Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

yani bende öyle dedim bizim geline benle aynı yaşta ama ne bilim sanki böyle yaşlanmış gbı davranıyo bende olsam kesinlikle sevdicegimle giderim begendigimizi alırız dimi yani ndn sıkıntıdan ölüyosun canım

niye öyle ki canım , yani hiç olmadı kendi annemle alırım yanii ,zaten annemle değil de kvyle alsam annem beni öldürürr :KK9:
bende anca model gösteriyorum sevdiceğime işte bir ara sürekli gösteriyodum kafayı yemişti telefondan resim de atıyodum her gösterdiğime çok güzel diyodu artıkk :KK66::KK70:
canım sıkıldı bilmiyorumm açlıkta biraz midemi bulandırdı :KK76:

niye öyle ki canım , yani hiç olmadı kendi annemle alırım yanii ,zaten annemle değil de kvyle alsam annem beni öldürürr :KK9:
bende anca model gösteriyorum sevdiceğime işte bir ara sürekli gösteriyodum kafayı yemişti telefondan resim de atıyodum her gösterdiğime çok güzel diyodu artıkk :KK66::KK70:

ben benimkine desem ki gel şurdan kıyafet alıcam veya bakalım kıyafet git sen bak der çünkü ben denerim oldu olmadı falan oda bu huyumu bildigi için gelmiyo canım ama eve eşya alma konusunda olsun mükemmeldir

en azından okuldan dolayı bir çevren vardır yabancılık çekmemişsindir.bu arada mutluluklar dilerim ben çok sıkılıyorum evde zaman geçmiyor...

tesekkur ederim canim okuldan cevrem aslinda yok hepsi tr ye gitti bide ben okudugum sehirde degilm ama cevrem var burdaki komsularimla hemen hemen ayni yaslardayiz coguda tr den geldiler

bilmiyorumki canım içi çökmüş sanırım bizim gelinin niyetlisin anladıgım kadarıyla nerelisin bu arada canım

o zaman da herşeyin modası geçmiş oluyo nevresim takımlarının da herşeyin yenisi çıkıyo yetişemem ki benn :KK50:
çeyiz namına hiç bişeyim yokk , üç beş parça küçük şeyler varr asıl şeylerin hiç birini almadım ne bileyim herkes çeyizini daha hiç bir şey yokken almış gördükçe diyorum enee benım bişeycik yokk :KK23: evlenince yenilerim bend eolmaz mı kiii :KK76::KK1:
senin var mı bir şeyler canımm :KK31:
:

aynen canımm bende burda okuyup okuyup sevgilime soruyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa diyee o da nerden aklına gelıyo böyle şeyler diyo , seni ne kadar benimsemişler seviyolar görmüyo musun diyoo bende olsun bellı olmaz bu işler diyorum :KK9::KK23:

onları bir çırpıda alırsın canımm ama karar vermesi zor iştee :KK16:
karar vermesi en zoru yaa hep aynı modeller hiç beğenmedim istanbula mı bıraksam diye düşünüyorum. yalnız bi bornoz seti beğendim çok hoştu netten bakıyım bulursam size de göstericem. fiyatı fazla geldi netten bi bakıyım ona göre alıcam.

pembiş gelinim hasret bitti artık hep böyle mutlu olun inşalalh hazırlar ne alemde:KK16:

ohh iyi çok okuyorum burdan cadı görümceleri:KK53::KK53: benimki de öyle değil çok şükür zaten küçük daha:KK53::KK53:

eskisi gibi gelemiyorum zaten :KK14:
saat 1 den snra dışarı cıkcam, susuzluktan ölcem , böhüüü:KK25:

lanet gitsin, hiç gidesim yoooookkkkk
öldüm ben de nazarım kız dilim damağın kurudu yanıyoooo resmen buralar işe geldim de klima çalışıyo allahtan:KK14::KK14:

pembiş gelinim hasret bitti artık hep böyle mutlu olun inşalalh hazırlar ne alemde:KK16:

ohh iyi çok okuyorum burdan cadı görümceleri:KK53::KK53: benimki de öyle değil çok şükür zaten küçük daha:KK53::KK53:

evet canım cok şükür ya :KK16:
ne cekmişim ben bu hasretlikten :KK1:
simdi bi gün bile gecince özlüyorum nasıl sabretmişim diyorum bazen :KK53::KK53:
hazırlıklar hızla devam ediyor tatlım
haftasonu arkadaslarımız vardı misafir balayına gelmişler bize de ugradılar onları görünce bi kez daha heveslendim :KK9:
2 ay cabuk gecsinn:KK76::KK76::KK76:
ahh bi de benim hasretim bitseee ama sadece 2 aycık kaldı pembem evleniyoruz bi ömür aynı hayatı paylaşıcaz inşallah:KK16::KK16:

ben benimkine desem ki gel şurdan kıyafet alıcam veya bakalım kıyafet git sen bak der çünkü ben denerim oldu olmadı falan oda bu huyumu bildigi için gelmiyo canım ama eve eşya alma konusunda olsun mükemmeldir

ayy ben çook cici şeyler gördümmm :KK16: , tospaam baaakkk bunlardan almalısınnn :81::81:

$12-267443-w600h500.jpg $32-135097-big.jpg $64-267416-big.jpg $70-267419-w600h500.jpg $79-267424-w600h500.jpg $83-267427-w600h500.jpg peçetelik sondakii :KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
karar vermesi en zoru yaa hep aynı modeller hiç beğenmedim istanbula mı bıraksam diye düşünüyorum. yalnız bi bornoz seti beğendim çok hoştu netten bakıyım bulursam size de göstericem. fiyatı fazla geldi netten bi bakıyım ona göre alıcam.

