Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Kuzucum hayır olsn ınsallah ruyaların tersı cıkar derler ruyaydı geldı gectı kafana takma sen

Bu arada canım daha mobilyalarını almadın dimi şu siteye bakmanı tavsiye ederimm , İstanbul da şubeleri de varr

Balhome Mobilya | Yemek Odası | Yatak Odası | Koltuk Takımları
mobilyayı istikbalden almaya karar verdik ahşabı daha kaliteli dedi nişanlım. canım ama buna da bi bakım. yatak odasını da nişanlım kendi atölyelerinde yaptırıcak. hazır dolapları hiç beğenmedim. görüntü hoş ama içi hiç kullanışlı değil benim kıyafetlerim bile sığmaz el kadar yer yapmışlar kıyafet asmak için raf yapmışlar küçük küçük. onu da yaptırmaya karar verdik. bizimkiler inşaat sektöründen ayrı ahşap üzerine de çalışıyolar. yaptıkları binaların ahşabını hep onlar yapıyo. nişanlımın evimize yaptıracağı mobilyanın kalitesine daha çok güveniyorum modeli kafamıza göre tasarlayabilicez bu sayede
ne güzel canım rabbim o evinizde mutlu huzurlu ve bol çocuklu oturmayı nasipp etsin şekerim:)

bol çocuklu tam bizlik teşekkür edrim canım darısı başına inşallah

teşekkür ederim pembişim

yok kız ne kv si netten model bakıyoruz nişanlımla
hee şöylee eferinn dediğim siteye bakk bende mobilyalarımı şu zamanda alıyo olsam ordan alırdımm biraz pahalı tabi ama kaliteli dee
Günaydın Kızlaaaaaar

Kuzucum hayır olsn ınsallah ruyaların tersı cıkar derler ruyaydı geldı gectı kafana takma sen

Günaydın canım napıyosun inşallah tatlımm takmıyorum zaten ama sevgilim yine aynı olursa diye çok korkuyorum :18:söz verdi ve şu an herşey güzel gidiyo amaa

ama daha mobilyalarına karar vermediysen acaba yaptırmasanız mı renklerini falan mobilyalarınla uyumlu yaptırırdın canım :26:

modele karar veriyoruz şu an canım zaten yatak odası ve portmantoyu kendi atölyelerinde yapıcakalar. diğer kalan yemek odası koltuk takımlarını da istikbalden alıcaz büyük ihtimal, az çok bi şeyler netleşti kafamızda

amin canım inşallah benimkini askerlik şubesinden aramışlar oraya gidiyo bakalım ne diycekler

hee o zaman tamam canımm nişanlın kendi evine tabiki daha kaliteli güzel bir şeyler yaptıracaktır , güle güle kullan tatlımm ben pek diktirme , yaptırma şeyler sevmiyorum nedense çoğu şeyi hazır yapılmış istiyorum

Günaydın canımm napıyosunn

Feysbuklardaydım, bi gezinti yaptım.
Ofiste tekim, çok mesuduum
Ayy inşallah erken çıkarım .
Akşama arkadaşıma iftara gidicem.

hayırdır şekerim bişi mi oldu burda
bizden mi sıkıldın kız aşk olsun
aç yeni güzel bi topik de bizde oraya gelek

Yok kız ne olcak.
Topic sahibesi ortalıkta yok.
Başlıktanda sıkıldım.
Biz yeni üyemiyiz? Arkadaşımız yok mu?
O yüzden buraya giresim gelmiyo artık
ben başkanlık yapamam ki.
Biriniz hayrına açıverin.

* Başlık ismi düşünelim litfiin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…