Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

eskiden çok ağlardımda şimdi bende onun üstüne gidiyorum yavaş yavaş düzeliyor

aglama canım nıye aglıyosun . Konusmayı denedınmı ?

ay kıyamam ya sana

sağool tatlm iyi gibiym acıkıyorum yavaştan onun dşında bi skıntım yok

aynennn

all benden de o kdar kübracım

ben artık hiç umursamıyorum canım öyle bakanlarında çocukları yokmu var boşver canım salla gitsin ben lcwaikiki çocuk reyonundaan giyiniyorum gayettte gzl şık şeyler buluyorum canım hatta gidip sevgılımle beraber begeniyoruz:)

kııız bnm o kdarda değil birazcık totom var kilo aldım oraya yaradı çocuk reyonundan giyinmiyorm
ama bni de çok kçük sanıyorlar bnde takmıyorum sevgilmde takmıyor
bazen dalga geçer miniğim diye ama olsn sever öyle beni

bide bnmkinin boyu 1.90 bn 1.60 düşün artık

aman 30 santım dedıgın nedırkı Hem erkek dedıgın kadından heybetlı durucak

Günaydınnn nikah şekerlerii :90:

Güzelll mutlu bir gün geçirmemiz dileğiylee :119::119:

Evet biraz sıcak burası da nasılsınız bakalım kızlar ne var ne yokkk

sıkıntılıyım eylülommm vergi dairesine gitmem lazım şahsi bi işim için şu dışarı işlerine bakan abi gelse de onu mu göndersem diyorum. zaten hazır gidiyo:26::26: nerden zamanında gittim kredi aldıysam ödemeleri yanlış yere yatırmıştım geçtiğimiz aylarda o hatayı düzelttirmeyince beni vergi dairesine davet ettiler hiç de o kadar yol gidesim yok negzel klimanın yanında oturuyorum

lunnacannn

Klimanın altında püfür püfür ne güzel dimi Ben bugün oruçlu değilim mağlum sebepten sen gönder evrakları ben senin yerine gidem bebeğim

İyidir sevgi pıtırcığı sen nasılsn bakalım
bende iyiyim tatlım ne yapayım işe gelmekten çook sıkıldım artık evde yatıp uyumak istiyorumm

hımm şahsi işin için başkası nasıl gitsin ama canım sonra yine senin gitmen gerekicek bence

öyle valla klima olmasa vay halimize ama bir koşu gidip gelirsin sennn

ayy yok ne bi koşusu canım ya para ödiycek sanırım alırlar mükelleflerin bi çok ödemesini bizim bu abi gidip yapıyo benimkini de yaparlar diye düşünüyorum en azından bi şansımı deniyim

morincimmm canımmm

kübraaa günaydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…