öldüm ben de nazarım kız dilim damağın kurudu yanıyoooo resmen buralar işe geldim de klima çalışıyo allahtan:KK14::KK14:

ahh bi de benim hasretim bitseee ama sadece 2 aycık kaldı pembem evleniyoruz bi ömür aynı hayatı paylaşıcaz inşallah:KK16::KK16:

alllah nazarlardan saklasın kızlar çok gzl 2 ay sonra evleniyosunuz sevdiceginizle benim daha çok zamanım var rabbim isteyen herkese nasibindeki insanla karşılartırsın bana da dua edin kızlar bende bian önce yuvamı bulayım sevdicegimle:)

bilmiyorumki canım içi çökmüş sanırım bizim gelinin niyetlisin anladıgım kadarıyla nerelisin bu arada canım
hımm evet canımm istanbuldayım canım sen nerelıydinn :KK8:

hımm özdilekte çok güzel bornozlar var hemde kaliteli göster bakalımmm :KK76:

ayyyy çok güzeller bende begendim canım:)

bende çok beğendim daha çok çeşidi varr alsam mı kiii hepsini alınca baya tutuyo ama :KK23::21:

alllah nazarlardan saklasın kızlar çok gzl 2 ay sonra evleniyosunuz sevdiceginizle benim daha çok zamanım var rabbim isteyen herkese nasibindeki insanla karşılartırsın bana da dua edin kızlar bende bian önce yuvamı bulayım sevdicegimle:)
Amin canım aminn.. Hakkında Hayırlısı neyse o olsun inşallah... Rabbim kimseyi utandırmasın...:KK17:

bende çok beğendim daha çok çeşidi varr alsam mı kiii hepsini alınca baya tutuyo ama :KK23::21:

ben aslen trabzonluyum canım ama istanbula geldik 8 yaşımda beri burdayım sen canım

çok tatlı hepsi canım ama ben biraz daha sadelikten yanayım o yüzden çok da cicili bicili şeyler almıyorum evime:KK31: nişanlım da aynı benim gibi o da daha çok sade ve şık şeyler seviyor:KK16:

şimdi evimizdeymiş tabu işlemlerini hallettiler. mesaj atmış güpgüzel hayallerini yazmış çok mutluyum ben kızlarrr allah hepinize gönlünüzdekiyle aynı mutluluğu yaşatsın.

kubra alıntı yapmadım senin yazdığına çünkü bozuk çıkıyo alıntıyı bozmuşsun:KK53::KK53: darısı senin de başına inşallahhhh:KK16:

özdilekti zaten beğendiğim model canım ama bulamadım netten fotoğrafını çekmiştim eve gidince bilgisayara atarım öyle gösteririm size de :21::21:

çok tatlı hepsi canım ama ben biraz daha sadelikten yanayım o yüzden çok da cicili bicili şeyler almıyorum evime:KK31: nişanlım da aynı benim gibi o da daha çok sade ve şık şeyler seviyor:KK16:

şimdi evimizdeymiş tabu işlemlerini hallettiler. mesaj atmış güpgüzel hayallerini yazmış çok mutluyum ben kızlarrr allah hepinize gönlünüzdekiyle aynı mutluluğu yaşatsın.

kubra alıntı yapmadım senin yazdığına çünkü bozuk çıkıyo alıntıyı bozmuşsun:KK53::KK53: darısı senin de başına inşallahhhh:KK16:

hımmm :63: ben bayıldımm akşam sevdicek e göstereyim de beğenirse alırım bir iki tanesinden :KK9:

ayy ne güzell canımm çok güzel duygular bunlarr aminn rabbim bize de o günleri görmeyi nasip etisnnn:KK16::KK16:

ohh keyifinize diyecek yok şimdii allah daim etsinnn :nazar::21:

=eylul05;ben istanbul canım doğma büyüme :KK6:

Tospaa gördün mü kızzzzz:KK3:

yok canım görmedim ndn ki neresinde oturuyosun canım:)

hımmm :63: ben bayıldımm akşam sevdicek e göstereyim de beğenirse alırım bir iki tanesinden :KK9:

ayy ne güzell canımm çok güzel duygular bunlarr aminn rabbim bize de o günleri görmeyi nasip etisnnn:KK16::KK16:

ohh keyifinize diyecek yok şimdii allah daim etsinnn :nazar::21:

amin inşallah saol canımm bende sözlenmek nişanlanmak evlenmek istiyorum ama yaaa:KK43:

X