Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım:)
günaydın canım iyiyim sen nasılsınn

ayy yok ne bi koşusu canım ya para ödiycek sanırım alırlar mükelleflerin bi çok ödemesini bizim bu abi gidip yapıyo benimkini de yaparlar diye düşünüyorum en azından bi şansımı deniyim

hee tamam o zaman bir şansını dene bakalım boşuna gitmezsinn

Ayy bugün çook yorgun hissediyorum kendimii :120:

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırdır canım okadar güzel aşk böcüğü oldun için niye sıkılıyoooor:44:

çok şükür herşey harikaa ne bileyim dün rüyamda tuhaf şeyler gördüm :44:

bayramdan sonra gelicekler ya inşallah bize , rüyamda annesi abalaları gelmiş benimki gelmemiş ablası diyo gelmek istemiyo senle görüşmek istemiyo bir yerlere gidiyo sürekli falan diyorlar karışık bir rüyaydı benimkiyle bir türlü iletişime geçemiyodum :44:

canım benim takma kafana böyle şeyleri çok fazla düşündügünden oluyo bunlar rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin rüyaların tersi olur derler ama bilmem ki:)

canım benim takma kafana böyle şeyleri çok fazla düşündügünden oluyo bunlar rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin rüyaların tersi olur derler ama bilmem ki:)

Olabilir canım bilinç altı yapmışım herhalde sinirim bozuldu amaa :102::102:

hmm hayır olsun inşallah
ama kafana çok taktın ya bu ara onsuz kaldı falan ondandır heralde çok olumsuz düşünme cnm

hmm hayır olsun inşallah
ama kafana çok taktın ya bu ara onsuz kaldı falan ondandır heralde çok olumsuz düşünme cnm

canım evet bilinç altı yapmışşsın fazla takma kafana herşey olur allahın izniyle içini ferah tut bak gör çok gzl şeyler olucak:)

inşallah kızlar sağolun , ee kimse konuşmuyor anlatın bakalımmm :128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…