• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç arkadaşım yok

Buraya yazan herkesin aynı sorunu varmış, merak ediyorum kimse hiç birebirde konuşup arkadaş olmaya çalıştı mı :KK48: 26 yaşındayım, özel sektörde çalışıyorum yakın zamanda evlencem. Arkadaşlık kurmak isteyen olursa iletişime açığım :halay::halay:

Ben de o kadar çabuk hatta ilk tanıştığım gün samimiyet kuruyorum tanımadan etmeden gozlemlemeden ve sonra zaman geçtikçe kızım naptin sen yine tutamadin kendini olmadık birisiyle arkadaşlık kurdun ve jet hızıyla soguyabiliyorum keşke bu huyumu duzeltebilsem 2 dk da kanki olmasam sonra düşünüyorum kara kara nasıl mesafe koyacağım bu insana diye...simdi yine var iki kişi okuldan arkadaş inan keşke hiç yakın olmasaymisim diyorum biri her dışarıda yemek yedigimizde hesap kitler ki eli çok açık bir insan olarak beni bile rahatsız etti bu durum biri aşırı dedikodu sever ne yapacağımı şaşırdım bazen diyorum keşke mesafeli ve soğuk bir insan olarak algilansam çevrede, kaliteli yalnızlık daha iyi gibime geliyor bir tane dostum var onun yeri apayrı ama diğerleri olmasa da tam süper olur :)

Ben de yalnızım ama bu benim seçimim cok samimi oluyorum ama kullanıyorum gunun sonunda

Burayi takipteyim çevremde insan çok ama samimi olacağım bir iki arkadaş istiyorum gel hadi kahve içmeye gidelim ya da alışveriş yapalım gezelim dediğimde hemen gelecek ama zaman çok değişti kimse kimsenin önceliği değil artık insanlar eşine bile tahammül edemiyor. Takipteyim bakalım samimi arkadaş nasıl edinilir?

Burayi takipteyim çevremde insan çok ama samimi olacağım bir iki arkadaş istiyorum gel hadi kahve içmeye gidelim ya da alışveriş yapalım gezelim dediğimde hemen gelecek ama zaman çok değişti kimse kimsenin önceliği değil artık insanlar eşine bile tahammül edemiyor. Takipteyim bakalım samimi arkadaş nasıl edinilir?
Samimi arkadaş nasıl edinir hep konuşacaksin havadan sudan içten olacaksin ve onu kendiymiş gibi hissedeceksin iyi davranacaksın ve hiç kopmayacaksın o derece

Maalesef bir yaştan sonra arkadaşlık kurmak çok zor. Herkesin bi sorumluluğu ailesi çoluğu çocuğu oluyor. Lise üni zamanlarındaki gibi buluşmalar aramalar olmuyor. 7 8 yıllık arkadaşımla 15 günde bir telefonla konuşabilirseniz konuşuyoruz. Buluşmak imkansız çocuğu ile çıkamıyor. Erkek arkadaşınızla vakit geçirin olabildiğince. Uzaktaki arkadaşınızlaysa telefonla iletişimi sürdürün

Mesela bir gün öyle bir gün böyle olmayacak yani değişen insanlara güvenmiyorum.Bir derdim olduğunda yargılamadan en azından dinleyecek bir fikir verecek,ortama göre değişmeyecek.Yalnizken ona söylediğim bir şeyi toplum içinde alay konusu yapmayacak .Ben derdimi ona aciyorsam oda bunu yapacak çünkü bazı insanlar dinler ama bisey paylasmaz böyle olunca da samimiyetten şüphe ederim.Simdilik aklıma gelenler bunlar:)Sizce haksız mıyım
Hangi şehirde yaşıyorsunuz. Ben de 36 yaşındayım.

bende çok insan eledim çevremden tek tük kaldı sanırım bu arkadaşlık küçük yaşta edinilip öyle sağlam ilerliyor sonradan edinilen arkadaşlıklar da çıkara bağlı kalıyor insandan insana değişebilir tabii

Back
X