- 2 Nisan 2013
- 4.066
- 28
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.581
teşekkür ederim pembişimgüle güle kullanın cnm
ayyy ne güzellll ne güzelll modelini seçtin mii canımmm kv lere bırakma hee :90:
yok kız ne kv si netten model bakıyoruz nişanlımla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim pembişimgüle güle kullanın cnm
ayyy ne güzellll ne güzelll modelini seçtin mii canımmm kv lere bırakma hee :90:
teşekkür ederim pembişim
çok şükür herşey harikaa ne bileyim dün rüyamda tuhaf şeyler gördüm :44:
bayramdan sonra gelicekler ya inşallah bize , rüyamda annesi abalaları gelmiş benimki gelmemiş ablası diyo gelmek istemiyo senle görüşmek istemiyo bir yerlere gidiyo sürekli falan diyorlar karışık bir rüyaydı benimkiyle bir türlü iletişime geçemiyodum :44:
mobilyayı istikbalden almaya karar verdik ahşabı daha kaliteli dedi nişanlım. canım ama buna da bi bakım. yatak odasını da nişanlım kendi atölyelerinde yaptırıcak. hazır dolapları hiç beğenmedim. görüntü hoş ama içi hiç kullanışlı değil benim kıyafetlerim bile sığmaz el kadar yer yapmışlar kıyafet asmak için raf yapmışlar küçük küçük. onu da yaptırmaya karar verdik. bizimkiler inşaat sektöründen ayrı ahşap üzerine de çalışıyolar. yaptıkları binaların ahşabını hep onlar yapıyo. nişanlımın evimize yaptıracağı mobilyanın kalitesine daha çok güveniyorum modeli kafamıza göre tasarlayabilicez bu sayede
Bu arada canım daha mobilyalarını almadın dimi şu siteye bakmanı tavsiye ederimm , İstanbul da şubeleri de varr
Balhome Mobilya | Yemek Odası | Yatak Odası | Koltuk Takımları
ne güzel canım rabbim o evinizde mutlu huzurlu ve bol çocuklu oturmayı nasipp etsin şekerim:)
hee şöylee eferinn dediğim siteye bakk bende mobilyalarımı şu zamanda alıyo olsam ordan alırdımm biraz pahalı tabi ama kaliteli deeteşekkür ederim pembişim
Günaydın Kızlaaaaaar
Kuzucum hayır olsn ınsallah ruyaların tersı cıkar derler ruyaydı geldı gectı kafana takma sen
ama daha mobilyalarına karar vermediysen acaba yaptırmasanız mı renklerini falan mobilyalarınla uyumlu yaptırırdın canım :26:
Günaydın millet.
Eki Görüntüle 756514
mobilyayı istikbalden almaya karar verdik ahşabı daha kaliteli dedi nişanlım. canım ama buna da bi bakım. yatak odasını da nişanlım kendi atölyelerinde yaptırıcak. hazır dolapları hiç beğenmedim. görüntü hoş ama içi hiç kullanışlı değil benim kıyafetlerim bile sığmaz el kadar yer yapmışlar kıyafet asmak için raf yapmışlar küçük küçük. onu da yaptırmaya karar verdik. bizimkiler inşaat sektöründen ayrı ahşap üzerine de çalışıyolar. yaptıkları binaların ahşabını hep onlar yapıyo. nişanlımın evimize yaptıracağı mobilyanın kalitesine daha çok güveniyorum modeli kafamıza göre tasarlayabilicez bu sayede
bol çocuklu tam bizlik teşekkür edrim canım darısı başına inşallah
modele karar veriyoruz şu an canım zaten yatak odası ve portmantoyu kendi atölyelerinde yapıcakalar. diğer kalan yemek odası koltuk takımlarını da istikbalden alıcaz büyük ihtimal, az çok bi şeyler netleşti kafamızda
hee o zaman tamam canımm nişanlın kendi evine tabiki daha kaliteli güzel bir şeyler yaptıracaktır , güle güle kullan tatlımm ben pek diktirme , yaptırma şeyler sevmiyorum nedense çoğu şeyi hazır yapılmış istiyorummobilyayı istikbalden almaya karar verdik ahşabı daha kaliteli dedi nişanlım. canım ama buna da bi bakım. yatak odasını da nişanlım kendi atölyelerinde yaptırıcak. hazır dolapları hiç beğenmedim. görüntü hoş ama içi hiç kullanışlı değil benim kıyafetlerim bile sığmaz el kadar yer yapmışlar kıyafet asmak için raf yapmışlar küçük küçük. onu da yaptırmaya karar verdik. bizimkiler inşaat sektöründen ayrı ahşap üzerine de çalışıyolar. yaptıkları binaların ahşabını hep onlar yapıyo. nişanlımın evimize yaptıracağı mobilyanın kalitesine daha çok güveniyorum modeli kafamıza göre tasarlayabilicez bu sayede
:
Günaydın millet.
Eki Görüntüle 756514
günaydın nazarım nerelerdesın ya pek gözükmüyosun
amin canım inşallah benimkini askerlik şubesinden aramışlar oraya gidiyo bakalım ne diycekler
hee o zaman tamam canımm nişanlın kendi evine tabiki daha kaliteli güzel bir şeyler yaptıracaktır , güle güle kullan tatlımm ben pek diktirme , yaptırma şeyler sevmiyorum nedense çoğu şeyi hazır yapılmış istiyorum
Günaydın canımm napıyosunn
Günaydın millet.
Eki Görüntüle 756514
Buranın eski tadı yok be gelinim.
Açıkçası sıkılıyorum artık.
Israrla başka topic diyorum.
En sonunda ben aççam
tam aklımdan geçiyodun desem inanırsın dimi nazarım
hayırdır şekerim bişi mi oldu burda
bizden mi sıkıldın kız aşk olsun
aç yeni güzel bi topik de bizde oraya gelek
Günaydın canım napıyosun inşallah tatlımm takmıyorum zaten ama sevgilim yine aynı olursa diye çok korkuyorum :18:söz verdi ve şu an herşey güzel gidiyo amaa