Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

son 1 ay kala zatn hiç anlamazsn vala hergün ayrı telaşın olur :KK1:

ev işini halledebildnz mi kuzum

evet canım ya simdi bile yavastan basladı telaslar ufak ufak :KK9:
o zamn bi de misafirler gelenler gidenler son hazırlıklar derken zaman hemen gecer inş hayırlısıyla :KK16:
lojmandan vazgactik canım pek hosumuza gitmedi söylemişmiydim :KK31:
simdi ev tutucaz agustos başını bekliyoruz :KK52:
güzel bi ev bakıcaz belki satın alırız diye ama bakalm nasıl olucak :26:

al benden de o kadar :KK43:

bizde nişan söz gibi bişeyde yok sadece aileler tanışıyo işte ama ben istiyorum en azından söz olsa aileler arasında diye canım

geçmiyo canım en az 1 yıldır çıkıyoruz bana sanki 3 veya 5 senelik çıkıyomuşuz gibi geliyo

Biz de de söz nişan yok ki bizim de aileler tanışıyo , bende en azından söz olsun istiyorum artık ama olmuyoo çok şey var daha önümüzdee :KK25:

Bizde 2 yıl olucak canım bana da öyle geliyo 5 yıl falan sabredemem gibii :KK50::KK51:

evet canım ya simdi bile yavastan basladı telaslar ufak ufak :KK9:
o zamn bi de misafirler gelenler gidenler son hazırlıklar derken zaman hemen gecer inş hayırlısıyla :KK16:
lojmandan vazgactik canım pek hosumuza gitmedi söylemişmiydim :KK31:
simdi ev tutucaz agustos başını bekliyoruz :KK52:
güzel bi ev bakıcaz belki satın alırız diye ama bakalm nasıl olucak :26:

yok bilmiyodum kuzum hadi hayırlısı olsun inş satın alablrsniz
aslında bence satın almakta aynı şeye geliyor kira öder gibi krediyi 600e ayarlayabliyosan bnce satın almak daha mantıklı snuçta kendnin olcak elaleme para vermicen :KK1:

yok bilmiyodum kuzum hadi hayırlısı olsun inş satın alablrsniz
aslında bence satın almakta aynı şeye geliyor kira öder gibi krediyi 600e ayarlayabliyosan bnce satın almak daha mantıklı snuçta kendnin olcak elaleme para vermicen :KK1:

bizde öyle düşündük canım borc nasıl olsa ödenecek en azından bizim olacak bi ev için öderiz diye düşünüyoruz
gönlümüze göre bi ev bulabilirsek öyle yapıcaz inşallah :KK76:

hmm daha yeniymiş canım bizim 4 yıl oldu ancak evleniyoruz :KK53::KK53:
cok da acele etmeyın kac yasındasın ki :KK53:

yaşım 25 canım acele etmiyoruz ama hani aileler arasında söz olsa diye düşünüyorum sıkıştırıyorum benimkini annesine söylüyo ablasıda daha var ondan olmuyo zaten bizim iş bayramdan sonra ablası nişanlanıcak ve nişanlıyken 2 sene beklicek

bizde öyle düşündük canım borc nasıl olsa ödenecek en azından bizim olacak bi ev için öderiz diye düşünüyoruz
gönlümüze göre bi ev bulabilirsek öyle yapıcaz inşallah :KK76:

aynen kuzu öylesi daha mantıklı çünkü
inşallah gönlünüze göre blursunuz
3+1 alın hee :KK1:
çok çocuk olursa hazırdan evde yer olsun :KK53::KK53:
meraklısın zaten doğurmaya :KK53::KK53::KK53::KK53:

Biz de de söz nişan yok ki bizim de aileler tanışıyo , bende en azından söz olsun istiyorum artık ama olmuyoo çok şey var daha önümüzdee :KK25:

Bizde 2 yıl olucak canım bana da öyle geliyo 5 yıl falan sabredemem gibii :KK50::KK51:

bende söz olun istiyorum sadece canım çok şey istemiyorum neyse en azından annesine söylediği zaman annesi ablanı önce bi nişanlalım sonrada gelir size sıra diyo canım

yaşım 25 canım acele etmiyoruz ama hani aileler arasında söz olsa diye düşünüyorum sıkıştırıyorum benimkini annesine söylüyo ablasıda daha var ondan olmuyo zaten bizim iş bayramdan sonra ablası nişanlanıcak ve nişanlıyken 2 sene beklicek

hmm anladım canım hayırlısı olsun ya :KK34:
ben de bu büyükleri bekleme işini anlamıyorum bi türlü ama vardır bunda da bi hayır :KK31:
onlar neden o kadar beklıyor kı nişanlılık için 2 yıl cok fazla degıl mı :44:

Bende yeni geldim. Ben de yeniyim. Az önce girdim daha foruma. Her ne kadar uzuuuun zamandır forumu okusam da üye olmak yeni aklıma geldi :KK9:

bende söz olun istiyorum sadece canım çok şey istemiyorum neyse en azından annesine söylediği zaman annesi ablanı önce bi nişanlalım sonrada gelir size sıra diyo canım

Şu alıntı bildiriminden bıktım heee :KK23::KK23:

hımm bizim sevgilimin okulunu bekliyoruz sadece canım çook karışık işte okul iş durumları bilmiyorum ne olucak hayırlısı çokta geç feğil tabi ama insan sabredemiyo bir an önce kuvuşsun istiyo 3 yıl daha olması gözümü korkutuyo poff :KK30::KK51:

hmm anladım canım hayırlısı olsun ya :KK34:
ben de bu büyükleri bekleme işini anlamıyorum bi türlü ama vardır bunda da bi hayır :KK31:
onlar neden o kadar beklıyor kı nişanlılık için 2 yıl cok fazla degıl mı :44:

aynen hayırlısı canım ablasının erkek arkadaşının okulu ve askerligi var ondan beklicek o kadar bende beklicem ki zaten o kadar ayrıca bunlar 3 yıldır çıkıyolar caanım

aynen hayırlısı canım ablasının erkek arkadaşının okulu ve askerligi var ondan beklicek o kadar bende beklicem ki zaten o kadar ayrıca bunlar 3 yıldır çıkıyolar caanım

ee önce size nişan yapsınlar sizn okulunuz bitmiş işiniz var ayy ne bilim bu aileleri anlamak zor bazen :KK14:
o büyük diye illaki o mu önce nişanlanacakmıs :26:

X