Hiç arkadaşım yok

evet haklısın, ama bunlar öyle pat diye olmuyor, iki doğru kişi bir araya gelince ilmek ilmek bir arkadaşlık oluşuyor, o da her zaman değil, ne yazık ki bana da denk gelmedi bu kadar kalıcı olanı, zaman geçince öncelikler değişiyor, ister istemez herkes biz de dahil değişiyoruz. çok da kafaya takmamak lazım galiba.

Benimde durum aynı çok yalnızlık çekiyorum evlenince böyle oldu halbuki bizim aile kalabalık ama ben evlenince kimse arayıp sormadı beni çok yalnız.biraktilar ölmedim ki ben sadece evlendim niye böyle oldu anlamıyorum

Napalım bizimde şansımız bu

Aslında çok takmıyordum ama bu aralar sorgulamaya başladım.Yas ilerleyince tahammül kalmıyor galiba hata kabul edemiyorum.Belkide hassaslasiyoruz.

Napalım bizimde şansımız bu

Çok haklısınız en ihtiyacınız olduğunda yanınızda olmadıklarında kırılıyor insan.
Evet maalesef öyle ben şimdi düşünüyorum da o an telaştan farkedemedim ama düğünümde bile yalnızmışım hani böyle bazı arkadaşlarımın resimlerini görüyorum kuaförde kalabalıklar düğünde kalabalık bir grup olarak eğleniyorlar dostları ile ama ben hiç öyle olmadım

Çok yalnızım burada düşün konuşmak isteyip konuşamadıgım çok kişi var içten olmaya çalıştım olmadı her yolu denedim sonra da pes ettim tek başıma takılıyorum iyice kafayı yedim dişlandıö herşeyi

Bende bu yaşıma.kadar hiç arkadaş birikt
Ah canım ya valla aynıyız ben gelinlik provalarına hep yalnız gittim artık gelinlikçi dedi kızım senin kimsen yokmu hep yalnız geliyorsun

Bende bu yaşıma.kadar hiç arkadaş birikt

Ah canım ya valla aynıyız ben gelinlik provalarına hep yalnız gittim artık gelinlikçi dedi kızım senin kimsen yokmu hep yalnız geliyorsun
Allahtan benim tek şansım annemin genç olması o arkadaşım gibidir bi onunla gidiyordum zaten provaya eşimde Halime üzülüyor artık siteden ev alalım dedim en azından kalabalık ortam 2-3 komşum olur hiç olmazsa kahve içebileceğim bakıyoruz bakalım inşallah olur evli olan herkesin dostu neredeyse yok zaten genelde komşuları var hiç olmazsa iki insan yüzü görürüm

Ben sitede oturuyorum ama kimse kimsenin yüzüne bakmıyor bir de korona girdi araya iyice yalnizlastik benim eşimde bana üzülüyor onun arkadaşı çok tabii napalım korona bir bitsede kurs spor vs sosyalleşsek iyi olacak

Bir yıldır evliyim benim de yok önceden de yoktu zaten insan gerçekten ihtiyaç duyuyor

Benim gibi birilerinin olduğunu görmek güzel oldu ama inanın yoksa sadece ben mi böyleyim diye düşünül daha da depresyona giriyordum bu arada kullanıcı adınızın anlamı var mı çok güzelmiş

Eşinin arkadaşlarının eşleri yok mu ne güzel tanışma olurdu

Eşinin arkadaşlarının eşleri yok mu ne güzel tanışma olurdu
Var ama birtanesiyle tanıştık kızın çevresi kalabalık bana zaman kalmıyor ki birde eşimin arkadasinEşi olunca esim illa iyi Anlasayım diye diretiyor ama kafada uymayinca olmuyor sen istiyorsun diye de iyi olamam diyorum Osman yalnız lak Diyor kalıyorum

Zor valla sağlam arkadaş bulmak

Sitede hiç komşuluk yok bekar olunca da farketmiyor arkadaş olmayinca olmuyor bende uzun zamandır tek takılıyorum işyerinde de yok

Aradan uzun zaman geçmiş ama bende aynı sorunla karşı karşıyaym ve üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…