- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
evet haklısın, ama bunlar öyle pat diye olmuyor, iki doğru kişi bir araya gelince ilmek ilmek bir arkadaşlık oluşuyor, o da her zaman değil, ne yazık ki bana da denk gelmedi bu kadar kalıcı olanı, zaman geçince öncelikler değişiyor, ister istemez herkes biz de dahil değişiyoruz. çok da kafaya takmamak lazım galiba.Mesela bir gün öyle bir gün böyle olmayacak yani değişen insanlara güvenmiyorum.Bir derdim olduğunda yargılamadan en azından dinleyecek bir fikir verecek,ortama göre değişmeyecek.Yalnizken ona söylediğim bir şeyi toplum içinde alay konusu yapmayacak .Ben derdimi ona aciyorsam oda bunu yapacak çünkü bazı insanlar dinler ama bisey paylasmaz böyle olunca da samimiyetten şüphe ederim.Simdilik aklıma gelenler bunlar:)Sizce haksız mıyım
Benimde durum aynı çok yalnızlık çekiyorum evlenince böyle oldu halbuki bizim aile kalabalık ama ben evlenince kimse arayıp sormadı beni çok yalnız.biraktilar ölmedim ki ben sadece evlendim niye böyle oldu anlamıyorumBende de durumlar aynı… Çok girişken bir insanımdır ama hiç arkadaşım yok çünkü arkadaşlık kurabileceğim bir ortam yok evliyim oturduğumuz apartman +50 emekli öğretmenler ile dolu.. işyerinde tek bayan benim… okulum bitti… görüştüğüm 3 arkadaşımda farklı şehirlerde. Eşim arkadaşı ile dışarı çıkarken arabanın anahtarını bırakıp duruyor gez dolaş diyor ama gezecek kimsem yok gidecek yerim yok diyorum o da çok üzülüyor Halime onun da olan arkadaşları evli değil eşleri ile görüşsem keşke
Napalım bizimde şansımız buBenimde durum aynı çok yalnızlık çekiyorum evlenince böyle oldu halbuki bizim aile kalabalık ama ben evlenince kimse arayıp sormadı beni çok yalnız.biraktilar ölmedim ki ben sadece evlendim niye böyle oldu anlamıyorum
Aslında çok takmıyordum ama bu aralar sorgulamaya başladım.Yas ilerleyince tahammül kalmıyor galiba hata kabul edemiyorum.Belkide hassaslasiyoruz.evet haklısın, ama bunlar öyle pat diye olmuyor, iki doğru kişi bir araya gelince ilmek ilmek bir arkadaşlık oluşuyor, o da her zaman değil, ne yazık ki bana da denk gelmedi bu kadar kalıcı olanı, zaman geçince öncelikler değişiyor, ister istemez herkes biz de dahil değişiyoruz. çok da kafaya takmamak lazım galiba.
Çok haklısınız en ihtiyacınız olduğunda yanınızda olmadıklarında kırılıyor insan.Napalım bizimde şansımız bu
Napalım bizimde şansımız buBenimde durum aynı çok yalnızlık çekiyorum evlenince böyle oldu halbuki bizim aile kalabalık ama ben evlenince kimse arayıp sormadı beni çok yalnız.biraktilar ölmedim ki ben sadece evlendim niye böyle oldu anlamıyorum
Evet maalesef öyle ben şimdi düşünüyorum da o an telaştan farkedemedim ama düğünümde bile yalnızmışım hani böyle bazı arkadaşlarımın resimlerini görüyorum kuaförde kalabalıklar düğünde kalabalık bir grup olarak eğleniyorlar dostları ile ama ben hiç öyle olmadımÇok haklısınız en ihtiyacınız olduğunda yanınızda olmadıklarında kırılıyor insan.
Bende bu yaşıma.kadar hiç arkadaş biriktMerhaba,
Benim sorunum hiç arkadaşımın olmaması yani bir iki arkadaşım vardı onlarda uzaklaştılar . Aslında çok anlaşamıyorduk işi düşünce arayan tiplerdi.Bir iki kafa dengi arkadaşım olsa hayat daha iyi olacak gibi geliyor.Calistigim yerde de hiç arkadaşım yok diyebilirim.Aslinda çok sıcakkanlı biriyim.Ama kimse benimle iş dışında konuşmuyor gruplaşma var.Hep bir fesatlık var bende samimiyetsiz olacaksa olmasın diyorum.sadece işimi yapıyorum.Erkek arkadaşım var o kadar.Bunun dışında insan arada dertleşmek istiyor ama kimse yok maalesef . Nasıl olacak bilmiyorum.
