- 29 Mayıs 2013
- 2.382
- 48
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.341
6 sene önce mi ne yaptın kızzmodellerini gösterir misin bana cnaım merak ettim internetren bulabilirsen , bende çook hevesliyim ama annem de erken diyo hevesim kırılıyo sanki ne olucak alalım diyorum evlenşnce inşallah olmadı yenilerim ne var yanii almak istiyorumm
bizde önümüzdeki yaza söz nişan diyoduk ama planlar değişti gibi uzadı biraz daha ne olucak bilmiyorum hayırlısı :97:
teşekkür ederim canım yalnızlık dışında herşey yolunda gidiyor yeni bir şehir yeni insanlar alışmak oldukça zor işin kötü tarafı görüşebileceğim hiç kimse yok çevremde apartman çoğu yaşlı ee kimseyide tanımadığım için yeni insanlar tanımak pek mümkün olmuyo anlıyacağın oldukça sıkılıyorum :) ne dolmuşum nergis içimi döktüm bi nasılsın yazdın :))
çok memnun oldum kübracım :) 29 yaşındayım evlenene kadar çalışıyordum 1 ay kala ayrıldım eşim çalışmamı istemiyor maalesefbenim adım kübra canım orda ndn nergis yazıyo onuda anlamadım ben yazmadım tabiki çalışıyomusun balbadem burası çok gzl yaa bana istedginiz içinizi dökebilirsiniz canlarım sıkıntı burda konuşulan burda kalır yaşım 25 istanbulda yaşıyorum
herşeyn hayırlısı canım şuan modellerini gösteremem çünkü işteyim egerki evde yakın biyerdeyseler çekerim gönderirim sana cnm bence hiç erken degil çalışıyosan al şimdiden ödersin yavaş yavaş çünkü biz abimi evlendirdik 5 ay önce sıkıntı oluyo bir sürü borç var şimdi hee diyosan ki ben birikim yapıyorum hepsini evlenirken öyle alıcam o zaman gzl ama gerçekten zor oluyo diger türlü
çok memnun oldum kübracım :) 29 yaşındayım evlenene kadar çalışıyordum 1 ay kala ayrıldım eşim çalışmamı istemiyor maalesefsen çalışıyormusun
yok canım internetten bulabilirsen diye dedim boşver uğraşma , ya bende birikimde yapamıyorum işte canım maaşımla kredi ödüyorum bana o kadar para kalıyo ki anca kıyafetimi ihtiyacımı alabiliyorum , o yüzden karta taksitle almaya başlasam iyi olucak 3 yılda anca bitiririm zaten ne olucak bilmiyorum hayırlısı evet aalmaya başlıyım ben artıkkk bir başlarsam da duramamm
forumu uzun yıllardır uzaktan takp ediyordum taki evlenip şehir dışında hiç tanımadığım bir yerde yaşamaya başlayana kadar... aranıza geldim.. :)
hoşbulduk canım nerden ?hos geldin bende senin gibi yeniyim yanliz degilsin canim
hos geldin bende senin gibi yeniyim yanliz degilsin canim
eylülcüm canım ben bütün herşeyimi karaca aldım ve çok begeniyorum 2006 senesinde aldım hemde ilk işe başladıgım gıbı iyikide almışım çünkü bende kredi ödüyorum aynı senin söyledıgın gıbı banada fazla bişey kalmıyo canım olsun hayırlısı al dursun yavaş yavaş ödersin ama begendigin bişeyi al
hoşbulduk canım nerden ?
Karaca yı model olarak beğeniyorum da kalitesini beğenmiyorum canım sadece adı var gibi , ben Kütahya porselen i tercih edebilirim kalite olarak ama , model olarak Bernardo yu çook beğeniyorum ama biraz pahalı ve kalitesi hakkında bilgim yok
Bakalım canım inşallah hallolur iyi yapmışsın valla , uff canım sıkıldı benimdee
tabiki kalite önemli canım bizim geline karaca aldık herşeyi ve begenerek kullanıyo bilmem annem de çokk memnun ablamda bekar benim ablamada çok önceden almış annem
Geline siz niye aldınız canımm :44:
Bakalım artıkk o günler bir gelsin deeçok acıktım benn
azerbaycandayım ya sen canım[/
türkiye balıkkesir deyim yeni evlendim ve buraya yerleştim çalışmıyorum evdeyim 30 yaşındayım
sen?
Türkiye balıkkesirdeyim evlendikten sonra istanbuldan buraya geldm evdeyim çalışmıyorum 30 yaşındayım. sen neler yapıyorsun? canımazerbaycandayım ya sen canım
biz aldık derken çalışıyodu parasını biriktirmişti çeyizini alabilcek kadar getirdi parasını anneme verdi annem gelinle beraber çıktılar begendile aldılar canım
hee değişikmiş canım ben olsam vermemm kendim gider alırım sevdiceğimlee
ayy sıkıntıdan ölücem nerde bu kızlarrrr
Türkiye balıkkesirdeyim evlendikten sonra istanbuldan buraya geldm evdeyim çalışmıyorum 30 yaşındayım. sen neler yapıyorsun? canım
Evet şekerim.. Çalışıyorum yoğunlukla uğraşıyoruz =)evett canım biz çalışıyoruz mecbur işlere bitirmeye çalışıyorum sorun yaşamamak için sen neler yapıyosun