- 29 Mayıs 2013
- 2.382
- 48
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.421
Şu alıntı bildiriminden bıktım heee
hımm bizim sevgilimin okulunu bekliyoruz sadece canım çook karışık işte okul iş durumları bilmiyorum ne olucak hayırlısı çokta geç feğil tabi ama insan sabredemiyo bir an önce kuvuşsun istiyo 3 yıl daha olması gözümü korkutuyo poff
tabisi
önlemini önceden alıcan
ee önce size nişan yapsınlar sizn okulunuz bitmiş işiniz var ayy ne bilim bu aileleri anlamak zor bazen
o büyük diye illaki o mu önce nişanlanacakmıs :26:
aklımda bu kriteri bulundurucam eve karar verirken
yok canım benim erkek arkadaşımın da okulu ar daha aileleri bende anlamıyorum zaten caanım
tamamdırrr :13:
bn çkıyorum kızlar biraz televizyona falan bakıyım canım skıldı gelirm yine :80:
görüşürüz canımmmtamamdırrr :13:
bn çkıyorum kızlar biraz televizyona falan bakıyım canım skıldı gelirm yine :80:
Hoşbuldummmmm
Valla ben 22 yaşında, üniversiteyi bitirmeye çalışan, henüz bekar ama uzuuuuunca bir ilişkinin içinde, inş ilerde evli,mutlu,çocuklu ve tabii ki kariyerli bir bireyim
Hoşbuldummmmm
Valla ben 22 yaşında, üniversiteyi bitirmeye çalışan, henüz bekar ama uzuuuuunca bir ilişkinin içinde, inş ilerde evli,mutlu,çocuklu ve tabii ki kariyerli bir bireyim
hmm o zmn mecburen bekliceksinz cnm hayrlısı olsn her seyin yeri farklı bugünlerin tadını cıkarın o halde
evettt canım hani derler ya gülü seven dikenine katlanır dün baya bi gezdik artık ben eve geldigimde pert olmuş durumdaydım canım sevdicegimle
bende 22 yaşındayım muhasebede çalışıyorum canım , kaç yıllık ilişkinn
inşallahh bizde öylee
5.5 seneyi geride bıraktık
Maşallahhbizimde 2 yıl olucak , evlilik ne zaman düşünüyosunuz baya olmuşş
Tunaydıııın ben geldııımNasılsınız kızlar
selam canım ben de yeni üyeyim ve benim de arkadasım yok hic
tünaydın canım iyiyim sen nasılsın:)
Tesekkur ederım canım ıyı olmaya calısıyorum su aralar . Ne var ne yok neler yapıyosun konusmayalı
akşam oldu kızzzTunaydıııın ben geldııımNasılsınız kızlar
merhaba canım hoşgeldin tanıtsana kendiniiselam canım ben de yeni üyeyim ve benim de arkadasım yok hic
Onun okulu daha yeni bitti. benmde önümüzdeki haziranda bitecek. Ben bitirene kadar askerliğini yapmayı düşünüyor. sonra iş güç derdi derken en az 2 senemiz var daha.Ama tabii kısmet bu işler. Size de maşallah ayrıca