Ah canım ya valla aynıyız ben gelinlik provalarına hep yalnız gittim artık gelinlikçi dedi kızım senin kimsen yokmu hep yalnız geliyorsunEvet maalesef öyle ben şimdi düşünüyorum da o an telaştan farkedemedim ama düğünümde bile yalnızmışım hani böyle bazı arkadaşlarımın resimlerini görüyorum kuaförde kalabalıklar düğünde kalabalık bir grup olarak eğleniyorlar dostları ile ama ben hiç öyle olmadım
Allahtan benim tek şansım annemin genç olması o arkadaşım gibidir bi onunla gidiyordum zaten provaya eşimde Halime üzülüyor artık siteden ev alalım dedim en azından kalabalık ortam 2-3 komşum olur hiç olmazsa kahve içebileceğim bakıyoruz bakalım inşallah olur evli olan herkesin dostu neredeyse yok zaten genelde komşuları var hiç olmazsa iki insan yüzü görürümBende bu yaşıma.kadar hiç arkadaş birikt
Ah canım ya valla aynıyız ben gelinlik provalarına hep yalnız gittim artık gelinlikçi dedi kızım senin kimsen yokmu hep yalnız geliyorsun
Ben sitede oturuyorum ama kimse kimsenin yüzüne bakmıyor bir de korona girdi araya iyice yalnizlastik benim eşimde bana üzülüyor onun arkadaşı çok tabii napalım korona bir bitsede kurs spor vs sosyalleşsek iyi olacakAllahtan benim tek şansım annemin genç olması o arkadaşım gibidir bi onunla gidiyordum zaten provaya eşimde Halime üzülüyor artık siteden ev alalım dedim en azından kalabalık ortam 2-3 komşum olur hiç olmazsa kahve içebileceğim bakıyoruz bakalım inşallah olur evli olan herkesin dostu neredeyse yok zaten genelde komşuları var hiç olmazsa iki insan yüzü görürüm
Bir yıldır evliyim benim de yok önceden de yoktu zaten insan gerçekten ihtiyaç duyuyorMerhaba,
Benim sorunum hiç arkadaşımın olmaması yani bir iki arkadaşım vardı onlarda uzaklaştılar . Aslında çok anlaşamıyorduk işi düşünce arayan tiplerdi.Bir iki kafa dengi arkadaşım olsa hayat daha iyi olacak gibi geliyor.Calistigim yerde de hiç arkadaşım yok diyebilirim.Aslinda çok sıcakkanlı biriyim.Ama kimse benimle iş dışında konuşmuyor gruplaşma var.Hep bir fesatlık var bende samimiyetsiz olacaksa olmasın diyorum.sadece işimi yapıyorum.Erkek arkadaşım var o kadar.Bunun dışında insan arada dertleşmek istiyor ama kimse yok maalesef . Nasıl olacak bilmiyorum.
Benim gibi birilerinin olduğunu görmek güzel oldu ama inanın yoksa sadece ben mi böyleyim diye düşünül daha da depresyona giriyordum bu arada kullanıcı adınızın anlamı var mı çok güzelmişBen sitede oturuyorum ama kimse kimsenin yüzüne bakmıyor bir de korona girdi araya iyice yalnizlastik benim eşimde bana üzülüyor onun arkadaşı çok tabii napalım korona bir bitsede kurs spor vs sosyalleşsek iyi olacak
Eşinin arkadaşlarının eşleri yok mu ne güzel tanışma olurduBen sitede oturuyorum ama kimse kimsenin yüzüne bakmıyor bir de korona girdi araya iyice yalnizlastik benim eşimde bana üzülüyor onun arkadaşı çok tabii napalım korona bir bitsede kurs spor vs sosyalleşsek iyi olacak
Var ama birtanesiyle tanıştık kızın çevresi kalabalık bana zaman kalmıyor ki birde eşimin arkadasinEşi olunca esim illa iyi Anlasayım diye diretiyor ama kafada uymayinca olmuyor sen istiyorsun diye de iyi olamam diyorum Osman yalnız lak Diyor kalıyorumEşinin arkadaşlarının eşleri yok mu ne güzel tanışma olurdu
Zor valla sağlam arkadaş bulmakVar ama birtanesiyle tanıştık kızın çevresi kalabalık bana zaman kalmıyor ki birde eşimin arkadasinEşi olunca esim illa iyi Anlasayım diye diretiyor ama kafada uymayinca olmuyor sen istiyorsun diye de iyi olamam diyorum Osman yalnız lak Diyor kalıyorum
Sitede hiç komşuluk yok bekar olunca da farketmiyor arkadaş olmayinca olmuyor bende uzun zamandır tek takılıyorum işyerinde de yokAllahtan benim tek şansım annemin genç olması o arkadaşım gibidir bi onunla gidiyordum zaten provaya eşimde Halime üzülüyor artık siteden ev alalım dedim en azından kalabalık ortam 2-3 komşum olur hiç olmazsa kahve içebileceğim bakıyoruz bakalım inşallah olur evli olan herkesin dostu neredeyse yok zaten genelde komşuları var hiç olmazsa iki insan yüzü görürüm
Aradan uzun zaman geçmiş ama bende aynı sorunla karşı karşıyaym ve üzülüyorumMerhaba,
Bende çok takiyordum alıştım sanırım artık etkilenmiyorum ne kötü di mi yalnızlığa alışmakAradan uzun zaman geçmiş ama bende aynı sorunla karşı karşıyaym ve üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?