Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

niye öyle ki canım , yani hiç olmadı kendi annemle alırım yanii ,zaten annemle değil de kvyle alsam annem beni öldürürr
bende anca model gösteriyorum sevdiceğime işte bir ara sürekli gösteriyodum kafayı yemişti telefondan resim de atıyodum her gösterdiğime çok güzel diyodu artıkk
canım sıkıldı bilmiyorumm açlıkta biraz midemi bulandırdı

ben benimkine desem ki gel şurdan kıyafet alıcam veya bakalım kıyafet git sen bak der çünkü ben denerim oldu olmadı falan oda bu huyumu bildigi için gelmiyo canım ama eve eşya alma konusunda olsun mükemmeldir

en azından okuldan dolayı bir çevren vardır yabancılık çekmemişsindir.bu arada mutluluklar dilerim ben çok sıkılıyorum evde zaman geçmiyor...

tesekkur ederim canim okuldan cevrem aslinda yok hepsi tr ye gitti bide ben okudugum sehirde degilm ama cevrem var burdaki komsularimla hemen hemen ayni yaslardayiz coguda tr den geldiler

bilmiyorumki canım içi çökmüş sanırım bizim gelinin niyetlisin anladıgım kadarıyla nerelisin bu arada canım

karar vermesi en zoru yaa hep aynı modeller hiç beğenmedim istanbula mı bıraksam diye düşünüyorum. yalnız bi bornoz seti beğendim çok hoştu netten bakıyım bulursam size de göstericem. fiyatı fazla geldi netten bi bakıyım ona göre alıcam.

ben benimkine desem ki gel şurdan kıyafet alıcam veya bakalım kıyafet git sen bak der çünkü ben denerim oldu olmadı falan oda bu huyumu bildigi için gelmiyo canım ama eve eşya alma konusunda olsun mükemmeldir

ayy ben çook cici şeyler gördümmm , tospaam baaakkk bunlardan almalısınnn :81::81:

peçetelik sondakii

Son düzenleyen: Moderatör:

bilmiyorumki canım içi çökmüş sanırım bizim gelinin niyetlisin anladıgım kadarıyla nerelisin bu arada canım
hımm evet canımm istanbuldayım canım sen nerelıydinn

hımm özdilekte çok güzel bornozlar var hemde kaliteli göster bakalımmm

ayyyy çok güzeller bende begendim canım:)

bende çok beğendim daha çok çeşidi varr alsam mı kiii hepsini alınca baya tutuyo ama

ben aslen trabzonluyum canım ama istanbula geldik 8 yaşımda beri burdayım sen canım

çok tatlı hepsi canım ama ben biraz daha sadelikten yanayım o yüzden çok da cicili bicili şeyler almıyorum evime nişanlım da aynı benim gibi o da daha çok sade ve şık şeyler seviyor

şimdi evimizdeymiş tabu işlemlerini hallettiler. mesaj atmış güpgüzel hayallerini yazmış çok mutluyum ben kızlarrr allah hepinize gönlünüzdekiyle aynı mutluluğu yaşatsın.

kubra alıntı yapmadım senin yazdığına çünkü bozuk çıkıyo alıntıyı bozmuşsun darısı senin de başına inşallahhhh

özdilekti zaten beğendiğim model canım ama bulamadım netten fotoğrafını çekmiştim eve gidince bilgisayara atarım öyle gösteririm size de

hımmm ben bayıldımm akşam sevdicek e göstereyim de beğenirse alırım bir iki tanesinden

ayy ne güzell canımm çok güzel duygular bunlarr aminn rabbim bize de o günleri görmeyi nasip etisnnn

ohh keyifinize diyecek yok şimdii allah daim etsinnn

=eylul05;ben istanbul canım doğma büyüme

Tospaa gördün mü kızzzzz

yok canım görmedim ndn ki neresinde oturuyosun canım:)

amin inşallah saol canımm bende sözlenmek nişanlanmak evlenmek istiyorum ama yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…