- 2 Nisan 2013
- 805
- 13
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.521
ayyyy hep özenmişimdir moda tasarıma
ben biraz kücüğüm daha nisan için, sevgilim vardı fakat ayrıldık bir süre önce . geleneksel kıskanclıkları işte .
kac yasındasınkı ?
Bence ınsan ıstedıgını gıyebılmelı dogru kombını yaptıgı surece . Yasını kucuk gostermek senın ıcın daıma + puan demekKlasık gıyınırsen bıraz olsun buyuk gosterme ıhtımalın var
hmmm hatlar karıştı ozamannnnnnnnn......
demekki onlar vaazgeçti ozaman
aaaaaaaa sen kimsin
bende bahçelievler taraflarındayım bana yakınsın
siremednah naber cnm
hande meris ne ki tersini yazmşsn sanırım
ya da ben mi öyle anlamak istedim adın mı ?
Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım ank. oturuyorum açıköğretim mezunuyum. evliyim 1 oğlum var. Benim durumum çok vahim eşim çok kıskanç dışarı çıkamıyorum, binadan kimseyle görüşemiyorum. bende burayı buldum ayyyyy öyle çok sevindimkiiiii
Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım ank. oturuyorum açıköğretim mezunuyum. evliyim 1 oğlum var. Benim durumum çok vahim eşim çok kıskanç dışarı çıkamıyorum, binadan kimseyle görüşemiyorum. bende burayı buldum ayyyyy öyle çok sevindimkiiiii
deşifre ettin kızı
valla tatlım herzmn içim + puan evet ama ilerde şmdi biraz snir oluyor insan öyleki 15 yaşında zannedebiliyorlar beni
istediğimi giyiyorum zatn ama klasik hiç hoşlanmam
ıı ıhh nazar vazgçmedi
ama bn başkan olmam diyor
o ulvi görevi lunnadan bekliyoruz
çok kötüyüm dmi
görüşürüz eylolimmmm :80:
siremednah naber cnm
hande meris ne ki tersini yazmşsn sanırım
ya da ben mi öyle anlamak istedim adın mı ?
evet konuştm dedm anne hemen evlilk yok zaten herşeyni rayına oturtcaz öyle olacak.işi olmadan bizde düşünmüorz dedm. tamm dio iki dakika sonra aşşağılayan bi cümle kuruyo işte seni şu şu kişi istedi dicekler bunu mu almış, bi tek kızım var o da başka şehre gelin gidecek , herkes mantık evliliği yapıo ya sen ben veremem dayanamam filan filan
Alla alla . Annen tek yavrusu oldugun ıcın sana kıyamıyor bence . Bıraz bekleyın sevgılınle ısdır gucdur herseyı halledın bence annen o zaman sorun cıkarmıcak sen mutlu ol dıye
Merhabalar hosgeldın aramızaa. Ayyy tam benım hayalerımdekı gıbı erken evlılık ve erken anne olmussun . Neden o kadar kıskanc esın . zor olmuyomu vallaha allah kolaylık versın canım
valla tatlım herzmn içim + puan evet ama ilerde şmdi biraz snir oluyor insan öyleki 15 yaşında zannedebiliyorlar beni
istediğimi giyiyorum zatn ama klasik hiç hoşlanmam
Anladım o zaman spora devam
Zevklı bı bolum gercekten
kac yasındasınkı ?
20 yaşındayım :)
merhaba canım hoşgeldin ben 25 yaşındayım bekarım istanbulda oturuyorum bu kadar çok senı sıkması zoruna gitmiyomu canım eşinin
eskiden çok ağlardımda şimdi bende onun üstüne gidiyorum yavaş yavaş düzeliyor
kötü ve zekiii gördüm seni
Selam canim iyi sen nasilsiiin :))
Alla alla . Annen tek yavrusu oldugun ıcın sana kıyamıyor bence . Bıraz bekleyın sevgılınle ısdır gucdur herseyı halledın bence annen o zaman sorun cıkarmıcak sen mutlu ol dıye
Merhabalar hosgeldın aramızaa. Ayyy tam benım hayalerımdekı gıbı erken evlılık ve erken anne olmussun . Neden o kadar kıskanc esın . zor olmuyomu vallaha allah kolaylık versın canım
Anladım o zaman spora devam
canım bende minyonum artık sevgılımın yanında bana bakıyolar bide yanımdakıne bakıyolar acaba çocukmu gezdırıyo bende hiç 25 yaşında göstermiyorum canım:)
Zevklı bı bolum gercekten
20 yaşındayım :)
Aslında kucuk degıl bence yada ben erken evlnmek ıstedıgım ıcın bana oyle gelıyor