Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

eskiden çok ağlardımda şimdi bende onun üstüne gidiyorum yavaş yavaş düzeliyor

aglama canım nıye aglıyosun . Konusmayı denedınmı ?

Milkshake007;Bence ınsan ıstedıgını gıyebılmelı dogru kombını yaptıgı surece . Yasını kucuk gostermek senın ıcın daıma + puan demek Klasık gıyınırsen bıraz olsun buyuk gosterme ıhtımalın var

canım bende minyonum artık sevgılımın yanında bana bakıyolar bide yanımdakıne bakıyolar acaba çocukmu gezdırıyo bende hiç 25 yaşında göstermiyorum canım:)

ay kıyamam ya sana :KK1: :KK16:

:KK1::KK1::KK1:

sağool tatlm iyi gibiym acıkıyorum yavaştan onun dşında bi skıntım yok

aynennn :KK1::KK1::KK1:

all benden de o kdar kübracım :KK1::KK1::KK1::KK1:

ben artık hiç umursamıyorum canım öyle bakanlarında çocukları yokmu var boşver canım salla gitsin ben lcwaikiki çocuk reyonundaan giyiniyorum gayettte gzl şık şeyler buluyorum canım hatta gidip sevgılımle beraber begeniyoruz:)

ben artık hiç umursamıyorum canım öyle bakanlarında çocukları yokmu var boşver canım salla gitsin ben lcwaikiki çocuk reyonundaan giyiniyorum gayettte gzl şık şeyler buluyorum canım hatta gidip sevgılımle beraber begeniyoruz:)

kııız bnm o kdarda değil birazcık totom var kilo aldım oraya yaradı çocuk reyonundan giyinmiyorm
ama bni de çok kçük sanıyorlar bnde takmıyorum sevgilmde takmıyor :KK1::KK1:
bazen dalga geçer miniğim diye ama olsn sever öyle beni :KK1::KK1::KK1:

bide bnmkinin boyu 1.90 bn 1.60 düşün artık :KK17:

kııız bnm o kdarda değil birazcık totom var kilo aldım oraya yaradı çocuk reyonundan giyinmiyorm
ama bni de çok kçük sanıyorlar bnde takmıyorum sevgilmde takmıyor :KK1::KK1:
bazen dalga geçer miniğim diye ama olsn sever öyle beni :KK1::KK1::KK1:

bide bnmkinin boyu 1.90 bn 1.60 düşün artık :KK17:

aman 30 santım dedıgın nedırkı :KK17: Hem erkek dedıgın kadından heybetlı durucak :KK1:

Evet biraz sıcak burası da nasılsınız bakalım kızlar ne var ne yokkk :KK76:

sıkıntılıyım eylülommm vergi dairesine gitmem lazım şahsi bi işim için şu dışarı işlerine bakan abi gelse de onu mu göndersem diyorum. zaten hazır gidiyo:26::26: nerden zamanında gittim kredi aldıysam ödemeleri yanlış yere yatırmıştım geçtiğimiz aylarda o hatayı düzelttirmeyince beni vergi dairesine davet ettiler:KK53::KK53: hiç de o kadar yol gidesim yok negzel klimanın yanında oturuyorum:KK14::KK14:

lunnacannn :KK54::KK54:

sıkıntılıyım eylülommm vergi dairesine gitmem lazım şahsi bi işim için şu dışarı işlerine bakan abi gelse de onu mu göndersem diyorum. zaten hazır gidiyo:26::26: nerden zamanında gittim kredi aldıysam ödemeleri yanlış yere yatırmıştım geçtiğimiz aylarda o hatayı düzelttirmeyince beni vergi dairesine davet ettiler:KK53::KK53: hiç de o kadar yol gidesim yok negzel klimanın yanında oturuyorum:KK14::KK14:

lunnacannn :KK54::KK54:

Klimanın altında püfür püfür ne güzel dimi:21: Ben bugün oruçlu değilim mağlum sebepten sen gönder evrakları ben senin yerine gidem bebeğim:KK54:

İyidir sevgi pıtırcığı sen nasılsn bakalım
bende iyiyim tatlım ne yapayım işe gelmekten çook sıkıldım artık evde yatıp uyumak istiyorumm :KK14:

:

hımm şahsi işin için başkası nasıl gitsin ama canım sonra yine senin gitmen gerekicek bence :KK51:

öyle valla klima olmasa vay halimize ama bir koşu gidip gelirsin sennn :KK23:

bende iyiyim tatlım ne yapayım işe gelmekten çook sıkıldım artık evde yatıp uyumak istiyorumm :KK14:

hımm şahsi işin için başkası nasıl gitsin ama canım sonra yine senin gitmen gerekicek bence :KK51:

öyle valla klima olmasa vay halimize ama bir koşu gidip gelirsin sennn :KK23:

ayy yok ne bi koşusu canım ya para ödiycek sanırım alırlar mükelleflerin bi çok ödemesini bizim bu abi gidip yapıyo benimkini de yaparlar diye düşünüyorum en azından bi şansımı deniyim:KK53::KK53:

morincimmm canımmm:KK54::KK54:

kübraaa günaydınn:KK3::KK3:

X