Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

benim sevgiliminde okulu var canım 2 yıl işte sonra bide asker yolu gözlücem offf offf çok çalışmam gerekiyo

Hoşbuldummmmm

Valla ben 22 yaşında, üniversiteyi bitirmeye çalışan, henüz bekar ama uzuuuuunca bir ilişkinin içinde, inş ilerde evli,mutlu,çocuklu ve tabii ki kariyerli bir bireyim

yok canım benim erkek arkadaşımın da okulu ar daha aileleri bende anlamıyorum zaten caanım

hmm o zmn mecburen bekliceksinz cnm hayrlısı olsn her seyin yeri farklı bugünlerin tadını cıkarın o halde

tamamdırrr :13:
bn çkıyorum kızlar biraz televizyona falan bakıyım canım skıldı gelirm yine :80:

görüşürz canm

tamamdırrr :13:
bn çkıyorum kızlar biraz televizyona falan bakıyım canım skıldı gelirm yine :80:
görüşürüz canımmm

Hoşbuldummmmm

Valla ben 22 yaşında, üniversiteyi bitirmeye çalışan, henüz bekar ama uzuuuuunca bir ilişkinin içinde, inş ilerde evli,mutlu,çocuklu ve tabii ki kariyerli bir bireyim

bende 22 yaşındayım muhasebede çalışıyorum canım , kaç yıllık ilişkinn

inşallahh bizde öylee

Hoşbuldummmmm

ne guzel anlattın kendini canım ben çalışıyorum 25 yaşındayım istanbul ümraniyede oturuyorum inş ilerde bende eli,mutlu,çocuklu olmayı istiyorum canım nasip kısmet herşey

Maşallahh bizimde 2 yıl olucak , evlilik ne zaman düşünüyosunuz baya olmuşş

Onun okulu daha yeni bitti. benmde önümüzdeki haziranda bitecek. Ben bitirene kadar askerliğini yapmayı düşünüyor. sonra iş güç derdi derken en az 2 senemiz var daha. Ama tabii kısmet bu işler. Size de maşallah ayrıca

Tunaydıııın ben geldııım Nasılsınız kızlar
akşam oldu kızzz iyiyim canım sen nasılsınn

selam canım ben de yeni üyeyim ve benim de arkadasım yok hic
merhaba canım hoşgeldin tanıtsana kendinii

hımm hep öyle işte herkesin beklediği şeyler var sağol canımm kısmet evett hayırlısıyla olsunn

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…