Yorucu fiziksel aktivite (koşma, egzersiz, cinsel ilişki)
• Hapşırma veya öksürme
• Anevrizma veya tümör
• Migren veya demet(küme) baş ağrısı ile birlikte görülebilir.

yine yüz uyuşması yapan pek çek nedende vardır.
yüz felcinin başlangıcından tutunda , kulak iltihapları , bazı nörolojik hastalıklara varıncaya kadar pek çok sebebi vardır.
Hatta yanlış yastık kullanmak , düzgün uyumamak bile buna neden olabilir..

Özetle bu şikayetiniz için nöroloji uzmanına muayene olmalısınız. Yapılan muayene sonucuna göre gerekli tetkikler istenebilir.

Çok ekstra bir şey olmadı ama vücudumun şu tepkisine bakınca bayağı fırtınalar kopmuş içimde herhalde:KK53:

Hani öyle birkaç saniye olup geçse aklıma takılmazdı da birkaç dakika sürdü, ellerimin uyuşukluğunu açmak için salladım falan yani. Konuşurken sanırım konuşmam bozulmadı gerçekte ama ben Yıldız Tilbe gibi ağzımın yana çektiğini hissettim:KK70:

Tobe bismillah adam bu gece sehir disinda bide su konular bdv de 2 tane vallaha duygularim kabardi sahur yaparken tobe tobe kizlar yapman olan var olmiyani var :rolleyes:

X