Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım ank. oturuyorum açıköğretim mezunuyum. evliyim 1 oğlum var. Benim durumum çok vahim eşim çok kıskanç dışarı çıkamıyorum, binadan kimseyle görüşemiyorum. bende burayı buldum ayyyyy öyle çok sevindimkiiiii

valla tatlım herzmn içim + puan evet ama ilerde şmdi biraz snir oluyor insan öyleki 15 yaşında zannedebiliyorlar beni
istediğimi giyiyorum zatn ama klasik hiç hoşlanmam

hmmm hatlar karıştı ozamannnnnnnnn......
demekki onlar vaazgeçti ozaman

ıı ıhh nazar vazgçmedi
ama bn başkan olmam diyor
o ulvi görevi lunnadan bekliyoruz

merhaba hoşgeldn
ayyy o derece kıskanç mı
çocuğu parka falan götüremiyo musun yani

canım benımmmmmmm hoş geldinnn nekadaar erken evlenmişsin sen öyleeeeeeee acelen neydii
kadınlardandamı kıskanıyor

merhaba canım hoşgeldin ben 25 yaşındayım bekarım istanbulda oturuyorum bu kadar çok senı sıkması zoruna gitmiyomu canım eşinin

heee açsalar iyi olur aslında yaa burayıda bırakmayız ama sanki eski dostlar topiği gerkeli gibi hisettim nedendir bilmem :44::26:

Milkshake007;Bence ınsan ıstedıgını gıyebılmelı dogru kombını yaptıgı surece . Yasını kucuk gostermek senın ıcın daıma + puan demek Klasık gıyınırsen bıraz olsun buyuk gosterme ıhtımalın var

canım bende minyonum artık sevgılımın yanında bana bakıyolar bide yanımdakıne bakıyolar acaba çocukmu gezdırıyo bende hiç 25 yaşında göstermiyorum canım:)

kötü ve zekiii gördüm seni

Selam canim iyi sen nasilsiiin :))

sağool tatlm iyi gibiym acıkıyorum yavaştan onun dşında bi skıntım yok

aynennn

canım bende minyonum artık sevgılımın yanında bana bakıyolar bide yanımdakıne bakıyolar acaba çocukmu gezdırıyo bende hiç 25 yaşında göstermiyorum canım:)

all benden de o kdar kübracım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…