- 18 Mart 2021
- 173
- 100
- 53
- 27
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
AynnBende çok takiyordum alıştım sanırım artık etkilenmiyorum ne kötü di mi yalnızlığa alışmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynnBende çok takiyordum alıştım sanırım artık etkilenmiyorum ne kötü di mi yalnızlığa alışmak
Ben de o kadar çabuk hatta ilk tanıştığım gün samimiyet kuruyorum tanımadan etmeden gozlemlemeden ve sonra zaman geçtikçe kızım naptin sen yine tutamadin kendini olmadık birisiyle arkadaşlık kurdun ve jet hızıyla soguyabiliyorum keşke bu huyumu duzeltebilsem 2 dk da kanki olmasam sonra düşünüyorum kara kara nasıl mesafe koyacağım bu insana diye...simdi yine var iki kişi okuldan arkadaş inan keşke hiç yakın olmasaymisim diyorum biri her dışarıda yemek yedigimizde hesap kitler ki eli çok açık bir insan olarak beni bile rahatsız etti bu durum biri aşırı dedikodu sever ne yapacağımı şaşırdım bazen diyorum keşke mesafeli ve soğuk bir insan olarak algilansam çevrede, kaliteli yalnızlık daha iyi gibime geliyor bir tane dostum var onun yeri apayrı ama diğerleri olmasa da tam süper olur :)
+1Benimde durum aynı çok yalnızlık çekiyorum evlenince böyle oldu halbuki bizim aile kalabalık ama ben evlenince kimse arayıp sormadı beni çok yalnız.biraktilar ölmedim ki ben sadece evlendim niye böyle oldu anlamıyorum![]()
Samimi arkadaş nasıl edinir hep konuşacaksin havadan sudan içten olacaksin ve onu kendiymiş gibi hissedeceksin iyi davranacaksın ve hiç kopmayacaksın o dereceBurayi takipteyim çevremde insan çok ama samimi olacağım bir iki arkadaş istiyorum gel hadi kahve içmeye gidelim ya da alışveriş yapalım gezelim dediğimde hemen gelecek ama zaman çok değişti kimse kimsenin önceliği değil artık insanlar eşine bile tahammül edemiyor. Takipteyim bakalım samimi arkadaş nasıl edinilir?
Hangi şehirde yaşıyorsunuz. Ben de 36 yaşındayım.Mesela bir gün öyle bir gün böyle olmayacak yani değişen insanlara güvenmiyorum.Bir derdim olduğunda yargılamadan en azından dinleyecek bir fikir verecek,ortama göre değişmeyecek.Yalnizken ona söylediğim bir şeyi toplum içinde alay konusu yapmayacak .Ben derdimi ona aciyorsam oda bunu yapacak çünkü bazı insanlar dinler ama bisey paylasmaz böyle olunca da samimiyetten şüphe ederim.Simdilik aklıma gelenler bunlar:)Sizce haksız mıyım