- 2 Nisan 2013
- 4.066
- 28
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.381
bu tür şeyleri alabilirsin canım battaniye nevresim çarşaf havlu bu tür şeyleri şimdiden almanda sıkıntı yok. ama yemek takımlarına acele etme derim ben. öyle canım keyfim yerinde çok şükür heyecan var şuraya şunu koyarız buraya bunu koyarız şurda film seyredicez falan diye bi yazmış iyice mutlu oldum
hımmmben bayıldımm akşam sevdicek e göstereyim de beğenirse alırım bir iki tanesinden
ayy ne güzell canımm çok güzel duygular bunlarr aminn rabbim bize de o günleri görmeyi nasip etisnnn
ohh keyifinize diyecek yok şimdii allah daim etsinnn
napıyosunuz bacılar
hımm peki o zaman canımm merak ettimmmözdilekti zaten beğendiğim model canım ama bulamadım netten fotoğrafını çekmiştim eve gidince bilgisayara atarım öyle gösteririm size de
ne yapalımm vakit geçiriyoruzz bugün zaman pek geçmiyoonapıyosunuz bacılar
amin inşallah saol canımm bende sözlenmek nişanlanmak evlenmek istiyorum ama yaaa
selam canlar
3 gündür sevdicegim bizdeydi hiç nete girmedım
nasılsınız bakalım neler olup bitiyo buralarda
bu tür şeyleri alabilirsin canım battaniye nevresim çarşaf havlu bu tür şeyleri şimdiden almanda sıkıntı yok. ama yemek takımlarına acele etme derim ben. öyle canım keyfim yerinde çok şükür heyecan var şuraya şunu koyarız buraya bunu koyarız şurda film seyredicez falan diye bi yazmış iyice mutlu oldumonun da benimle aynı heyecanı yaşaması güzel, bazı erkekler hiç sıfır heyecan öyle biri olsaydı döverdim onu
ben aynı ne yapabilirim ki düğün telaşını yaşamaktan başkasen napıyosun ladycim
hımm peki o zaman canımm merak ettimmm
ne yapalımm vakit geçiriyoruzz bugün zaman pek geçmiyoosen napıyosunnn
kim kime cevap yazıyo belli değill
Bende bir an önce o güünlere gelmek istiyorummm
hımm peki o zaman canımm merak ettimmm
ne yapalımm vakit geçiriyoruzz bugün zaman pek geçmiyoosen napıyosunnn
kim kime cevap yazıyo belli değill
Bende bir an önce o güünlere gelmek istiyorummm
gelinim napıyo kız sevdicğin sizde mi kaldı ne ayıp
alıntılar cok karısmıs kızlar
evet tospam sadece 2 ayımız kaldı
sonrasında inş sevdiklerimizin yanında uyanıcaz her sabaha
kübracm darısı senin basına en kısa zamanda
rüya gibi pembemalıntılar cok karısmıs kızlar
evet tospam sadece 2 ayımız kaldı
sonrasında inş sevdiklerimizin yanında uyanıcaz her sabaha
kübracm darısı senin basına en kısa zamanda
olsun kız tatlı heyecanlar bunlar ne güzel özeniyorum
iyi canm napıyım oturuyorum bnde bgn çok uyumuşum şaşırdım kendime :44:
amin allah razı olsun canım böyle siz anlatınca bende özeniyorum ne kadar gzl diye
demi cok ayıp kalamadı o yüzden
ama hep beraberdik sadece uyuyacagı zaman gitti
bu tür şeyleri alabilirsin canım battaniye nevresim çarşaf havlu bu tür şeyleri şimdiden almanda sıkıntı yok. ama yemek takımlarına acele etme derim ben. öyle canım keyfim yerinde çok şükür heyecan var şuraya şunu koyarız buraya bunu koyarız şurda film seyredicez falan diye bi yazmış iyice mutlu oldumonun da benimle aynı heyecanı yaşaması güzel, bazı erkekler hiç sıfır heyecan öyle biri olsaydı döverdim onu
:
rüya gibi pembemallah bi ömür böyle sevmeyi sevilmeyi nasip etsin huzuru eksik etmesin yuvalarımızdan
senin de tatlı telaşlarını burda yaşarız inşallah canım
rüya gibi pembemallah bi ömür böyle sevmeyi sevilmeyi nasip etsin huzuru eksik etmesin yuvalarımızdan
senin de tatlı telaşlarını burda yaşarız inşallah canım
zaman cabuk geciyo canım yakındır sizin de bu zamanlara gelmeniz
yok caanım yaa benim önümde en az 2 yıl var
afern o zmn ona
sabredemiyo dmi
2 aycık kalmş bak
diyoduk 6. aylardayken görcez mi acaba 2 aya 1 aya düştüğünü diye bak görüyoruz şmdi
sabrediyoruz
evet ya zaman hiç gecmeyecek gibiydi
simdi şafak 60