- 2 Nisan 2013
- 805
- 13
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.541
eskiden çok ağlardımda şimdi bende onun üstüne gidiyorum yavaş yavaş düzeliyor
Milkshake007;Bence ınsan ıstedıgını gıyebılmelı dogru kombını yaptıgı surece . Yasını kucuk gostermek senın ıcın daıma + puan demek Klasık gıyınırsen bıraz olsun buyuk gosterme ıhtımalın var
canım bende minyonum artık sevgılımın yanında bana bakıyolar bide yanımdakıne bakıyolar acaba çocukmu gezdırıyo bende hiç 25 yaşında göstermiyorum canım:)
Aslında kucuk degıl bence yada ben erken evlnmek ıstedıgım ıcın bana oyle gelıyor
sen kaç yaşındasın :)
sağool tatlm iyi gibiym acıkıyorum yavaştan onun dşında bi skıntım yok
aynennn
all benden de o kdar kübracım
ben artık hiç umursamıyorum canım öyle bakanlarında çocukları yokmu var boşver canım salla gitsin ben lcwaikiki çocuk reyonundaan giyiniyorum gayettte gzl şık şeyler buluyorum canım hatta gidip sevgılımle beraber begeniyoruz:)
kııız bnm o kdarda değil birazcık totom var kilo aldım oraya yaradı çocuk reyonundan giyinmiyorm
ama bni de çok kçük sanıyorlar bnde takmıyorum sevgilmde takmıyor
bazen dalga geçer miniğim diye ama olsn sever öyle beni
bide bnmkinin boyu 1.90 bn 1.60 düşün artık
aman 30 santım dedıgın nedırkıHem erkek dedıgın kadından heybetlı durucak
günaydın kızlarrrr bugün neden bu kadar sıcak:26::26:
Günaydın canlar
Evet biraz sıcak burası da nasılsınız bakalım kızlar ne var ne yokkk
Evet biraz sıcak burası da nasılsınız bakalım kızlar ne var ne yokkk
sıkıntılıyım eylülommm vergi dairesine gitmem lazım şahsi bi işim için şu dışarı işlerine bakan abi gelse de onu mu göndersem diyorum. zaten hazır gidiyo:26::26: nerden zamanında gittim kredi aldıysam ödemeleri yanlış yere yatırmıştım geçtiğimiz aylarda o hatayı düzelttirmeyince beni vergi dairesine davet ettilerhiç de o kadar yol gidesim yok negzel klimanın yanında oturuyorum
lunnacannn
Klimanın altında püfür püfür ne güzel dimiBen bugün oruçlu değilim mağlum sebepten sen gönder evrakları ben senin yerine gidem bebeğim
bende iyiyim tatlım ne yapayım işe gelmekten çook sıkıldım artık evde yatıp uyumak istiyorummİyidir sevgi pıtırcığı sen nasılsn bakalım
sıkıntılıyım eylülommm vergi dairesine gitmem lazım şahsi bi işim için şu dışarı işlerine bakan abi gelse de onu mu göndersem diyorum. zaten hazır gidiyo:26::26: nerden zamanında gittim kredi aldıysam ödemeleri yanlış yere yatırmıştım geçtiğimiz aylarda o hatayı düzelttirmeyince beni vergi dairesine davet ettilerhiç de o kadar yol gidesim yok negzel klimanın yanında oturuyorum
:
bende iyiyim tatlım ne yapayım işe gelmekten çook sıkıldım artık evde yatıp uyumak istiyorumm
hımm şahsi işin için başkası nasıl gitsin ama canım sonra yine senin gitmen gerekicek bence
öyle valla klima olmasa vay halimize ama bir koşu gidip gelirsin sennn