Hiç arkadaşım yok

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba,
Benim sorunum hiç arkadaşımın olmaması yani bir iki arkadaşım vardı onlarda uzaklaştılar . Aslında çok anlaşamıyorduk işi düşünce arayan tiplerdi.Bir iki kafa dengi arkadaşım olsa hayat daha iyi olacak gibi geliyor.Calistigim yerde de hiç arkadaşım yok diyebilirim.Aslinda çok sıcakkanlı biriyim.Ama kimse benimle iş dışında konuşmuyor gruplaşma var.Hep bir fesatlık var bende samimiyetsiz olacaksa olmasın diyorum.sadece işimi yapıyorum.Erkek arkadaşım var o kadar.Bunun dışında insan arada dertleşmek istiyor ama kimse yok maalesef . Nasıl olacak bilmiyorum.

Bende de durumlar aynı… Çok girişken bir insanımdır ama hiç arkadaşım yok çünkü arkadaşlık kurabileceğim bir ortam yok evliyim oturduğumuz apartman +50 emekli öğretmenler ile dolu.. işyerinde tek bayan benim… okulum bitti… görüştüğüm 3 arkadaşımda farklı şehirlerde. Eşim arkadaşı ile dışarı çıkarken arabanın anahtarını bırakıp duruyor gez dolaş diyor ama gezecek kimsem yok gidecek yerim yok diyorum o da çok üzülüyor Halime onun da olan arkadaşları evli değil eşleri ile görüşsem keşke

kaç yaşındasınız? aynı sorun bende de var

Aynı durumdayız hemen hemen maalesef yakın arkadaşlıklar nasıl kuruluyor hiç bilemiyorum.Ama çevremde samimi olanlara bakıyorum özellikle işyerinde hep çıkar ilişkisi bende öyle biri değilim.Kolay kolay kimseye güvenim kalmadı.Zaman ve mekan faktörü biraz da sanırım.
.

Ben de o kadar çabuk hatta ilk tanıştığım gün samimiyet kuruyorum tanımadan etmeden gozlemlemeden ve sonra zaman geçtikçe kızım naptin sen yine tutamadin kendini olmadık birisiyle arkadaşlık kurdun ve jet hızıyla soguyabiliyorum keşke bu huyumu duzeltebilsem 2 dk da kanki olmasam sonra düşünüyorum kara kara nasıl mesafe koyacağım bu insana diye...simdi yine var iki kişi okuldan arkadaş inan keşke hiç yakın olmasaymisim diyorum biri her dışarıda yemek yedigimizde hesap kitler ki eli çok açık bir insan olarak beni bile rahatsız etti bu durum biri aşırı dedikodu sever ne yapacağımı şaşırdım bazen diyorum keşke mesafeli ve soğuk bir insan olarak algilansam çevrede, kaliteli yalnızlık daha iyi gibime geliyor bir tane dostum var onun yeri apayrı ama diğerleri olmasa da tam süper olur :)

Bende öyleyim çabuk samimiyet kurarım.Mesela işyerinden bir bayan vardı başlarda çok samimiydi sonra uzaklaştı benden hava atıyor şimdi.Psikolojik sorunları olanlar denk geliyor hep anlamadım.Bir arkadaşımla da uzun süre görüşmüyorduk.o aradı konustuk.Sonra ben aradım soğuk davrandı ee niye aradın denediği kaldı.Anlamiyorum kimseyi istemiyorum artık.Cok sıkıldım sahte insanlardan.

bazen olmaması olmasından iyidir.

Bende öyle düşünüyorum artık çok yoruldum samimiyetsizlikten
Bence gözlem yapmak biraz süre tanımak birisiyle samimi olmadan önce...Ah lafta tamam da uslanmaz ben iki dakkada kanki moduna giriyorum anlamadığım bir şekilde ama deneyeceğim yeni sezonda resmi ve profesyonel olmayı:))))

benim de samimi arkadaşım yok ama bu benim tercihim galiba, mesafeli arkadaşlıkta kalıyorum. bazen diyorum ki arkadaş var ama kanki yok (şöyle arada cıvıtabileceğim kafa dengi, keşke bir tane olsa) :) kaliteli yalnızlık kalitesiz arkadaşlıklardan iyidir diyorum yine de..

H Hayatyolculugu mesela bir arkadaşlıktan beklentin nedir? nasıl olmalı bu arkadaşlık sence, detay ver belki kafana göre birileri çıkar.

Bende çok samimi oluyorum birdenbire ne sorsa söylüyorum işte başta çok iyi anlasiyomus gibi yapip sonra degisiyorlar

H Hayatyolculugu mesela bir arkadaşlıktan beklentin nedir? nasıl olmalı bu arkadaşlık sence, detay ver belki kafana göre birileri çıkar.
Mesela bir gün öyle bir gün böyle olmayacak yani değişen insanlara güvenmiyorum.Bir derdim olduğunda yargılamadan en azından dinleyecek bir fikir verecek,ortama göre değişmeyecek.Yalnizken ona söylediğim bir şeyi toplum içinde alay konusu yapmayacak .Ben derdimi ona aciyorsam oda bunu yapacak çünkü bazı insanlar dinler ama bisey paylasmaz böyle olunca da samimiyetten şüphe ederim.Simdilik aklıma gelenler bunlar:)Sizce haksız mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…